Şimdi Ara

HTC telefonla uyumlu urbeats kulaklık çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar htc desire x telefonum için mikrofonlu ve ses tuşları uyumlu olan kulaklık istiyorum yani bütün tuşları uyumlu olmalı android telefonla.

limitim max 300 tl

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Beats-Urbeats-Control-Talk-IE-BT9000007703-Kulakici-Kulaklik-White//Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000431269

http://www.beatsbydre.com/earphones/beats-urbeats/beats-urbeats,default,pd.html

bu kulaklığı beğendim ama tuşları uyumlu mu emin olamadım.sizin bilginiz var mı hiç ? SENSATİON XL VE XE deki kulaklığı istiyorum aslında ama onu güvenilir bir yerde satan yok.

ya da ses şiddeti ve netliği yüksek başka bir kulaklık tavsiyeniz var mı full tuşlu android uyumlu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 31 Mart 2013; 22:50:56 >

• Hocam yapmayın etmeyin bir kulaklığa 300tl vermek yazık günahtır.
    Kusura bakmayın haddime değil ama affınıza sığınıyorum.
  • haklısın kardeşim :)

fiyat takıntım yok aslında 50-100 tl sağlam istediğim özellikleri sağlayan kulaklık olursa onu da düşünebilirim.

üniversite hayatım boyunca 3 yıl falan gitsin istiyorum yarıyolda bırakmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

haklısın kardeşim :)

fiyat takıntım yok aslında 50-100 tl sağlam istediğim özellikleri sağlayan kulaklık olursa onu da düşünebilirim.

üniversite hayatım boyunca 3 yıl falan gitsin istiyorum yarıyolda bırakmasın.

sony creative gibi markaların gayet güzel ürünleri var 300 lira israftan başka bir şey degil bence phılıps falanda olabilir
  • evet ama hangi model net bir cevap istiyorum.
    uzun ömürlü olacak .
    ses açma kısma tuşları çok iyi uyumlu olacak.
    mikrofonda karşıya sesi iyi iletecek.
    ses şiddeti ve netliği çok iyi olacak.

birde mümkünse koyu renkli olmalı beyaz olanlar çabuk kirleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.