Şimdi Ara

Htc Salsa Gold Bilgisayar 632 tl kaçmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ericson walkman olanını video çekimi tam bir felaket yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

50 daha koyup neo v alınır

50 daha koyup Galaxy W alınır..

100 daha koyup Atrix alınır.

100 daha konup htc 3d alınır şaka bir yana Neo V tutmuş bir telefon f/p oranı iyi ben alacağım kampanya bekliyorum şu an. bana göre tek eksiği ekranın 4 inç olmaması onun haricinde ihtiyaçlarımı karşılıyor flash desteği de var HDMI da var

baya daha konulup birazda beklenerek s3 alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: seth86

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

100 daha koyup Atrix alınır.

100 daha konup htc 3d alınır şaka bir yana Neo V tutmuş bir telefon f/p oranı iyi ben alacağım kampanya bekliyorum şu an. bana göre tek eksiği ekranın 4 inç olmaması onun haricinde ihtiyaçlarımı karşılıyor flash desteği de var HDMI da var

Ben de koyujam ha

Para olsa cebe konup X2-02 alınır. Hem iki telefon taşımaktan hem de şarj etmekten kurtulunur.

• quote:

quote:

Ondan sonra samsung güncelleme vermiyor diye ağlanir:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya öküz alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıtalı42

o paraya öküz alırız

Öküzün üstüne biraz daha konup araba alınır
  • bu saatten sonra 320x240, 320x480 çözünürlüklü telefonlara para verilmez .. geçen BIMde kapmanya vardı.. LGnin bir modeli 630 liraya satıldı.. süper amoled 480x800 çözünürlüklü ekran adrena 205 chipset vardı.. bence bunlara kıyasla o harbi telefon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 14 Mayıs 2012; 17:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

quote:

Ondan sonra samsung güncelleme vermiyor diye ağlanir:-)

Developer destegi en fazla olan Samsung dur. Zaten bu seviyelerde telefon alıyorsanız ve performansı artırmak istiyorsanız illaki custom rom ve kernellere bulasırsınız ;-) ayrıca samsung her telefona mumkun olan maksimum guncellemeyi veriyor, diger firmalar gibi pazarlama stratejisi yapıp 512 ramli telefonlara ics kastırmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 14 Mayıs 2012; 17:57:02 >

• Diğer markaları bilmiyorum ancak, HTC telefonlarına şu casus yazılımı koyan şirket. Hemen her modelinde vardı. Ancak rootlayıp gerekli işlemleri yapınca kurtulunuyor.

ben HTC Desire HD telefonumun gerçek gücüne root ve o yazılımın kaldırılmasından sonra ulaştım. HTC alanlar bunu göz önünde bulundursun bence.
  • 50 daha verip daha yüksek çözünürlüklü, bağlantı hızlı, daha kaliteli ekranı olan, 1.4 ghz işlemcili Galaxy W alabilirsiniz:http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-W-I8150-vs-HTC-Salsa

http://www.binbircesit.com/urun/samsung-i8150-cep-telefonu.aspx - 675TL

• quote:

Orijinalden alıntı: archaeopteryx

Diğer markaları bilmiyorum ancak, HTC telefonlarına şu casus yazılımı koyan şirket. Hemen her modelinde vardı. Ancak rootlayıp gerekli işlemleri yapınca kurtulunuyor.

ben HTC Desire HD telefonumun gerçek gücüne root ve o yazılımın kaldırılmasından sonra ulaştım. HTC alanlar bunu göz önünde bulundursun bence.

casus yazilim? htc almayi dusunuyodum detayli aciklaman mumkunmu kardes casus yazilim olayini?

• @cruel53

http://www.dijitalteknoloji.net/cep-telefonu/cep-telefonundaki-casus-yazilim-carrier-iq-nedir.html

İçlerinde en güvenli Nokia duruyor gene. İşelmciden ramden önce mahremiyet gelir benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

@cruel53

http://www.dijitalteknoloji.net/cep-telefonu/cep-telefonundaki-casus-yazilim-carrier-iq-nedir.html

İçlerinde en güvenli Nokia duruyor gene. İşelmciden ramden önce mahremiyet gelir benim için.

evet suan icerisinde barindirdigi yazilim acisindan en guvenlisi nokia. ama androidin albenisi uygulama bollugundan.nokia surekli farkli versiyon cikartmasi bir onceki versiyonun programi yenisinde kullanilamamasi ve son olarak sertifika olayi nokianin sonunu hazirladi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.