Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openline

samsung a başarı bakmıyor mu basarı teleservice ten kötü bildiğim kadarıyla evet ya bu hafta gelmesin cuma gününe kadar beklicem gelmezse mahkemeye vericem. Htc yi aradım 50 gündür gelmedi nerde cihazım dedim htc dende cihazdanda soğudum dedim evet efendim sizi çok iyi anlıyorum ama kısa bir süre daha beklemenezi rica ediyorum dedi bende bu hafta cumaya kadar bekliyorum gelmezse direk gidicem tüketici mahkemesine

git kardesim, hakkini sonuna kadar ara, samsung icin iyi dememin nedeni samsung galaxy s'i 1 haftada degisim yapmislardi
  • quote:

samsung a başarı bakmıyor mu basarı teleservice ten kötü bildiğim kadarıyla evet ya bu hafta gelmesin cuma gününe kadar beklicem gelmezse mahkemeye vericem. Htc yi aradım 50 gündür gelmedi nerde cihazım dedim htc dende cihazdanda soğudum dedim evet efendim sizi çok iyi anlıyorum ama kısa bir süre daha beklemenezi rica ediyorum dedi bende bu hafta cumaya kadar bekliyorum gelmezse direk gidicem tüketici mahkemesine

biz sana başından beri diretiyoruz git diye ama sen dinlemiyorsun. Yasal faizi ile alacaksın paranı, hiçbir firmanın seni 2 ay bekletme gibi bir lüksü yok.
  • gidicem gidicem son gün bu hafta sonu cuma gelmesin direk gidiyorum tüketici mahkemesine.
  • şimdi benim fatura bedelim 2099 lira direk tüketice mahkemesine gitmeyelim dimi
  • quote:

şimdi benim fatura bedelim 2099 lira direk tüketice mahkemesine gitmeyelim dimi

Evet hakem heyetine değil, direk tüketici mahkemesine gideceksiniz. Adliye binasında bulunan yani
  • Telefonum gun itibari ile kargoya verilmis aksilik olmazsa yarin bende olur bakalim insallah duzgun yapip kontrol etmislerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yassean1905 kullanıcısına yanıt
    seninki tamir mi oldu
  • Htc One değişim bekleyenler varmı bilginiz cihazlarla ilgili bugünde gelmedi.
  • Bende antalyadan bir arkadaştan htc one aldım ama kendisi garantili olduğunu söylediği için tereddüt etmedim ne olsa sorun çıkarsa gönderir yaptırırım diye. Neyse cihaz bugün geldi açtım kamerasını 15 saniye sonra ekran pespembe oldu. normal aydınlık çekimlerde sorun yok ama biraz loş ışıkta resmen ekran pespembe oluyor.Bir tane örnek teşkil etmesi için fotoğraf ekliyorum;

Fotoğraf pembe olduğu gibi birde sağ üst köşede ne olduğu belirsiz hiç görüntüsü değişmeyen siyah bir gölge vardı.Garantili olduğu söylenen telefonun yanında fatura ya da garanti belgesi çıkmadı sadece imei sorgulamada "ithalat yoluyla kayıtedilen imei" yazıyordu.Önce KVK'yı aradım kendilerinde bu imeinin garantili gözükmediğini söylediler.Teleserviceyi aradım onlarda garanti gözükmediğini belirtti. HTC Türkiye'yi aradım durumumu anlattım cihazınızın 2015 e kadar garantisi gözüküyor ama bazen kayıtlarımızda sıkıntı olduğu için fatura ve garanti belgesi gerekiyor dedi.Dedim forumda bir çok arkadaş garanti belgesizde göndermiş bir sorun çıkmamış dedim.Yok malesef bizde ürünü brightstar ithal etmiş ve servisine teleservis bakıyor gözüküyor dedi.Bende riske girip telefonu paketleyip gönderdim istanbuldaki ataşehir teleservis şubesine.Bakalım ne olacak henüz simkartımı bile takmamıştım cihaza.Gelişmeler hakkında bu konunun altında bilgi vereceğim.

• openline kullanıcısına yanıt
    Tamir oldu dostum

• Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende kvk, teleservice mağduruyum. Sensation Xe telefonum var teknosadan aldım 14 ay oldu. Şarj sıkıntısından dolayı aralık ayında ilk kez göndermiştim teknosadan (teleservice gitti) geri geldiğinde batarya ve şarj cihazı değişmiş (normal sensation bataryası takmışlar) ayrıyetten ekran da çizik geldi. Geldiği gibi geri gönderdim ekran çizik diye neyse ekranı değiştirip gönderdiler bu seferde kullananlar varsa bilir alt kısımdaki ışıklar kırmızı yanması gerekirken pembemsi bi renkte yanmaya başladı. Ayrıca şarj problemi de gitmedi. 4. göndirişim (kvk) oldu teknosa bi ona bi ona gönderiyor. Toplamda 5 defa servise gönderdim hem şarj hem ışıktan dolayı. 5. gönderişimde değişim istedim problemleri de yazdırdım şarj, batarya, ışık diye orjinal kutusuyla aksesuarıyla birlikte gönderdim. Yine şarj ve batarya değişimi yapmışlar (sonunda bu sefer sensation xe bataryası takmışlar). Dayanamadım tüketici hakem heyetine gittim konuştum üst limit 1275 liraymış benim cihaz 1300 liraydı adam dedi buraya başvurursan 6,7 ayda sonuç çıkar dedi sen tüketici mahkemesine başvur dedi. Bende son kez bi göndereyim dedim yine sıkıntıları yazdırdım bu göndermemle 6 oluyor değişim istemekteyim diye de belirtip orjinal kutusuyla gönderdim. 26 şubatta gönderdim 28 şubatta kayda almışlar. Dünde kvkdan baktığımda üretici firmadan yedek parça istenmektedir diyor. İnşAllah yapılıp gelir yine devam ederse bende başvuracam mahkemeye artık

• quote:

Htc One değişim bekleyenler varmı bilginiz cihazlarla ilgili bugünde gelmedi.

Kardeşim B'nde bekliyorum 2aydır kayıt tarihimde 03.01.2014 forumdan bi arkadaş değişim cihazını aldı biz halaa bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurgy K kullanıcısına yanıt
    O one miniydi sanirim peki arayinca ne diyorlar

• quote:

O one miniydi sanirim peki arayinca ne diyorlar

Aynen kardeşim one mini farklı model olduğundan verilmiştir diyorlar nekadar mantıksızlık ya bizi halaa bekletiyorlar bidaha teleservice garantili telefonmu töbeeee sen aradığında ne diyorlar..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurgy

quote:

Kardeşim B'nde bekliyorum 2aydır kayıt tarihimde 03.01.2014 forumdan bi arkadaş değişim cihazını aldı biz halaa bekliyoruz

Benim kayıt tarihim de aynı kardeşim muhtemelen aynı anda alıcaz. Aldığında foruma yazarsan seviniriz.
  • Ben de one mini bekliyorum. Bu gün aradım, bana tekrar sallama cevaplar verdiler. Yani 35 gündür beklememe rağmen, tatmin edici bir cevap alamadım. Bu cihazlar herhalde tek tek geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: absent10

quote:

Orijinalden alıntı: Kurgy

quote:

Benim kayıt tarihim de aynı kardeşim muhtemelen aynı anda alıcaz. Aldığında foruma yazarsan seviniriz.

Tamam kardeşim haber veririmmm bugün aramadım hep aynı cvp'lar sıkıldım artık...büyk ihtimal aynı anda alıcaz cihazları

• dün itibari ile kargoya verilen telefonum Bursada ikamet etmekte olduğum halde hala gelmedi sabah 10 civarı 11820 hattını aradığımda telefonun kargoda olduğunu ve kargoyla görüşmem gerektiğini söylediler kargoyu aradım taradım yok 14:20 de tekrar 11820 numaradan sefa isimli bir arkadaşla görüştüm kargoda cihazınız dedi kargo numarası istedim adamlar benim yolladığım kargo numarasını verdi şaka gibi sonrasında biraz bekletti ve yasin bey pardon sistemimizdeki arıza nedeni ile kargoya verilememiş cihazınız aciliyet belirtiyim dedi bende dalga geçer bi tavırla aciliyete falan gerek yok nede olsa 3 gün sonra sıfırını talep edicem inşallah sisteminiz düzelmez dedim bu kadar saçmalık görmedim teleservice ye laf ediyorsunuzda şubatın 14 ünden beri şu kvk dan çekmediğim kalmadı buyrun ben böyle rezalet görmedim ya

Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmış olup , teslime hazır hale getirilmiştir. Cihazınızı ortalama 3 iş günü içinde bayi aracılığıyla gönderdiyseniz bayinize, kargo ile gönderdiyseniz kargo aracılığıyla teslim edilecektir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
    Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: 14.02.2014 00:00:00 / Bakırköy Teknik Servis
    Müşteri: YASİN
    İl / İlçe: BURSA
    Teslimat Bilgileri
    Teslim Alan: kargo
    Teslimat Bekliyor Tarihi: 03.03.2014
    Teslimat Tarihi: 03.03.2014

• Kurgy K kullanıcısına yanıt
    Ben demedim baskadina gelmis diye one bekliyorum cihaxiniz gelir gelmez acil kargolannacaktir aciliyetiniz ilgili birimlere iletilmistir diyo diyorum ne zaman sure vermiyo ey allahim bir daha htc mi asla

• quote:

Orijinalden alıntı: By_GaBLiN

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende kvk, teleservice mağduruyum. Sensation Xe telefonum var teknosadan aldım 14 ay oldu. Şarj sıkıntısından dolayı aralık ayında ilk kez göndermiştim teknosadan (teleservice gitti) geri geldiğinde batarya ve şarj cihazı değişmiş (normal sensation bataryası takmışlar) ayrıyetten ekran da çizik geldi. Geldiği gibi geri gönderdim ekran çizik diye neyse ekranı değiştirip gönderdiler bu seferde kullananlar varsa bilir alt kısımdaki ışıklar kırmızı yanması gerekirken pembemsi bi renkte yanmaya başladı. Ayrıca şarj problemi de gitmedi. 4. göndirişim (kvk) oldu teknosa bi ona bi ona gönderiyor. Toplamda 5 defa servise gönderdim hem şarj hem ışıktan dolayı. 5. gönderişimde değişim istedim problemleri de yazdırdım şarj, batarya, ışık diye orjinal kutusuyla aksesuarıyla birlikte gönderdim. Yine şarj ve batarya değişimi yapmışlar (sonunda bu sefer sensation xe bataryası takmışlar). Dayanamadım tüketici hakem heyetine gittim konuştum üst limit 1275 liraymış benim cihaz 1300 liraydı adam dedi buraya başvurursan 6,7 ayda sonuç çıkar dedi sen tüketici mahkemesine başvur dedi. Bende son kez bi göndereyim dedim yine sıkıntıları yazdırdım bu göndermemle 6 oluyor değişim istemekteyim diye de belirtip orjinal kutusuyla gönderdim. 26 şubatta gönderdim 28 şubatta kayda almışlar. Dünde kvkdan baktığımda üretici firmadan yedek parça istenmektedir diyor. İnşAllah yapılıp gelir yine devam ederse bende başvuracam mahkemeye artık

arkadaşım hakem heyetinin dediğini boşver sen yine hakem heyetine başvur almamazlık yapacaklar ısrar et benim cihazımın bedeli 2.560 tl idi benderde almadılar zorladım dedil sayılabilirmiş il hakem heyeti ile görüştüm dedim kabul ettiler ve şu anda sonuç elimde tüketici mahkemesini bekliyorum tüketici mahkemeside bu evrak doğrultusunda hareket ediyormuş sakın pes etme zorla da olsa başvur ve lütfen gözlerinin yaşına bakma ondan sonra onlar seni arayıp sıfır cihaz teklif ediyolar onuda kabul etme mahkemede hesaplaşırız de...

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.