Şimdi Ara

HTC Sensation XE-4S-Sony Ericcson Arc S-Galaxy S2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dört telefondan birini istiyorum pahalılık ucuzluk olarak bakmıyorum en uzun beni götürebilecek telefon hangisidir ? bu arada arada 4S dediğin iphone 4s

• Ben XE nin Türkiye ye gelmesini bekliyorum. Iphone artık sıktı ve htc nin sense arayüzü çok güzel bence. Galaxy S2 nin ekranı iyi ama dış plastiği çok kötü deniyor. Sony Ericcson hakkında bi fikrim yok ama sana HTC Sensation Xe sana tavsiyem.http://kiyas.la/ Buradan telefonları kıyaslayabilirsin.
  • yoksa Galaxy S2 HD LTE mi beklesem ama şu an amerikadan telefon getirebilecek biri var o zamana öyle bişey olmayabilir o yüzden htc yada 4s arasında bir tercih yapmak istiyorum ama onda karar veremedim
  • Galaxy S2 Sensationdan her türlü üstündür.

Hd lte beklersen beklersin yada Galaxy Nexus
  • peki sony ericcson arc s nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak760760

peki sony ericcson arc s nasıl ?

performansı ve hızı iyi olan bir telefon tasarım olarakta çok daha iyi diğerlerine nazaran ancak yukarıda yazdıgın modeller gibi çift çekirdekli degil bu senin için sorun olmayacaksa alınabilir
  • Henüz bi karar veremediysen bence beklemelisin çünkü 1-2 aya telefon piyasasına anormal telefonlar giricek sen biraz daha paranı biriktir ve kararınını 1 ay sonra ver bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

Henüz bi karar veremediysen bence beklemelisin çünkü 1-2 aya telefon piyasasına anormal telefonlar giricek sen biraz daha paranı biriktir ve kararınını 1 ay sonra ver bence..

bende zatn yaza doğru almayı düşünüyordum. peki ne kadar olur o telefonlar bide özellikleri nasıldır ?
  • Uzun süre götürecek telefon Iphone 4s olur ikinci el piyasası da seni üzmez...
  • 4S en iyisidir. Alabiliyorsan al ve rahat et
  • iphone 4s hepsinden pahalıdır hatta gereksiz pahalıdır ama donanım olarak da oldukça sağlam geliyor. para sıkıntın yoksa alabilirsin.
  • 4s aralarında en iyisi ama fiyat farkı baya var. 4s iyi bir tercih olur kanısındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: laz061

4s aralarında en iyisi ama fiyat farkı baya var. 4s iyi bir tercih olur kanısındayım

Ne kadar ekmek o kadar köfte sonuç olarak..
  • Ben olsam o minik ekranlı 4s'i almazdım ama karar senin yine de...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

Henüz bi karar veremediysen bence beklemelisin çünkü 1-2 aya telefon piyasasına anormal telefonlar giricek sen biraz daha paranı biriktir ve kararınını 1 ay sonra ver bence..

bende zatn yaza doğru almayı düşünüyordum. peki ne kadar olur o telefonlar bide özellikleri nasıldır ?

Avrupada çikan telefonlar türkiyeye gelirse ku çoğu gelicek hem piyasada çok akilli telefon olucak hem fiyatlar düşecek özellikle htc büyük patlama yapar bence sadece bekle.
  • 4gs internette hızlımıdır ? ve bana 1500 ü geçmeyecek telefon lazım.
    bi de interneti hızlı olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak760760 -- 1 Aralık 2011; 10:10:17 >
  • HTC Sensation XE
  • gerçekten özellikleri güzelmiş :) arc s i geride bırakıyo
  • quote:

4gs internette hızlımıdır ? ve bana 1500 ü geçmeyecek telefon lazım.
    bi de interneti hızlı olcak

4s internette hızlıdır ama 1500 liraya ancak emitasyonunu alırsın. iphone 4 bile 2300 liraya satılırken 4s'i 3000 liraya alırsan şükür et. ayrıca sensation xe henüz türkiye pazarına gelmedi bilgin olsun..
  • Sensation XE ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.