Şimdi Ara

Htc Salsa Gold Bilgisayar 632 tl kaçmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar gold mağazalarında ve web sitesinde htc salsa C510e sadece 632 Tl. Kaçırmayın derim.

• Fiyat iyiymiş ama 1 GHz işlemcili ve Adreno 205 grafik işlemcili Sony Ericsson Live With Walkman de şu sıralar bu fiyatlarda. Hatta haftasonlarında 579 liraya düşüyor Vatan'da. Bunların dışındaki tüm özellikler neredeyse aynı. Ayrıca LWW'ye Android 4.0 ICS güncellemesi gelecek Haziran'da.
  • evet LWW de alınabilir. Ama Htc nin bu indirimi başka yerde yok. Almayı düşünenler kaçırmasın derim.
  • htc'de android 4.0 yok sanırım?
  • 4.0 güncellemesi gelmeyecek ve Ace ayarında bir telefon. Fiyat piyasada uygun olabilir ama bu telefon o parayı etmez.
  • Bu telefonu mu Galaxy ace mi tercih etmeliyiz hangisi daha iyi galaxy ace daha uygun fiyata bulunabiliyor.
  • ace de görüntülü sohbet yok ve htc nin video kayıt kalitesi daha iyi
  • 50 daha koyup neo v alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

50 daha koyup neo v alınır

50 daha koyup Galaxy W alınır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

ben yine de neo v alırım 2 hafta önce hepsburada dan 630a geliyordu galaxy w almadım 100 lira hediye çeki 40 lira bonus toplam 770 liraydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim23

Bu telefonu mu Galaxy ace mi tercih etmeliyiz hangisi daha iyi galaxy ace daha uygun fiyata bulunabiliyor.

Bunu alacağınıza ace alın bence ace'de almayın ya neyse. :) Kullanmış biri olarak söylüyorum. Galaxy w veya neo v pişman etmez güzel telefonlar.
  • Sony Ericsson Live With Walkman güzel telefonmuş. görüntülü görüşme- gps her özellik var. kamerası, çekim kalitesi nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 9 Mayıs 2012; 1:56:55 >
  • quote:

quote:

quote:

ben yine de neo v alırım 2 hafta önce hepsburada dan 630a geliyordu galaxy w almadım 100 lira hediye çeki 40 lira bonus toplam 770 liraydı

50 lira daha koyulup neo v alınırsa arayüze bayılınır mis gibi kullanılır
    galaxy w ise arayüzde berbat bana göre ,ama işlemci daha hızlı.daha fazla performans arayanların telefonu.
    neo v de bravia ekran vardı (ben v olmayan modelini kullanma şansı buldum onda bravia var) kesinlikle galaxy nindan üstün.
    Kamerası da benım kullandıgım modelin 8mpidi bu neo modelinde 5mp var-ancak 8mplik olan model ile aynı lens ise cillop lens

• Maşallah koyan koyana
  • Nasıl Bravia bilmiyorum ama Neo nun ekrani bana cok cansız ve sönük gelmisti. Galaxy W nin ise gayet parlak ve canlı ekranı var. Ayrıca arayuze cok takılmamak gerek rahatlıkla degistirilebilir. Galaxy w neo dan bir gömlek üstün bir telefon.
  • quote:

quote:

100 daha koyup Atrix alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

100 daha konup htc 3d alınır şaka bir yana Neo V tutmuş bir telefon f/p oranı iyi ben alacağım kampanya bekliyorum şu an. bana göre tek eksiği ekranın 4 inç olmaması onun haricinde ihtiyaçlarımı karşılıyor flash desteği de var HDMI da var

• Bu iş iphone a doğru gidiyor.Hadi hayırlısı.
  • kampanya hala devam ediyor. Vatanın %25inden bile daha ucuz:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

100 daha konup htc 3d alınır şaka bir yana Neo V tutmuş bir telefon f/p oranı iyi ben alacağım kampanya bekliyorum şu an. bana göre tek eksiği ekranın 4 inç olmaması onun haricinde ihtiyaçlarımı karşılıyor flash desteği de var HDMI da var

Ben de koyujam ha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.