Şimdi Ara

HTC Sensation XE Alınır Mı? Nasıl Telefondur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biri beni bilgilendirebilir mi bu telefon nesi için alınır İphone4le eşdeğer diyolar doğru mu hd oyunları ve uygulamaları açarmı?

• Belki ıphone iyi olabilir ama ben Htc yi farklılık olarak görüyorum kardeş. Oyunlar gerçekten iyi.15 oyun felan yükledim , daha 10 tanesine bakamadım . Diğerlerinden fırsat bulamıyorum. Sanırım ki Iphone un pil i daha dayanıklı bu yüzden sensation ile 3 saat anca oynayabilirsin ki telefon ısınıyor zaten.
  • çift çekirdek olduğu için oyunlarda sıkıntı yaşamazsın ayrıca beats audio ile harika bir müzik keyfi yaşarsın büyük ekranı ile video izlerken ve nette dolaşırken iyi olur kamerası 8mp 1080p kayıt kesinlikle harika bir telefon al derim.
  • pil durumu nasıldır ne kadar dayanır pil?
  • 1035,30 TL ye kampanyalı satın aldım.bence harika bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke73 -- 2 Nisan 2012; 22:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke73

1035,30 TL ye kampanyalı satın aldım.bence harika bir telefon.

Yuh ciddimisin? Nereden aldın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke73

1035,30 TL ye kampanyalı satın aldım.bence harika bir telefon.

nerden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %3 havale indirimi ve %5 indirim çeki kodu verdiler.bende hemen satın aldım.
    inidirim çeki kodu:evinden5
    telefon evinden.zahmetsizal.com sitesinde fırsat ürünleri bölümünde.ben baktım bütün sitelere çok pahalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke73 -- 6 Nisan 2012; 0:14:42 >
  • evo dan basediyorsun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasci3

Arkadaşlar biri beni bilgilendirebilir mi bu telefon nesi için alınır İphone4le eşdeğer diyolar doğru mu hd oyunları ve uygulamaları açarmı?

Acar hocam her türlü benim cok yakın bir arkadasımda almayı düşünüyor bu aralar ona da aynı şeyi söyledim android cok büyük bir şey istediğini yapabilir sin . Oyunlar HD videolar performans vs vs. Tavsiye ederim . +1 ( ben de htc xe yok :D )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.