Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen bende başlarım onların yapacağı işe 2 ay oldu sen aradınmı bugün teleservice i
  • Arkadaşlar cihazında parça değişimi olanlar servise verdikten kaç gün sonra geri geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*F1R4T_sTyL3*_

Dilekçe örneği ve gereken belgelerin listesini alabilir miyim son olarak da ilk başta nereye sonra nereye başvuruyorduk ayrıntılı bir şekilde özelden yazar mısınız arkadaşlar
    Benden de günah gitti!

Biraz yukarı bakarsan görebilirsin, yeterince söyledik biz. Neredeyse her sayfada var
  • Ben henüz servise göndermedim arkadaşlar ... Sizin yazdiklariniza istinaden söyledim acaba servise versem mi idare etsem mi diye... Bazı arkadaşlar servis sonrası hiçbir sıkıntı kalmadığını, bazıları yesillendigini bazıları hiç değişiklik olmadan pembe çekmeye dvm ettiğini söylüyor. Şansına güvenip servise göndermem lazım galiba. Ama size sonuna kadar katılıyorum eğer sorun cozulmuyorsa MUTLAKA yasal hakklarimizi aramalıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar nihayet 14,02 de verdiğim telefonum geri geldi telefondaki şikayetlerimi kutu üzerine yazıp yollamıştım Kamera Karanlık ortamda pembe dalgalar şeklini alıyordu alt hoparlör den az ses geliyordu ve kasanın üst kısmında açıklık vardı telefonun kutusunu açarken pek tereddütte kaldım inşallah düzgün yapmışlar diye ilk denediğim kamerası oldu ve kamerada hiç bir sorun pembeleşme yeşilleşme yok kasa açıklığı olayını ise alt ve üst kapakları değiştirmişler benimki hep çizikti son olarak ses olayına gelirsekde ciddi bir ses artışı var telefonda ne yaptılar bilmiyorum ama arkadaşımdada one var kıyasladık bariz bir ses artışı var telefonda buda benim çok hoşuma gitti çok bekledim belki 80 kere aradım ama adamlar helal olsun temiz işçilik çıkarmış darısı sizlerinde başına inşallah

• adi herifler kamera pembeleşmesi için gönderdiğim telefonun mikrofonunu bozup göndermişler. ertesi gün tekrar kargo ile gönderdim. 550 tl fatura çıkardılar kullanıcı hatası diye. telefonu isteyip servis fişi ve kargo belgeleri ile tüketici mahkemesine başvuracağım. bir daha htc almak mı ASLA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefiluzman

adi herifler kamera pembeleşmesi için gönderdiğim telefonun mikrofonunu bozup göndermişler. ertesi gün tekrar kargo ile gönderdim. 550 tl fatura çıkardılar kullanıcı hatası diye. telefonu isteyip servis fişi ve kargo belgeleri ile tüketici mahkemesine başvuracağım. bir daha htc almak mı ASLA!

Katılıyorum. Doğrudan mahkemeye başvurun.
  • sefiluzman kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle çok geçmiş olsun yorumu okuyunca beynime kan sıçradı.Bu kadar şerefsizlik adilik olmaz.Bir kaç kişi daha kamera değişimden sonra bozulan mikrofon sorunu yaşamışlardı.Bende pazartesi günü aldığım 2. el htc oneyi çok kısa bi süre kullanıp garantiye gönderdim.Faturam ve garanti belgem yok benim cihazın başınada aynı şey gelirse al başına bela.Daha cihazı kullanamadan garantiyle cebelleşip çıkacak problemleri hesaplıyorum.Bir daha HTC mi ? kesinlikle hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun yorumu okuyunca beynime kan sıçradı.Bu kadar şerefsizlik adilik olmaz.Bir kaç kişi daha kamera değişimden sonra bozulan mikrofon sorunu yaşamışlardı.Bende pazartesi günü aldığım 2. el htc oneyi çok kısa bi süre kullanıp garantiye gönderdim.Faturam ve garanti belgem yok benim cihazın başınada aynı şey gelirse al başına bela.Daha cihazı kullanamadan garantiyle cebelleşip çıkacak problemleri hesaplıyorum.Bir daha HTC mi ? kesinlikle hayır.

Slogan gibi "Bir daha HTC mi HAYIR" Lafını bırakın artık, HTC memnuniyet oranı diğer markalara kıyasla çok daha iyi burada sorun TELESERVICE!!! Teleservice yüzünden iphone da aynı durumda nokia da...
    Markayı karalamak bu kadar kolay değil, ben 2000 TL verip telefon aldım 10. gün de değişim için verdim 2.5 aydır bekliyorum çünkü para iadesi alsam yine gidip HTC alcam... Tek tesellim belki HTC M8 alırım diye para iadesi kesin alırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: _*F1R4T_sTyL3*_

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Slogan gibi "Bir daha HTC mi HAYIR" Lafını bırakın artık, HTC memnuniyet oranı diğer markalara kıyasla çok daha iyi burada sorun TELESERVICE!!! Teleservice yüzünden iphone da aynı durumda nokia da...
    Markayı karalamak bu kadar kolay değil, ben 2000 TL verip telefon aldım 10. gün de değişim için verdim 2.5 aydır bekliyorum çünkü para iadesi alsam yine gidip HTC alcam... Tek tesellim belki HTC M8 alırım diye para iadesi kesin alırsam.

Dostum tamamda burada seninde söylediğin gibi 2.5 aylık bir mağduriyet mevcut. Acaba teleservicemi vermiyor yoksa HTC'mi teleserviceye telefon göndermiyor orasını bilemem ama şu var bu adamlar bilmem kaç milyon tane farklı farklı seri telefon üretti %80 ninde halen aynı kronik problemler var.Adamlar bu kronik sorunlu cihazları göz göre göre piyasaya sürüyor kendi menfaatleri için çoğunun pembe kameradan kasa açıklığından haberin yok.Haberi olanlarda böyle yeni gelişmeye başlayan ülkelerde sıkıntıları beraberinde getiriyor.Dünyanın her yerinde böyle değildir tabi ama Türkiye'de yaşadığımıza göre bu ayrıntıları hesaba katmak lazım.Eğerki bu cihazları teleservice talep ediyorda HTC göndermiyorsa çok büyük kınamayı hak ediyor.Bende yıllarca HTC kullandım zamanında ve hepsinden memnun kaldım. Bu One serisinde yaşanan gerçekten hayal kırıklığı. Servisten değişim ve tamir bekleyen tüm arkadaşlara Allah sabır versin.

• Bizim doa lari gondermicekler galiba

• arkadaşlar teleservice aradım neden 550 tl ücret çıkardınız diye onlarda korsan yazılım yüklü(servise göndermeden önce unlocked yapmıştım fakat tampered yazısı kalmıştı.) o nedenle dediler. sonrasında cihazı gönderin yasal yollara başvuracağım dedim. 10 dk sonra 0 850 ile başlayan numaradan aradılar onarım ücreti alınmayacaktır dendi kabul ediyor musunuz dediler bende onayladım. öncelikle ölümü gösterip sıtmaya razı eden teleservice yetkililerine teşekkür ediyorum.
  • arkadaslar telefonum geldi bi sevincliydim kursagimda kaldi siyah ekrandayken ekranda capraz bi cizgi etrafinda kirmizi noktalar var bu nedir yavhttp://hizliresim.com/K6VQMW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yassean1905 -- 7 Mart 2014; 0:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassean1905

arkadaslar telefonum geldi bi sevincliydim kursagimda kaldi siyah ekrandayken ekranda capraz bi cizgi etrafinda kirmizi noktalar var bu nedir yavhttp://hizliresim.com/K6VQMW

Ben bişey göremedim...

• Arkadaşlar ben de nacizane bir şey paylaşayım da isteyen istediği gibi mesajı alsın. 2010 yılında iphone 3g telefonumu teleservice e verdim adamlar değişim dediler havalara uçtum ama aradan 2 ay geçip de telefonum hala gelmeyince bi internetten bakayım dedim meğerse herkes benim gibi neyse geldi telefon ama yan tarafı açık geri gönderdim yine 1 ay beklettiler yine aynı sorun 3. Değişimden sonra iş kavga etme raddesine geldi ve ben önce hakem heyetine sonra da malum belli ücretin üstü olduğu için tüketici mahkemesine gitti dava açtım hem teleservice e hem de aldigim yere(mecburiymis). Benim dava nisanda başladı kasima ertelendi ben de ocaktan itibaren telefonsuz kaldım. Bu arada Apple avrupa sorumlusu bizzat beni aradı ve orda teknik destegimiz yok yoksa aynen para iadesi yapardık tarzı konuşmalar yaptı ki şu anda var ve benim bunda büyük payım olduğuna inanıyorum. Neyse kasımda yine ertelendi benim dava aynı kemal Sunal in davacı filmi gibi artık bezdim vazgececektim ki avukat arkadaşım olmaz dedi En sonunda Aralık gibi sonuçlandı ve hakim teleservice ı haklı aldigim yeri haksız buldu ben telefonumun parasini faiziyle aldım ancak adi(kufretmek istemiyorum siz anladınız) teleservice e de ekstra 500 tl verdim(avukat parası Cart curt). Şimdi htc one sahibiyim kamera pembelesmesi var kasa açıklığı var ama parça parça olsa goturmem O yere 200 tl ye satarım hiç bunlarla ugrasmam düşünen varsa garantiye vermesin verenlere de allah sabır versin. Şimdi bana 2000 tl verdim böyle hatalı şeyi nasıl kullanayim diyeceksiniz zaten kusura bakma da 2000 vererek sen yapmışsın hatayi yarın ne olacağı da belli değil sen serviste bu sıkıntıları çekerken yeni modeli çıktı bile. Hadi iyi akşamlar. NOt:bu arada ben de 2000 vermedim bir şekilde çok daha ucuza aldım

• evet bilgisayardan bakınca bende bir şey göremedim ama telefonda çapraz bi çizgi var ve etrafı sanki sprey püskürtmüşler gibi kırmızı
  • BUGÜN 11.15 İTİBARİ İLE TELESERVİCE İLE GÖRÜŞTÜM. BİRAZDA TARTIŞMAM SONUCUNDA BANA CİHAZLARIN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇERİSİNDE BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER.AMA NEDENSE PEK İNANDIRICI GELMİYOR NEDENSE...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutomboo

BUGÜN 11.15 İTİBARİ İLE TELESERVİCE İLE GÖRÜŞTÜM. BİRAZDA TARTIŞMAM SONUCUNDA BANA CİHAZLARIN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇERİSİNDE BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER.AMA NEDENSE PEK İNANDIRICI GELMİYOR NEDENSE...

@mutomboo
    Hayret oradaki robot insanlar başka bişey söyleyebiliyorlar mı? İlk defa teleservice değişim cihazı bekliyor cevabından farklı bişey söylemiş...

@yassean1905
    Dostum o zaman sorun fiziksel olarak ekranda... Yazılımsal bir sorun gözkmyr olsa çektiğin ekran görüntüsünde de çıkardı...
  • yassean1905 kullanıcısına yanıt
    eğer kırmızı noktalar filan diyorsan ölü piksel olabilir. Bi bakmanda fayda var. Eğer screenshot aldığında gözükmüyor ama gözünle görebiliyorsan o zaman sorun fizikseldir
  • http://hizliresim.com/KqkBzq buyrun ekran resmini cekince belli olmuyor baska bir cihazla cektim sadece siyah zeminde bariz belli oluyor olu pixel testi yaptim ondada sadece siyah ekranda gorunuyor canimi sıktı bu durum telefonu saglam yolladim boyle geldi

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.