Şimdi Ara

HTC Sensation XE-4S-Sony Ericcson Arc S-Galaxy S2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

quote:

Orijinalden alıntı: burak760760

4gs internette hızlımıdır ? ve bana 1500 ü geçmeyecek telefon lazım.
    bi de interneti hızlı olcak

4s internette hızlıdır ama 1500 liraya ancak emitasyonunu alırsın. iphone 4 bile 2300 liraya satılırken 4s'i 3000 liraya alırsan şükür et. ayrıca sensation xe henüz türkiye pazarına gelmedi bilgin olsun..

evet gelmemiş daha türkiye pazarlarına internetten araştırdım yok tu ama yaza kadar gelir.zaten bn de o zmn alacağım telefonu

• Fırsat bulmuşken amerikadan arkadaşa aldırdım 4Si daha elime ulaşmadı ama Galaxy S2 ve HTC Sensation XEyi çevremden inceleme fırsatı buldum Galaxy S2yi tercih etmezdim ama müzik kalitesi açısından beats kulaklığı çıktığı için söylemiyorum hatta senheisser cx 400le denedim çok kaliteli ve güzel bir müzik programı var ice cream sandwich upgradeinden sonrada bayaa başarılı gözüküyor Galaxy S2 yerine onu düşünürdüm ama ilk smartphonea geçişim appledan olsun dedim inşallah hayırlı olur şıklık açısındanda 4s yada Arc S i düşünürdüm alacaklar için tavsiyem budur
  • yaza kadar zamanın var madem sony ericsson nozomiyi bekle.şubatta dünya mobil kongresinde müthiş telefonlar açıklanacak.onlarada bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

yaza kadar zamanın var madem sony ericsson nozomiyi bekle.şubatta dünya mobil kongresinde müthiş telefonlar açıklanacak.onlarada bakabilirsin.

az buz özelliklerini inceledim de harika bi telefonmuş beklemeye değer dediklerinize katılıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak760760

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

yaza kadar zamanın var madem sony ericsson nozomiyi bekle.şubatta dünya mobil kongresinde müthiş telefonlar açıklanacak.onlarada bakabilirsin.

az buz özelliklerini inceledim de harika bi telefonmuş beklemeye değer dediklerinize katılıyorum :D

Alıntıları Göster
    Arc S'i geç uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. S2 hakkında: Ekranı süper. Hızı süper. Kasasına laf edenlere bakma. Bu 4 telefon içinde düşürdüğünde en zor bozulacak, en az hasar alacak telefon bu. Görünüş olarak cafcaflı değil oldukça sade. Ha bir de mükemmel müzik kalitesi bekleme. Sensation XE: Çok klas kasaya sahip. Ekranı s2ye ve 4se göre kötü. Arayüz gayet güzel. Ama normal sensationda akıcı değildi, onu bilemem. S2den daha basit, 4sden daha karmaşık bir kullanımı olduğunu tahmin ediyorum sense'e göre. 4S: Androidlerden eksiklerini herkes söylüyor. Bunları baştan kabul edeceksin. Ama kullanım olarak en basit ve neti bu. Zamanla şişmez(uzun kullanım süresi demek uğraşmadan, androidi ara sıra komple temizlemen gerekir ). Donanımı da fena değil. Appstore da var. Müzik desen iPod. Türkiye'den alacaksan 4s alma derim, haketmez o parayı. Yurt dışından alacaksan da iyi düşün karar ver, ben s2 veya 4s al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 9 Aralık 2011; 18:08:28 >

• hiç uğraşma

git 4s al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.