Şimdi Ara

HTC Sensation XE LITE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC Sensation XE ve HTC Sensation XE LITE ARASINDA bir fark var mı? yoksa aynı özellillere mi sahipler.

• Xe lite'da kulaklık yok özellikler aynı diye biliyorum.
  • merhaba arkadaşlar Hepsiburada indirim yaptığını belirtiyor %30 kadar. Ancak ürün lite paket olarak görünüyor. Zaten piyasada baktığında 1300 tl civarı lite paket. Bu %30 neyin indirimi anlamış değilim. Özellikleri incelediğimde ""Beats AudioTM ile HTC Sensation XE, sıra dışı ses kalitesi için özel tasarlanmış Beats kulaklık seti ile gelir."" diye yazıyor. Sayın ksk_kaan da kulaklık olmadığını belirtiyor. Nitekim bende öyle öyle biliyorum.
    Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-sensation-xe/productDetails.aspx?productId=telcephtcsensixe&categoryId=371946

• Lite modelinde kulakllık yok Hepsiburada direkt olarak başka bir siteden kopyala yapımıştır yapmış.
    One serisinden bir telefon almanızı tavsiye ederim One S Pahalı gelirse yinede en azından One V Alın tavsiyede gelecektir.
    One V + Sennheiser CX 300 Mükemmel ikili
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Lite modelinde kulakllık yok Hepsiburada direkt olarak başka bir siteden kopyala yapımıştır yapmış.
    One serisinden bir telefon almanızı tavsiye ederim One S Pahalı gelirse yinede en azından One V Alın tavsiyede gelecektir.

one serisini neden tavsiye ediyorsun üstad? Ayrıntı verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rıhtım79

quote:

Lite modelinde kulakllık yok Hepsiburada direkt olarak başka bir siteden kopyala yapımıştır yapmış.

HTC Az telefon stratejisine döndü 2010 2011'deki gibi Aynı telefonun 3 farklı modelini çıkartmayacak.
    Güncelleme olarakta ilk önce One serisine güncelleme verecektir.
    One V Sistem olarakta Jelly Bean yeterli ama ben grafik isteyen oyunlar oynarım ucuzlukta ararım dersen
    Huawei Ascend P1 İyidir.
    HTC One V Angry Birds Fruit Ninja gibi oyunlarda gayet kaliteli.
    Diğer oyunlardada iyi Performans var fakat Kasma yaşadığı oyunlarda var.
    Şarj Perforamsnı gayet iyi Ekranda gerçekten kaliteli gidip test edin beğenirseniz alın Internetden bakarak hiç bir telefon alınmazmış ben bunu öğrendim o kadar fazla seçenek arasında kalıyorsunuzki.

• quote:

quote:

HTC Az telefon stratejisine döndü 2010 2011'deki gibi Aynı telefonun 3 farklı modelini çıkartmayacak.
    One V Sistem olarakta Jelly Bean yeterli ama ben grafik isteyen oyunlar oynarım ucuzlukta ararım dersen
    Huawei Ascend P1 İyidir.
    Şarj Perforamsnı gayet iyi Ekranda gerçekten kaliteli gidip test edin beğenirseniz alın Internetden bakarak hiç bir telefon alınmazmış ben bunu öğrendim o kadar fazla seçenek arasında kalıyorsunuzki.

• vahocana katılmayacağım ama hTc one serisinden alıcaksan biraz daha bekle one x+ modeli gündeme geldi.Güncellme olarak da one serisine önceliğin aksine tellerin ram lerine göre güncelleme geleceği kesin gözüyle bakılıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Huawei Ascend P1 İyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeatureTechnology

vahocana katılmayacağım ama hTc one serisinden alıcaksan biraz daha bekle one x+ modeli gündeme geldi.Güncellme olarak da one serisine önceliğin aksine tellerin ram lerine göre güncelleme geleceği kesin gözüyle bakılıyor.

İsminizin hakkını verin 512 MB Ram yeterlidir.
    Nexus S bile Güncelleme alıyor.
    One V Güncelleme alacaktır aynısını Evo 3D için Söyleyemem.
    One V Güncelleme gelmezse zaten Çıkardığı telefona 1 kere bile güncelleme vermeyen HTC Çok büyük kan kaybına uğrayacaktır Bahanede uyduramaz.
    Telefonda güncelleme çoğunlukla Özelliklerden değilde bak daha pahalı bir telefonum var zihniyete gidiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeatureTechnology

vahocana katılmayacağım ama hTc one serisinden alıcaksan biraz daha bekle one x+ modeli gündeme geldi.Güncellme olarak da one serisine önceliğin aksine tellerin ram lerine göre güncelleme geleceği kesin gözüyle bakılıyor.

İsminizin hakkını verin 512 MB Ram yeterlidir.
    Nexus S bile Güncelleme alıyor.
    One V Güncelleme alacaktır aynısını Evo 3D için Söyleyemem.
    One V Güncelleme gelmezse zaten Çıkardığı telefona 1 kere bile güncelleme vermeyen HTC Çok büyük kan kaybına uğrayacaktır Bahanede uyduramaz.
    Telefonda güncelleme çoğunlukla Özelliklerden değilde bak daha pahalı bir telefonum var zihniyete gidiyor

android telefonunuz varsa güncellemelerden sonra ram yemeye başlar. bazı telefonlarda 512 der fakat android versiyonu içerdiğinden açtığınızda 360 lıcıvarda ram kalır . Sizde son serilere daha çok güncelleme gelir konusunda haklısınız ama one v sanırsam 4.0 android sürümü olduğundan 4.1 e güncellendiğinde ram çok gitmez .yani ram telefonda en önemli yerlerinden biri oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.