Bildirim
htc (sizin seçinimiz)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acele etme arkadaşım forumu biraz gez araştır öyle al -
bayadır okuyorum ve o yüzden kararsız kaldım tek bildiğim htc alacam birazdan ama hangi modeli onuda burdaki arkadasların dediklerine göre alacam yoksa ben çok beklerim :)) electroworld de çoğu model varmıdır -
elektroworld'den alma eğer istanbuldaysan git doğubanka oradan al..Desire HD şuan En iyi telefon o HTC'nin -
quote:
Orijinalden alıntı: WebProgramming
elektroworld'den alma eğer istanbuldaysan git doğubanka oradan al..Desire HD şuan En iyi telefon o HTC'nin
aralarında fiyat farkı çokmu sizin tahminize göre desire hd doğu bankda ne kadardır ben taksitli almayı düşünüyorum ve garantili bir cihaz almak isterim gerci gerekli işlemleri yapacamda garantisi kalmayacak . istanbul anadolu yakasında oturuyorum -
desire - 1100 tl
desire HD 1200-1300 civarlarında. -
Desire HD alman daha uygun olur.
Desire biraz daha kibar boyutlarda bi cihaz fakat alacak olsaydım Desire HD alırdım. -
Ben direk fikrimi söyliym bir DESIRE sahibi olarak
*Desire 3.7 inç ekranlı Desire HD 4.3 inç bu yüzdende daha büyük ve kaba!!
*Desire 5 mpixel,Desire HD 8 mpixel bu senin için çok önemliyse HD alabilirsin.(ben kocaman resimleri telefonların gösterme sürelerini uzatması yüzünden sevmiyorum,Zaten gözüme 1600x1200 yani takribi 3MPixel resim gayet güzel görünmekte,neden herşeyin abartısını istiyoruz anlamıyorum)
*Desire HD'de ek olarak TV'ye bağlayıp çektiğin videoyu HD izleme özelliği var.Tabi desire'da yokmu?ondada çektiğin videoyu atarsın bilgisayara aynı işi görür.
*HD'bib telefon hafızası 1.5 GB o yanı iyi,desire'ınkine bakamadım bi türlü...
Geri kalan özellikleri tamamen aynı.
Ben telefonumu yeni aldım HD'nin geleceğini bilmeme rağmen.Çünkü bu boyut benim için en sınır boyuttur şu an tek elimle iş görebiliyorum fakat HD'de bunda zorlanacaksın.Ama yenisi olsun dersen Desire HD al.Bana sorarsan Desire'dan şaşma!
-
quote:
Orijinalden alıntı: BREATH
Ben direk fikrimi söyliym bir DESIRE sahibi olarak
*Desire 3.7 inç ekranlı Desire HD 4.3 inç bu yüzdende daha büyük ve kaba!!
*Desire 5 mpixel,Desire HD 8 mpixel bu senin için çok önemliyse HD alabilirsin.(ben kocaman resimleri telefonların gösterme sürelerini uzatması yüzünden sevmiyorum,Zaten gözüme 1600x1200 yani takribi 3MPixel resim gayet güzel görünmekte,neden herşeyin abartısını istiyoruz anlamıyorum)
*Desire HD'de ek olarak TV'ye bağlayıp çektiğin videoyu HD izleme özelliği var.Tabi desire'da yokmu?ondada çektiğin videoyu atarsın bilgisayara aynı işi görür.
*HD'bib telefon hafızası 1.5 GB o yanı iyi,desire'ınkine bakamadım bi türlü...
Geri kalan özellikleri tamamen aynı.
Ben telefonumu yeni aldım HD'nin geleceğini bilmeme rağmen.Çünkü bu boyut benim için en sınır boyuttur şu an tek elimle iş görebiliyorum fakat HD'de bunda zorlanacaksın.Ama yenisi olsun dersen Desire HD al.Bana sorarsan Desire'dan şaşma!
arkadaşım fikrini söylediğin icin sağol peki perfonmans olarak hd daha iyi değilmi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X