Şimdi Ara

HTC TATTOO ? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
20.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba.bende tattoo kullanıcısıyım ama sıkıntı var.bazı arkadaşlar zil sesinin kesildiğini söylemiş benim de alarm sesi 1 kez çalıp kesiliyor titreşim devam ediyor.bir türlü çözemedim.yardımlarınızı bekliyorum....
  • felixamor
    bu rom yükleme işi sıkıntılı.
    Azusa rom iyi demişsiniz goldcard sonrası sadece o hafıza kartımı kullanılmalı,yoksa sadece rom yükleme aracımı oluyor.Kartı değiştirmek sorun yaratırmı?
  • benim şarjımda çok çabuk bitiyor arkadaşlar.
    akşam yatarken şarj dolu sabah kalktığımda şarj önemli ölçüde bitmiş oluyor. Sanırım arkada program çalışıyor çünkü telefonu sabah elime aldığımda arkası ısınmış şekilde oluyor. iphone da işlem yaparken ısınıyor makine bunda dururken. Anlamadım.
    ne yapmam gerekir? sadece telefonda wifi açık.
    şu an hattı çıkardım günerdir şarjım bitmedi. arkası da ısınmıyor
    ne olabilir??
  • arkadaşlar 3 günlük tattoo kullanıcısıyım neredeyse 1 tam günümü telefona apk. dosyalarını atıp kullanmaya açmaya uğraştım. kablosundan disk okuyucu deyip bağlanıp dosyaları çıkan dosyaların hepsinde denemek üzere kaydedip baktım. Olmuyor olmuyor olmuyor. Foto müzik oluyor ama diğer uygulamalar olmuyor. root explorer i de attım her dosyaya ama yine olmadı. Sync indirdim telefonu görmedi. Kafayı yiyecektim neredeyse.
    Lütfen bu işi nasıl yapabilirim yapanlar yardımcı olsun.
  • coreplayer ile divx seyredebilme imkanı var mı? mp4 harici başka hangi videoları sorunsuz oynatır?
    videolarda senkronizasyon problemi oluyormuş doğru mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foradill

felixamor
    bu rom yükleme işi sıkıntılı.
    Azusa rom iyi demişsiniz goldcard sonrası sadece o hafıza kartımı kullanılmalı,yoksa sadece rom yükleme aracımı oluyor.Kartı değiştirmek sorun yaratırmı?

gerçi çoktan çözmüşsündür ama yinede söyleyeyim ; bir kere gold kart yapılmış hafıza kartları artık hep gold card'tır..hem rom yükleyebilirsiniz,hem dosya yükleyip silebilirsiniz..farketmez yani.
    hafıza kartını değiştirmek bir sorun yaratmaz..ama yeni hafıza kartınıda gold kard yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: COLORRRS

Pil benim "Ömrümü" yedi resmen...

Merhabalar . 3 haftadır kullanıyorum. Çok cici yapmışlar ama pilinin ömrünü uzatmayı başaramadım. Taskpanel indirdim. Sürekli arkadaki açık programları kapatıyorum ama olmuyor. Maximum 10-12 saat gidiyor pil. Yabancı sitelerde arattım bulduğum yöntemleri denedim ama sorun çözülmedi. Kullanım ve konuşma sürem 10 arama , 10 telefon alma falandır. kolay kolay ileti yazmam. Eee kimse de doğru düzgün bahsetmemiş , peki bende mi problem var. Sizler nasıl 2 gün dayandırabiliyorsunuz. Yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıda ayarlarımı yazdım. Bildiğinizi birşey varsa paylaşalım arkadaşlar.

1-WiFi, GPS, Bluetooth , 3G. kapalı (wifi arada açıp bakıyor hemen kapatıyorum)
    2-Ayarlar-Kablosuz kontrolleri-WiFi ayarları-açık bir ağ olduğunda beni uyar kapalı
    3- Ayarlar-Kablosuz kontrolleri-Mobil şebekeler-Hep açık mobil veriyi etkinleştir kapalı
    4-Ayarlar-Kablosuz kontrolleri-Mobil şebekeler-Şebeke modu , yalnızca gsm seçili
    5-Ayarlar-Kablosuz kontrolleri-Mobil şebekeler-Veri dolaşım sesi kapalı
    6-Ayarlar-Kablosuz kontrolleri-Mobil şebekeler-Veri dolaşımı kapalı
    7-Ayarlar-Ses ve ekran - Duyulabilir dokunma sesi kapalı
    8-Ayarlar-Ses ve ekran - Sesli seçim kapalı
    9-Ayarlar-Ses ve ekran - Yönelim (bile) kapalı
    10-Ayarlar-Ses ve ekran -Animasyon kapalı
    11-Ayarlar-Ses ve ekran -Parlaklık en azın bir fazlası
    12-Ekran zaman aşımı 30 saniye
    13-Sosyal ağların hepsi 'oturum açılmadı"
    14-Wallpaper ım oldukça karanlık. (az pil gidermiş öyle)
    15-7 ana ekranın sadece 2 sinde 8-10 widget var
    16-İleti yazarken titremeyi de kapadım

...Pil kullanımına baktığımda genelde "şebeke beklemede "% 48 lerda , Telefon boşta %43 lerde falan oluyor. Wifi %8-9 falan işte...

Katkılarım :
    a-Web deyken nasıl fotoğraf kaydedebilirim diye epeyce uğraştım sonra keşfettim. İndireceğiniz fotoğrafı açıp uzun süre üzerine basılı tutuyorsunuz parmağınızla ve kaydet yazısı beliriyor.
    b- en.softonic.com/phones/programs-date/os-android/2 den facebook , imdb ve mp3 search yazılımlarını yükledim. Güzel bir site...

Sevgiler...

bu telefonu 6 aydan fazla kullanna birisi olarak telefonunu pil sorunan çare bulamadım. eğer interneti çok kullanıyorsanız. netten 2600 (miliamper di galiba) ekstra pillerden sipariş edebiliyorsunuz. ektra büyük kapağı ile beraber geliyor. süresi de 1,5 güne kadar uzuyor. yani telefon her gün şarjda...

benim paylaşmak istediğim telefon durup dururken fabrika ayarlarına dönüyor. melodiler default oluyor. last.fm, grooveshark,note everthing gibi uygulamalar açılmayıp silip tekrardan kurmak zorunda kalıyorum. telefon hala and.1.6 halen kırmadım.

hatta daha kötüsü note everthing e yazdığım bazı önemli notları da açamıyorum. bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. teşekkür ederim.

• arkadaslar cok hareketsiz bu baslik

tattoo kullananlar nerede yahu

bir soru sorduk cevap alamadik
  • ya ben de bu telefonu almak istiyorum ancak bi sorum var sadece
    bu telefonda istedğimiz şarkıyı zil sesi yapabiliyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceman45

ya ben de bu telefonu almak istiyorum ancak bi sorum var sadece

Vay be konu hort olmuş,eski günler geldi aklıma

Tabi ki zil sesi yapabiliyorsunuz..Yanlız bu saatten sonra rezistif ekranlı bir telefon almak pek mantıklı değil.Uygun fiyata kapasitif ekranlı Htc telefonlar var onlardan birini tercih ederseniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 1 Eylül 2011; 17:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

ya ben de bu telefonu almak istiyorum ancak bi sorum var sadece

Vay be konu hort olmuş,eski günler geldi aklıma

Tabi ki zil sesi yapabiliyorsunuz..Yanlız bu saatten sonra rezistif ekranlı bir telefon almak pek mantıklı değil.Uygun fiyata kapasitif ekranlı Htc telefonlar var onlardan birini tercih ederseniz daha iyi olur.

ben hortlattım :D ya ben zaten fiyatı azaldığı için bu telefonu almayı düşünüyorum. Sahibinden de ikinci eli sadece 250-300 TL civarında. Telefonun ilk çıktığı zamanındaki fiyatının yarısı. ama kapasitif ekranlı htc telefonlarından bir kaçını söylerseniz de yararınız dokunur :)

• 200-300 değilde 500 küsür lira gibi bir bütçeniz varsa HTC Wildfire alabilirsiniz.Çok estetik,ufak tefek ve hızı gayet iyi,örnek ;

2.El Htc Wildfire
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

200-300 değilde 500 küsür lira gibi bir bütçeniz varsa HTC Wildfire alabilirsiniz.Çok estetik,ufak tefek ve hızı gayet iyi,örnek ;

2.El Htc Wildfire

Yo neyse ben bunda karar kıldım çünkü en fazla 300 TL civarı bütçem var.
    Peki bir sorum daha var:
    şimdi tattoo aldığımı farzediyorum ki işletim sistemi 1.6 Bunu 2.3.3 e getirecek bir mesaj alacakmıyım htc den şu anda? çünkü artık yasak kalktı sanırım değil mi. şu mesaj alma olayını da bilmiyorum ama sistem güncellemesi geliyormuş. Bu konu hakkında bilginiz var mı ?

• Bu telefonu alanin aklina tukureyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Bu telefonu alanin aklina tukureyim

Kardeşim ben bu telefonu alayımmı demiyorum. ALICAM diyorum. Sen kime neyi anlatıyorsun? Sorularıma cevap vereceksen ver vermeyeceksen bu başlıktan çık git burda fanboyluk yapma.
  • Bildiğim kadarı ile Tattoo için 1.6 dan sonra resmi sürüm yok. Popüler bir telefon olduğundan XDA forumundan 2.3.4 vb... bulup yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Bildiğim kadarı ile Tattoo için 1.6 dan sonra resmi sürüm yok. Popüler bir telefon olduğundan XDA forumundan 2.3.4 vb... bulup yükleyebilirsiniz.

ama bu sürümde adroid market çalışıyor mu ?
  • Türkiye faturalı ise Market yoktur. Yurtdışı ise market vardır. Tattoo için market güncellemesi çıkmadı.

Her durumda telefonun verimini arttırmak için mutlaka 2.3 yüklemenizi öneririm. Yüklediğiniz versiyonda market olacaktır.

Ayrıca 2. el olarak 200-250 TL'ye Vodafone 945 bulabilirsiniz. Kapasitif ekran olduğu için daha iyi bir seçim olacaktır.

300 TL'ye LG Optimus Me bulunabiliyor (BİM mağazalarına haftaya gelecekmiş). Onu da alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 2 Eylül 2011; 15:05:16 >
  • quote:

quote:

Kardeşim ben bu telefonu alayımmı demiyorum. ALICAM diyorum. Sen kime neyi anlatıyorsun? Sorularıma cevap vereceksen ver vermeyeceksen bu başlıktan çık git burda fanboyluk yapma.

Len neyini alicaksin bu copun git 300 tl ye gio al bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Len neyini alicaksin bu copun git 300 tl ye gio al bari

Bak samsung fanboyluğunu göstermişsin. Almıyorum Gio Mio.
    Almayı düşündüğüm telefonlar şunlar:
    HTC Tattoo HTC wildfire HTC Hero HTC wildfire s.
    Sizce hangisini almalıym ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.