tattoo ve hero dan uzak dur arkadaş.wildfire s en ideali sanırım şimdilik.tattoo kullanmış biri olarak tavsiye.yinede karar senin.be alırsan hayırlı olsun.
ARKADAŞLAR BEN TELEFONU AĞUSTOS BAŞINDAN BERİ KULLANIYORUM ŞU AN OVERCLOCK LU YANİ 614 MHZ E KADAR HIZ AŞIRTMALI ANDROİD 2.3.5 SÜRÜMÜ YÜKLÜ BÜTÜN ÖZELLİKLER ÇALIŞIR DURUMDA AYRICA ANDROİD 1.6 DA SD KARTA YÜKLEME YAPILAMIYORDU AMA 2.3.5 DE YAPABİLİYORSUNUZ PİL 2 GÜN CİVARINDA GİDİYOR AMA HANGİ DOKUNMATİĞİN PİLİ 4-5 GÜN GİDİYORKİ BENCE ŞU ANKİ 250-300 GİBİ FİYATLARA ALİNABİLECEK EN İYİ AKILLI TELEFON
Htc tattoo kullanan arkadaslara bi soru
Ben 2 tane aldım bu telefondan ve ikisininde sorunları aynı
-----Bluetooth veri transferi yapmıyor -----Alarm çalışsada sadece titriyor -----zil sesi tekrarlamıyor
Bu sorunları yaşayan var mı ? Ben bunların butun htc tattoo larda kronik olduğunu biliyorum acaba yanılıyormuyum ?
DOĞRU USTA UZUN BİR ZİL SESİ KULLANMAN LAZIM YADA ROM YÜKLİYECEKSİN AMA BLUTOT DAN TRANSFER GENE OLMUYOR TABİ
valla bundan dolayı telefonumu servise verdim 1 hafta sonra yazılım yüklendi deyip geri yollamışlar ..Bayağı bi kavgadan sonra geri yolladım . Sorunun kronik olduğunu soyledim. Bakalım nolacak peşini bırakmıcam .600 tl ye telefon al bluetoth calişmasın . Sonucu yazarım buraya
Bluetooth hiçbirzaman bende de çalışmadı. Güzel bir telefon bunun dışında. Ama artık tabi zamanı geçti. Bu fiyata daha stabil çok yeni ürün var piyasada. Fiyatları da gayet uygun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme