Şimdi Ara

Htc sensation xl Limited edition nerden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc sensation xl Limited edition? Evet arkadaslar almak istiyorum satan var mı yada nerden alabilirim bilgisi olan?

• aynen limited edt. solo kulaklık veriyor. nerden bulabilirz bende alacağım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerme77

Htc sensation xl Limited edition? Evet arkadaslar almak istiyorum satan var mı yada nerden alabilirim bilgisi olan?

Arkadaşım ben satıyorum. Var şu an elimde birkaç gün kullanılmış sıfır ayarında 1500 TL ye alabilirsiniz.(orjinal SOLO kulaklıklı modelidir, hazır pasaport kayıtlı). Diğer HTC modellerini de bulabilirsiniz. Dükkanıma bakabilirsiniz..fatih 0532 493 74 08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 24 Eylül 2012; 14:49:19 >
  • Solo için telefon almayın iğrenç bir kulaklık... Telefonlardan çıkan kulaklığın garanti durumu da yok, beats alacaksanız studiodan aşağı bakmayın... Sensation XE 999 tlye satıldı mediamarktta, yanına da yurtdışından Studio vs alın veya illa alacaksanız trden solo HD alın... Adamlar paket yapmış daha kazığa veriyor :))

Unutmayın telefonların pclerin yanında verilen hiçbir kulaklığın garantisi olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf kulaklık için o telefona 1500 lira verilmez. O fiyata One x alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Solo için telefon almayın iğrenç bir kulaklık... Telefonlardan çıkan kulaklığın garanti durumu da yok, beats alacaksanız studiodan aşağı bakmayın... Sensation XE 999 tlye satıldı mediamarktta, yanına da yurtdışından Studio vs alın veya illa alacaksanız trden solo HD alın... Adamlar paket yapmış daha kazığa veriyor :))

Unutmayın telefonların pclerin yanında verilen hiçbir kulaklığın garantisi olmaz...

Arkadaşım kulaklık Telefonun kendi içinden çıkan orjinal kulaklıktır. Telefon İngiltereden gelmiştir. Paket yapmış gibi saçma sapan yorumlarla insanları yanlış yönlendirmeyin. Kulaklık sonradan telefonun yanına konmuş değil1 Orjinal telefonun kutusundaki kulaklık.

Kalite ile ilgili yorumlar sizi bağlar. SOLO kulaklık D&R mağazasında yanılmıyorsam700 TL ye satılıyor ve oldukça iyi bir kulaklıktır, katlanabilmektedir.. bahsettiğiniz kulaklıklar ise 800 ve daha yukarı satılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Solo için telefon almayın iğrenç bir kulaklık... Telefonlardan çıkan kulaklığın garanti durumu da yok, beats alacaksanız studiodan aşağı bakmayın... Sensation XE 999 tlye satıldı mediamarktta, yanına da yurtdışından Studio vs alın veya illa alacaksanız trden solo HD alın... Adamlar paket yapmış daha kazığa veriyor :))

Arkadaşım kulaklık Telefonun kendi içinden çıkan orjinal kulaklıktır. Telefon İngiltereden gelmiştir. Paket yapmış gibi saçma sapan yorumlarla insanları yanlış yönlendirmeyin. Kulaklık sonradan telefonun yanına konmuş değil1 Orjinal telefonun kutusundaki kulaklık.

Kalite ile ilgili yorumlar sizi bağlar. SOLO kulaklık D&R mağazasında yanılmıyorsam700 TL ye satılıyor ve oldukça iyi bir kulaklıktır, katlanabilmektedir.. bahsettiğiniz kulaklıklar ise 800 ve daha yukarı satılıyor..

Ben bütün mesajı htcye ithafen yazdım sizin mesajla ilgilenmedim bile... Bağımsız okunursa değerli bilgiler var mesajımda... Paketi yapan htc yani o kadar cahil değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.