Htc sensation ve Sensation xe için batarya arka kapağı isteyen varsa mehmeterdogan44@mynet.com adresine mail atabilir.
quote:Orijinalden alıntı: swordneo Htc sensation ve Sensation xe için batarya arka kapağı isteyen varsa mehmeterdogan44@mynet.com adresine mail atabilir. yeri burası değil sikayet etmedim ama silmen lazım
quote:Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon quote:Orijinalden alıntı: swordneo Htc sensation ve Sensation xe için batarya arka kapağı isteyen varsa mehmeterdogan44@mynet.com adresine mail atabilir. yeri burası değil sikayet etmedim ama silmen lazım nasıl yani ben bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim...
quote:Orijinalden alıntı: swordneo quote:Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon quote:Orijinalden alıntı: swordneo Htc sensation ve Sensation xe için batarya arka kapağı isteyen varsa mehmeterdogan44@mynet.com adresine mail atabilir. yeri burası değil sikayet etmedim ama silmen lazım nasıl yani ben bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim... bu bölümde satış yasak hocam
quote:Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon quote:Orijinalden alıntı: swordneo quote:Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon quote:Orijinalden alıntı: swordneo Htc sensation ve Sensation xe için batarya arka kapağı isteyen varsa mehmeterdogan44@mynet.com adresine mail atabilir. yeri burası değil sikayet etmedim ama silmen lazım nasıl yani ben bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim... bu bölümde satış yasak hocam ok anladım sağolasın. ben bilmiyodum.... tşkrler...
quote:Orijinalden alıntı: swordneo quote:Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon quote:Orijinalden alıntı: swordneo quote:Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon quote:Orijinalden alıntı: swordneo Htc sensation ve Sensation xe için batarya arka kapağı isteyen varsa mehmeterdogan44@mynet.com adresine mail atabilir. yeri burası değil sikayet etmedim ama silmen lazım nasıl yani ben bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim... bu bölümde satış yasak hocam ok anladım sağolasın. ben bilmiyodum.... tşkrler... rica ederim hocam