Şimdi Ara

Htc Sensation XL ile Htc Sensation XE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Yurtdışından yakın bi zamanda bu iki modelden birini getirtmek istiyorum ama aralarındaki farkın tam olarak ne olduğunu anlayamadım . Öncelikle Bazı Sitelerde XL için tek çekirdek XE için çift denilmiş bu doğrumu , değilse doğrusu nedir?

Bundan başka farklar nedir? Ekran Çözünürlüğünde Ciddi bir fark var mı ? Ve XE nin beyaz rengi varmı?

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum yaklaşık 1hafta gibi bir süre içerisinde karar vermem gerekecek iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emr3_05

Ben Yurtdışından yakın bi zamanda bu iki modelden birini getirtmek istiyorum ama aralarındaki farkın tam olarak ne olduğunu anlayamadım . Öncelikle Bazı Sitelerde XL için tek çekirdek XE için çift denilmiş bu doğrumu , değilse doğrusu nedir?

Bundan başka farklar nedir? Ekran Çözünürlüğünde Ciddi bir fark var mı ? Ve XE nin beyaz rengi varmı?

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum yaklaşık 1hafta gibi bir süre içerisinde karar vermem gerekecek iyi forumlar.

- XL tek, XE çift çekirdek.
    -XE'nin beyaz rengi yok bence olmasına gerek de yok zaten görünüşü çok güzel.

Kıyaslamak istiyorsan bu site tam sana göre www.kiyas.la .

• Peki xl nin donanimi beni 1 yil goturur mu ? Ve cok hiz farki varmidir ? Ekranlarin cozunurlugu arasindaki fark cok mu belli yani ? Suan retina kullanicisiyimda alistim yuksek cozunurluge
  • Iphone 4 den geçecek isen hiç gerek yok bence 1 yıl sonra ıphone 5 alırsın.
  • Hayir ipod 4 oldugu icin telefon ihtiyacim var. Normalde gozumu kirpmadan iphone alirim ama 4s pek bi yenilik getirmedigi ve biraz sikildigim icin 1 yillik android macerasi yasamak istiyorum
  • O zaman Xl seni 2 senede götürür ama Xe sana tavsiyem.
  • Cevap icin tesekkur ettim XL alacagim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC Desire 20 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen bilirsin. Hayırlı olsun.
  • xe'nin ekran çözünürlüğü 960x540 iken xl'nin 800x600. yani xe'nin ekran çözünürlüğü daha yüksek
  • Gercekten kafam karisti hem yuksek ve xl nin ekrani daha buyuk oldugu icin 199 da kaliyor ppi
  • Ben xe aldım bu yüzden ve işlemci yüzünden.Sabırsızlıkla akrabalarımın türkiyeye dönmesini bekliyorum
  • Hayırlı Olsun.. Umarım bende karar verip alabilirim . XL nin rengi XE de olsa Gözümü Kırmadan XE alırdım.
  • XE'nin beyaz-gri modeli var.gayet güzel duruyor
  • Şimdi Araştırdım evet çok hoş XE beyaz alıcam eğer forumdan getiren birini bulursam. peki şuan yurtdışından getirenler turkiyede satilmaya basladıgında daha ucuza mı satar yoksa aynı mı kalır bu yıl sonunda cıkması kesinmişte bekledik bekledik bari 1 hafta için pahalıya almayalım
  • Şuan yurtdışından 1475 tl ye getiren var forumda. Türkiye'ye gelince 1600-1850 arası olacak diye düşünüyorum. Ben bekliyorum. Türkiye'ye gelince Vatan Computer'in hafta sonu %25 indirimden almayı düşünüyorum.
  • Tesekkurler bilgiler icin umarim bir an once cikarda daha fazla bekletmezler
  • Önemli değil. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak Xe nin beyaz modeli Türkiye'de çıkmayabilir. Hiç bir Htc resmi sitesinde görmedim. Sadece Google'da birkaç resim gördüm.
  • Merhaba,
    XE çift çekirdekli ise neden XL den fiyatı düşük. Yanlışlık var mı acaba. Teşekkürler...
  • Tamamdır, cevabını buldum. XE, Sensation boyutlarında ama BeatsAudio var ve 1.5 Ghz. Ama XL 4.7 inch ve tek çekirdek + 1.5 Ghz. İlginç olmuş gerçekten.... XL alınır mı, yoksa Samsung Note mu almak lazım bilemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwoGo

Tamamdır, cevabını buldum. XE, Sensation boyutlarında ama BeatsAudio var ve 1.5 Ghz. Ama XL 4.7 inch ve tek çekirdek + 1.5 Ghz. İlginç olmuş gerçekten.... XL alınır mı, yoksa Samsung Note mu almak lazım bilemedim...

SAMSUNGTA GETİRTİYORUM AMA ŞAHSİ FİKRİM. SAMSUNG ALMAKTANSA HERTÜRLÜ HTC'Yİ TERCİH EDERİM.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.