Şimdi Ara

HTC S9 Yeterlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler güncel bulamadığım için konuyu açtım malum karne zamanı telefon almayı düşünüyorum. bütçem 1200 civarı maks 1250 falan bu fiyatlarda resmi distribütör garantili HTC S9 var alınrımı? Oyun oynamam oynasam bile çok basit oyunlar kafa topu gibi yada 2048 yani asla modern combattı falan oynamam clash royale bile oynamam gibi basit genelde kamera ve müzik dinlerim özellikle müzik memnun edermi? ben lise 2 yim liseyi bitirtsinde yeter. başka önerile açığım ama bu telefon her anlamda çok güzel geldi yetermi sizcede?

• Önemli olan lise sona kadar telefon araştırması dahi yapmamam öyle diyeyim Oyun falanda dediğim gibi oynama birde bilindik bir marka olduğu için düşündüm htc yi
  • askingalexndra A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gitmiş telefonun gözünü cikartmissin :) 10.1 mm kalınlık, 2 gb ram, mtk işlemci, 16 gb rom... Sakın bu parayı bu cihaza verme.

Tavsiyem 1000 liraya General Mobile 5 Plus ya da 1250 liraya Lenovo Vibe P1 Pro. Hatta sen bence Vibe P1 Pro al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General mobile garantiainde sıkıntı yaşarsınız falam diyolar lenovoya ise guvenemiyom telefonda gliba snapdragon625 vrdır o da pek iyi bi işlwmci değil açıkçası

• Ayrıca klınlık falan oneçşi değil tasarımını çok beğendim boomsound falan da var muzik için işlemci idare eder sadece 2gb ram duşunduruyor

• Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    senin telden anladıgın mı var general mobile kullanılcak bir markamı fakirin zengin telefonu ben s9 kullanıyorum kardeşim canavar gii hiçbir şeyi kasmaz donmaz batarya iyi kamera muhteşem selfi arkada güzel tatmin edici çift hapörlülü alınır affetme kardeş bilip bilmiyen yorum yapıyr
  • azizsoysall A kullanıcısına yanıt
    Önce Türkçe yazmayı öğren. Türkçe derslerine muslukçu giriyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    10 ay önce açıldı
    Samsung S9 vs S9 FE+
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    seni boşa liselere türkçe hocası yapmamışlar ilk okul bebesi hadi ikile milleti caydırıp kötülüme en dandik telefon markası general mobile dir bukadar bast terbiyesiz çocuk
  • O fiyatlarda alınabilecek en iyi cihazlardsn biri kardeş 2 gb rami çok takma htc nin arayüzü stabildir üzmez seni.

• J7 2016 yada j7 prime al. J5 prime da baya iyi ama j5 olarak sadece prime olanı güzel. J7 yi prime sız da alabilirsin. Htc artık bitti. J5 prime al geç çok tatlı makina.

• HTC 10 dahil tüm modellerini kullandım...kısaca bu telefonu alacağınıza m9, a9 bulun çok daha iyi.

Ses kalitesi Sizin için önemli değilse mi5 alın, ekrani performansi vs HTC10dan farksız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 22 Ocak 2017; 12:39:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.