Şimdi Ara

htc sensation ve htc sensation xe karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genel olarak bütün özelliklerini biliyorum.Sormak istediğim room bakımından hangisi daha iyi ve 2 telefonu da kullanan varsa bütün özellikleri, kullanım bakımından hangisi alınabilir. 2.el almayı planlıyorum kasa yapısı ile htc den kötü olmayan aynı özelliklerde telefon var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kcakca

Arkadaşlar genel olarak bütün özelliklerini biliyorum.Sormak istediğim room bakımından hangisi daha iyi ve 2 telefonu da kullanan varsa bütün özellikleri, kullanım bakımından hangisi alınabilir. 2.el almayı planlıyorum kasa yapısı ile htc den kötü olmayan aynı özelliklerde telefon var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

özellikleri aynı sadece kasa farklı bide kulaklık tabi beats audio desteği bi de
  • sağol CooperTime
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcakca

Arkadaşlar genel olarak bütün özelliklerini biliyorum.Sormak istediğim room bakımından hangisi daha iyi ve 2 telefonu da kullanan varsa bütün özellikleri, kullanım bakımından hangisi alınabilir. 2.el almayı planlıyorum kasa yapısı ile htc den kötü olmayan aynı özelliklerde telefon var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

htc sensation ana konu ilk mesaja bakarsan farkları görebilirsin. tavsiyem sensation xe al, sensation'a olan tüm romlar xe için de olur.
  • sağol.yüzbaşı mirohingi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.