Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc one s göndermiştim 2 hafta önce salı günü teslim aldılar perşembe elime ulaşmıştı.
    Fakat hiç bir şey yapmamış teleservice.
    Sorunum kendi kendine restart etmesiydi ve kasadaki soyulmalardı.

restart için güya yazılım güncellemişler zaten yazılım güncel haliydi. geldikten 2 saat sonra yine restart attı

kasayıda değiştirmemişler fabrikasyon sorunu yok diye halbuki gözle görülür şekilde vardı.

yaptıkları işe sokayım hiçbir bilinç yok bunlarda.
  • yassean1905 kullanıcısına yanıt
    Evet pazartesi günü direk istanbuldaki Ataşehir teleserviceye gönderdim şuanda internetten takip ettiğimde kayıtlara alındı olarak gözüküyor hocam.

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 5 Mart 2014; 12:26:20 >
  • EmQceR kullanıcısına yanıt
    Hocam simkartınızı kestirdinizmi yoksa direk mini küçük sim kartlardanmı alıp kullanıyordunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Hocam simkartınızı kestirdinizmi yoksa direk mini küçük sim kartlardanmı alıp kullanıyordunuz ?

hocam simkartı kestirmiştim.

hata raporu ekranının fotosunu cekmistim ataym simdi hocam

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmQceR -- 5 Mart 2014; 13:57:00 >

Hocam bir arkadaşımın sizin telefondan vardı ve aldıktan ve simkartı kestirip kullanmaya başladıktan sonra hemen bu sorunlar baş göstermişti ardından birde simkart deneyelim ben sim karttan şüpheleniyorum demiştim.Gittik şubeden yeni bir micro sim kart aldık o gün bu gündür daha sıkıntı çıkmadı.Siz birde çevrenize micro kartı bulunan birisi var ise onun kartını takıp bir deneme yapın sadece bi ihtimal yinede değerlendirmekte fayda var.
  • quote:

Hocam bir arkadaşımın sizin telefondan vardı ve aldıktan ve simkartı kestirip kullanmaya başladıktan sonra hemen bu sorunlar baş göstermişti ardından birde simkart deneyelim ben sim karttan şüpheleniyorum demiştim.Gittik şubeden yeni bir micro sim kart aldık o gün bu gündür daha sıkıntı çıkmadı.Siz birde çevrenize micro kartı bulunan birisi var ise onun kartını takıp bir deneme yapın sadece bi ihtimal yinede değerlendirmekte fayda var.

doğrudur hocam dikkate alacağım önerini her türlü sorun olabilir ya çok mantıklıda geldi bana en kısa zamanda alacağım.
    Hocam yeni micro sim kart almadan evvel sim kartsız 1 gün kullanın herhangi bir değişme olacakmı. Birde olumlu olumsuz konu altından yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Hocam yeni micro sim kart almadan evvel sim kartsız 1 gün kullanın herhangi bir değişme olacakmı. Birde olumlu olumsuz konu altından yazarsanız sevinirim.

Tamam hocam dönerim fakat sim kartsız 1 gün kullanamam sanırım işten dolayı.
  • nerde bu doa cihazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: openline

interneten araştırdım her türlü harçtan muaftır yazıyor 130 lira alırlarsa zaten kimse başvurmaz ki bende dahil

130 lira alacaklar ama siz dava dilekçesine her türlü zararımın karşılanmasını ve yasal faizi bile birlikte paranızı talep edeceksiniz. O yüzden bir sıkıntı olmayacak. 2 milyara 1.300e alet alıp 130 liraya başvurmamak içler acısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheerful_mu

2haftadır foruma girmemiştim yazdıklarınızı şimdi okudum içim daraldı yeminle :(
    İnatla güncelleme yapmadan hala 4.2.2 yi kullanarak bugüne kadar gelebilmiş biri olarak pembe kameradan iyice sıkılmış ve dün itibariyle güncellememi yapmıştım ama tabiiki bişey değişmedi hatta bence kamera daha berbat oldu. ben de pembe kamera sıkıntısından dolayı servise gönderecektim!!! ama yazdıklarınızı okuyunca bunaldım darlandım... napiim şimdi göndereyim mi göndermiyim böyle bu kamerayla idare etmeye devam mı edeyim?

Ne olursunuz idare edeyim demeyin. Gerekli yasal işlemlere başvurun en fazla 1 gününüzü alır. Bunun gibi firmalara göz açtırmayın rica ediyorum. Bizler zaten bu yüzden bu haldeyiz. Hep olsun idare ederiz diyoruz
  • Tamam vericem tüketici mahkemesine artık sabrım taştı şimdi internetten dilekçe örnegi indirdim onu doldurup nasıl başvuruyoruz
  • openline kullanıcısına yanıt
    bulunduğunuz şehirdeki adliye sarayına gidiyorsunuz. Dilekçeyi ve gerekli garanti belgelerini filan unutmayın. Yanınızda götürün. Fotokopilerini verin yanlız, orjinalleri sizde dursun. Özellikle yasal faizi ile ürünün parasını ve dava masraflarının karşılanmasını isteyin
  • peki dava açtıktan sonra cihazımın gelme ihtimali var mı
  • Openline cokdegil en fazla 2 hadfta once dava acanlarla dalga gecmistin htc en azindan ilgileniyor vs demistin bende senin basina ayni sey gelirde dava acmaya kalkarsan hatirlatirim bu yazdiklarini sana distim hatirladinmi :)) saka bir yana servis formlari ve cihazin faturasi ve dilekce isteyene dilekce ornegi sunabilirim arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheetlack C kullanıcısına yanıt
    bekliyorum sunabilirsin peki dava açtım o sırada cihazım geldi kullandım cihaz ücreti iade kararı çıkarsa cihaz kullanıldı diye itiraz hakları olabiliyormu ya da cihaz o sırada gelse bile dava sonuçlanana kadar kutuda bekletmem mi laızm
  • Valla ben davayı açtım. Şu an sorunlu malı kullanıyorum yani. Bence kullanman filan sorun olmaz. Sonuçta sen geç geldiği için dava ediyorsun
  • peki haberi olmuşmu onların davadan
  • Hayir kullanabilirsin ve davadan haberleri oluyor hakem heyeti onlarinda sabunmasini aliyornormal dava icinde ihbarname gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekçe örneği ve gereken belgelerin listesini alabilir miyim son olarak da ilk başta nereye sonra nereye başvuruyorduk ayrıntılı bir şekilde özelden yazar mısınız arkadaşlar
    Benden de günah gitti!
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.