Bildirim
htc - sony -nokia hangisi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İphone 5S al. -
Bütçe ne kadar? -
0-500= Lumia 525
500-750= Discovery
750-1000= Nexus 4
1000-1300 = G2
1300-1600 = HTC One
1600- gerisi = S5. -
1500 e kadar yolu var -
G2yi gosterdim ama begenmedi yoksa onu dusunuyordum -
G2 cok mantıklı fakat begenmedı ıse muhtemelen kasa yapısı daha saglam bırseyler ıstıyorsa dıyerek onerıyorum..Ayrıca yas ıtıbarıyle asırı fazla oyun yada ılla snapdragon 800 platformunuda ıhtıyacı olmayacaktır dıye dusunuyorum..quote:
Orijinalden alıntı: punkester
G2yi gosterdim ama begenmedi yoksa onu dusunuyordum
Xpreıa Z , HTC one vede xperıa ZR bakılabılır ucude saglam ve bahsettıgın temel ıhtıyacları rahat rahat gorecek cıhazlardır. -
z1c -zr - lumia 925quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
G2 cok mantıklı fakat begenmedı ıse muhtemelen kasa yapısı daha saglam bırseyler ıstıyorsa dıyerek onerıyorum..Ayrıca yas ıtıbarıyle asırı fazla oyun yada ılla snapdragon 800 platformunuda ıhtıyacı olmayacaktır dıye dusunuyorum..
Xpreıa Z , HTC one vede xperıa ZR bakılabılır ucude saglam ve bahsettıgın temel ıhtıyacları rahat rahat gorecek cıhazlardır.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 19 Nisan 2014; 17:58:07 >
-
öncelikle teşekkürler, peki lumia 925 hakkındaki görüşünüz nedirquote:
Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger
z1c -zr - lumia 925
Alıntıları Göster -
lumia 1020 kısa ve netquote:
öncelikle teşekkürler, peki lumia 925 hakkındaki görüşünüz nedir
Alıntıları Göster -
quote:
Güzel telefon ama L920 ile farkları yok tek fark incelik ve radyo.Boşa para vermemiş olursun.Alternatif olarak Xperia L,Xperia Z1 Compact,Htc wp8x bakabilirsin.Şarj sorun değilse Iphone 5c de olabilir. -
Sony modellerine bakabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: berkem01quote:
Güzel telefon ama L920 ile farkları yok tek fark incelik ve radyo.Boşa para vermemiş olursun.Alternatif olarak Xperia L,Xperia Z1 Compact,Htc wp8x bakabilirsin.Şarj sorun değilse Iphone 5c de olabilir.
Alıntıları Göster
-
Lumia 925 -
Lumia 925 i bir gosteriym begenmezse sonylere bakicam artik, herkese tesekkurler -
sony htc saglamlık ve tasarımda tartışmaya gerek yok bilequote:
Lumia 925 i bir gosteriym begenmezse sonylere bakicam artik, herkese tesekkurler -
Android biraz karışık bir sistem, alışması zor. Bekleyebilirsen Lumia 930 derim. Ama 925 de iş görür. Eğer babanın oyunla felan arası yoksa 925'e ikna et derim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A
sony htc saglamlık ve tasarımda tartışmaya gerek yok bile
Alıntıları Göster -
Sony z serisi -
quote:
Lumia 925 i bir gosteriym begenmezse sonylere bakicam artik, herkese tesekkurler
925 güzel bir model tavsiye ederim olmazsa htc one şık ve başarılı sizin ihtiyaçlarınızı görür.. -
htc one, büteyi artırabilirim dersen 5s -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X