Şimdi Ara

Acil Satılık Garantili Kutulu Tertemiz Sony Xperia Z5 Premium Chrome (Fiyatı Güncellendi.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Acil Satılık Garantili Kutulu Tertemiz Sony Xperia Z5 Premium Chrome (Fiyatı Güncellendi.)
    Merhabalar elimde 04.06.2018 tarihinde kadar garantisi olan sony Z5 PREMIUM CHROME mevcut kutusu faturası orjinal şarj aleti ve diğer tüm aksesuarları mevcuttur fiyatı 1.500 tldir ihtiyacım olduğundan dolayı satıyorum pazarlık payı yoktur. resimler aşağıda mevcuttur hiçbir yerinde cizik kırık vuruk vb şeyler mevcut değildir alındığı günden itibaren klıf ile kullanılmıştır kullandığım ürünü çok temiz kullanmayı sevdiğimden alacak arkadaş 0 cihazdan farksız cihaz almış olcaktır.

Acil Satılık Garantili Kutulu Tertemiz Sony Xperia Z5 Premium Chrome (Fiyatı Güncellendi.)

Ürünün Sahibinden Linkide burdadır.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-kutulu-garantili-sony-xperia-z5-premium-chrome-420646129/detay/
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Nisan 2018 Satıldığı Şehir : Bingöl, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı Satışlar,

Takas var mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Hayırlı Satışlar,

Takas var mı hocam?

Teşekkürler Maalesef Takas Düşünmüyorum Nakit İhtiyacımdan Dolayı.

• Güncel +++++

• Güncel............

• Kaç ay garanti kaldı hocam,eski ilanın tarihi olunca kafa karıştırıyor,şu an 18 ay garantimi kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

Kaç ay garanti kaldı hocam,eski ilanın tarihi olunca kafa karıştırıyor,şu an 18 ay garantimi kaldı

hocam ben ilanı kasım ayı içerisinde açtım bu süre zarfı içerisinde aralık ve ocak aylarınıda sayarsak 16 ay garanti süresi mevcut şuan isterseniz size garanti bilgileri ile alakalı ekran görüntüsü iletebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürünün garanti geçerlilik tarihi 04.06.2018 tarihidir ilgilenenler için.

• Sağol hocam teşekkür ediyorum,cihaz alacağım ama sanırım buldum gibi,olmazsa inş görüşürüz,hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

Sağol hocam teşekkür ediyorum,cihaz alacağım ama sanırım buldum gibi,olmazsa inş görüşürüz,hayırlı satışlar

valla kardeşim elim sıkışık pazarlık payı çok olmasa da bırakırım sana cihazı nakite ihtiyacım var diye satıyorum ve emin olabilirsin hiçbir yerinde ne bır kırık ne bir çizik mevcut değil ürünü nasıl aldıysam sana o şekilde teslim ederim.

• ürün hala satılmadı ve fiyat geçerliliğini korumakla beraber pazarlığa açıktır.

• Güncel+++++

• cihaz satış için hala güncel anlamıyorum tertemiz telefon satacaz alan yok yaf

• Ürün Fiyatı Güncellenmiştir ve hala satışa açıktır cihaz üzerinde android ekosisteminin en son sürümü yüklüdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.