Şimdi Ara

htc - sony -nokia hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

babama doğum günü için telefon alacağız; fakat karar vermekte zorlandık. bu üç telefon arasında kaldık. babam ağırlıkla kamera, müzik vs gibi temel özelliklerini kullanacaktır bir de ek olarak facebook, haberler gibi şeyleri... sizce hangisini almalıyız?

• İphone 5S al.
  • Bütçe ne kadar?
  • 0-500= Lumia 525
    500-750= Discovery
    750-1000= Nexus 4
    1000-1300 = G2
    1300-1600 = HTC One
    1600- gerisi = S5.
  • 1500 e kadar yolu var
  • G2yi gosterdim ama begenmedi yoksa onu dusunuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkester

G2yi gosterdim ama begenmedi yoksa onu dusunuyordum
    G2 cok mantıklı fakat begenmedı ıse muhtemelen kasa yapısı daha saglam bırseyler ıstıyorsa dıyerek onerıyorum..Ayrıca yas ıtıbarıyle asırı fazla oyun yada ılla snapdragon 800 platformunuda ıhtıyacı olmayacaktır dıye dusunuyorum..

Xpreıa Z , HTC one vede xperıa ZR bakılabılır ucude saglam ve bahsettıgın temel ıhtıyacları rahat rahat gorecek cıhazlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 cok mantıklı fakat begenmedı ıse muhtemelen kasa yapısı daha saglam bırseyler ıstıyorsa dıyerek onerıyorum..Ayrıca yas ıtıbarıyle asırı fazla oyun yada ılla snapdragon 800 platformunuda ıhtıyacı olmayacaktır dıye dusunuyorum..

Xpreıa Z , HTC one vede xperıa ZR bakılabılır ucude saglam ve bahsettıgın temel ıhtıyacları rahat rahat gorecek cıhazlardır.

Alıntıları Göster
    z1c -zr - lumia 925

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 19 Nisan 2014; 17:58:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger

z1c -zr - lumia 925

Alıntıları Göster
    öncelikle teşekkürler, peki lumia 925 hakkındaki görüşünüz nedir
  • quote:

Alıntıları Göster
    lumia 1020 kısa ve net
  • quote:

Güzel telefon ama L920 ile farkları yok tek fark incelik ve radyo.Boşa para vermemiş olursun.Alternatif olarak Xperia L,Xperia Z1 Compact,Htc wp8x bakabilirsin.Şarj sorun değilse Iphone 5c de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Güzel telefon ama L920 ile farkları yok tek fark incelik ve radyo.Boşa para vermemiş olursun.Alternatif olarak Xperia L,Xperia Z1 Compact,Htc wp8x bakabilirsin.Şarj sorun değilse Iphone 5c de olabilir.

Alıntıları Göster
    Sony modellerine bakabilirsin.

• Lumia 925
  • Lumia 925 i bir gosteriym begenmezse sonylere bakicam artik, herkese tesekkurler
  • quote:

Lumia 925 i bir gosteriym begenmezse sonylere bakicam artik, herkese tesekkurler
    sony htc saglamlık ve tasarımda tartışmaya gerek yok bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A

sony htc saglamlık ve tasarımda tartışmaya gerek yok bile

Alıntıları Göster
    Android biraz karışık bir sistem, alışması zor. Bekleyebilirsen Lumia 930 derim. Ama 925 de iş görür. Eğer babanın oyunla felan arası yoksa 925'e ikna et derim.
  • Sony z serisi
  • quote:

Lumia 925 i bir gosteriym begenmezse sonylere bakicam artik, herkese tesekkurler

925 güzel bir model tavsiye ederim olmazsa htc one şık ve başarılı sizin ihtiyaçlarınızı görür..
  • htc one, büteyi artırabilirim dersen 5s
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

htc one, büteyi artırabilirim dersen 5s
    bir telefonu şekli için beğenmediyse htc one nin altın renkli modelini alın bence daha iyileri elbette var fakat yukarıda dediğin şeyleri kullanacaksa kamera müzik internet vs. performansı 1.plana çıkarmaya gerek yok, ve 1.planda tasarım varsa bundan iyiside olamaz ;

htc - sony -nokia hangisi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.