Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openline

Hayirli olsun benimjisi bakalim ne zaman gelcek peki kutuda distribor firma etiketi varmi

openline darısı başına inşallah:))
  • Hayırlı olsun umarım bi sıkıntısı çıkmaz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absent10 -- 27 Şubat 2014; 14:07:55 >
  • quote:

Senindemi kargoya verilmis

Hayır tabi daha bekliyoruz ama inşallah cuma gelir diye perşembe den dönüyorum istanbula.
    Bu arada hayırlı olsun, Seri no su nedir nerede üretilmiş ve hangi ayın üretimi acaba telefon? İyiyce bakın kontrol edin sorun vs. var mı acaba?
  • cheetlack C kullanıcısına yanıt
    Ins. Valla bekliyom benimde kayit tarihim 09.01.2014 bakalim bana nezaman gelrcek teleservice sorgulama sitilini degistirmis galiba imei ile sorgulama olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın turuncu6 cihazınızı detaylı bir şekilde incelediniz mi? Kasada herhangi bir problem var mı?
  • arkadaşlar telefonumu bimeksten almıştım, bimeksle irtibata geçtim siyahla değiştirmek istediğimi söyledim. o yüzden açmadım. seri numarası öncekinden farklı tabi ki. e-devletten kontrol ettim, kayıtlı görünüyor.
    darısı bekleyenlerin başına inşallah..
  • Sorunlu seriden olup olmadığını nasıl anlarız? Bu arada dün tekrar vatana gittim KVK dan rapor gelir gelmez kendi stoklarından değişim yapacaklarını söylediler.2 haftadır teleservice ile kvknın iletişime geçmesini bekliyorum teleservice ve htc değişimin kabul edildiğini söylemişti 2 hafta önce.KVK'nın haberi yok bundan onarım işlemleri devam ediyor gözüküyor. Çok beklemeyeceğim galiba ama bakalım. Htc de vatanın kendi inisafiyetinde olduğunu söyledi kendi stoğundan vermesinin. Sizce Htcnin yollamasını mı bekleeyim vatandan alayım mı?
  • absent10 A kullanıcısına yanıt
    valla raporu kvk hemen gönderiyorsa git bimeksten al ama sallarsa gndermeyi her halükarda beklicen zaten
  • quote:

valla raporu kvk hemen gönderiyorsa git bimeksten al ama sallarsa gndermeyi her halükarda beklicen zaten

Bimeks değil vatan hocam :) KVK ile kaç kez görüştüm ne bana ulaşıyorlar ne de ilgileniyorlar.
  • absent10 A kullanıcısına yanıt
    valla ben 50 gündür bekliyorum htc one cihazımı hala göndercekler merak ediyorum ne zaman gelecek diye teleservice verdim
  • Vatan kendi stoğundan telefon vermez, servisten telefon ister. Gelince size verir.
  • bizim telefonlar önümüzdeki haftaya kaldı galiba yarın cuma kargoya verseler bile belli değil pazartesiye kalır
  • teleservice cihaz sorgulama sistemini mi değiştirmiş
  • Kameralar gelmismi yaa 7 8 gun dah sabretselerdi keske ne acelesi var

• yassean1905 kullanıcısına yanıt
    hiçbişey anlamadım
  • openline kullanıcısına yanıt
    Teleservice e kameralar gelmis sanirim ve tamirlere baslmislar benim cihazida gondereli 13-14 gun oldu neredeyse biraz daha gecikkseydide 20 gun dolsaydi keske demek istedim

• yassean1905 kullanıcısına yanıt
    merak etme tamirlik bişey söz konusuysa napıyorlar ne ediyorlar ediyorlar tamir
  • yok ya gelmicek galiba bu teefonlar
  • kamera pembeleşmesi için gönderdiğim telefonum geldi ama sorunlu olarak geldi. kamera düzelmiş fakat bu seferde görüşme esnasında ses karşıya çok kötü gidiyor. Ses alçalıp yükseliyor, boğuk ve derinden gidiyor. donanımsal olduğunu düşünüyorum. kamera nedeniyle gönderen arkadaşlar bu ayrıntıya dikkat ettiler mi? onlarda da böyle bir sorun mevcut mu?
  • Tatilim bitti onca güzel yeri dolaştım HTC ONE olmadığı için fotoğraf çekemedik, istanbul a döndük hala telefonlardan haber yok... OF
    Bi bilgi edinen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.