Şimdi Ara

HTC Tattoo vs HTC Wildfire ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün MediaMarkt'a Tattoo'yu gördüm, 589 TL'ye Satıyorlar. ( 2.8 inç ekran )
    Bugünde TeknoSA'da Wildfire'ı gördüm, 699 TL'ye Satıyorlar. ( 3.2 inç ekran )

Tattoo'nun kötülüğü; tipsiz. (:
    Wildfire'ın kötülüğü; bi internet sayfasını zoomladıktan sonra, kaydırırken donma yapıyormuş, Market açık değilmiş, bide çözünürlük problemi varmış.

Kullana/Bilen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.. teşekkürler

• Tattoo kullanıyorum. İkisi arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Tattoo bana hiç sorun çıkarmadı ama Wildfire daha çok tuttu sanırım.
  • Neden Wildfire başlığına bakmıyorsunuz?
    http://forum.donanimhaber.com/m_42076819/mpage_1/key_/tm.htm

İnternette iken ekranda donma filan olmuyor. (384 MB RAM; 512 MB ROM )
    market olmayışı, wildfire'in değil google'ın kusuru. Rom'u değıiştirmeden markete girebilen android telefon yok ki zaten.
    Parasına göre gayet iyi performans sunuyor. Markete gerek yok çünkü kendi tarayıcısından bile download ettiğiniz apk'ları kurabiliyorsunuz. Yüzlerce site var. Ayrıca SDcardına attığınız apk'ları da kurmak mümkün. Geliştirmeye açık yani.

Multi touch özelliği İphone'u aratmaz.
    Android 2.2 Froyo güncellemesinin çıkacağı duyuruldu. Flash 10 desteği geliyor. Cihazda 2.1 ile Flash 9 desteği zaten var. internet üzerinden video izlemek mümkün..

• Wildfire'in eksi yönlerinden biri 240*320 piksel ekranı. Çözünürlük biraz düşük ancak kullanıcıları tarafından yeterli bulunuyor. Tattoo da öyle zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 18 Eylül 2010; 16:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Neden Wildfire başlığına bakmıyorsunuz?
    http://forum.donanimhaber.com/m_42076819/mpage_1/key_/tm.htm

İnternette iken ekranda donma filan olmuyor. (384 MB RAM; 512 MB ROM )
    market olmayışı, wildfire'in değil google'ın kusuru. Rom'u değıiştirmeden markete girebilen android telefon yok ki zaten.
    Parasına göre gayet iyi performans sunuyor. Markete gerek yok çünkü kendi tarayıcısından bile download ettiğiniz apk'ları kurabiliyorsunuz. Yüzlerce site var. Ayrıca SDcardına attığınız apk'ları da kurmak mümkün. Geliştirmeye açık yani.

Multi touch özelliği İphone'u aratmaz.
    Android 2.2 Froyo güncellemesinin çıkacağı duyuruldu. Flash 10 desteği geliyor. Cihazda 2.1 ile Flash 9 desteği zaten var. internet üzerinden video izlemek mümkün..

karar verdim wildfire aliorm (:

yalnız beyazı yok ya..
    kapak makap olayı varmı acaba.. ?

• sonuç olarak, wildfire aldım.
    herkese tavsiye ederim (:
    (şimdilik..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzbozkurtas

sonuç olarak, wildfire aldım.
    herkese tavsiye ederim (:
    (şimdilik..)

wildfire tan memnunmusun?bende almayı düşünüyorum?ekran kalitesi nasıl?donma falan oluyr mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.