Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen ne zaman gonderdin ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yassean1905 kullanıcısına yanıt
    Evet cok kötü. Ben olsam ilk önce Htc istanbul şubesini arardim. Çevrim içi iletişimdekiler hiçbir şey bilmiyor. Sonra onlara durumu anlatırdım. Eğer cihazı yeni 0 başka bir cihazla değiştirmeyi kabul etmezlerse dava yoluna giderdim.

• yassean1905 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir salaklığı nasıl yapabiliyorlar anlamış değilim.Kamera yapın diye cihaz gönderiyorsun aletin başka bir yeri bozulup geliyor.Bende kameradaki problemden dolayı gönderdim garantiye kesin benim cihazında başına bir iş gelecek sonra tekrar servisle uğraş babam uğraş.Htc one gibi parçalaması zor olan bir cihazı servisin eline verince durum böyle oluyor.
  • Hafta sonu bi gecsinde htc yi ariyacagim rezillik resmen telefonun kamerasini yapip ekranini bozmakta onlarin ustaligi sanirim

• openline kullanıcısına yanıt
    25.01.2014 te verdim.
  • mutomboo M kullanıcısına yanıt
    dostum ben 06.01.2014 te verdim hala gelmedi
    20 iş gününü geçince para iadesi alamıyor muyuz neden bekliyorsunuz hocam
  • oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    mahkeme en az 6 ay sürüyormuş
    Yeni mi aldınız telefonu bilmiyorum ama mahkeme için masraf gerekmiyorsa 6 ay boyunca da telefonunuzu kullanabiliyor musunuz ?.

20 iş gününü bi gün geçseler ben mahkeme için başvururum direk. Çekmediğim kalmadı htc one'dan garantiye yollamaya korkuyorum.
    Bütün kronik sorunlar mevcut. Kamerası ve işlemcisi s4ten kötü. Sesi kısılıyor garantiden geldikten sonra. Üstüne ek olarak 200 tl vererek one seçmiştim keşke seçmeseydim.
  • Arkadaşlar , kulaklığımın teki çalışmıyor. Usb kablom bozuk 6 saatte şarjım %33 oluyor yaklaşık. Başka usb ile normal şarj oluyor.
    Daha telefonuma gelmedim.
    Kamera pembeleşmesi
    Müzik sesi kısıklığı
    Bataryanın çok az gitmesi
    Kasa açıklığı vardı kvk sayesinde yapıştırıp yollamışlar ama kötü gözüküyor hala.
    Ekranda 3 tane ölü piksel var.

1 Defa garantiye yolladım o zaman kamera pembeleşmesini ve bataryayı yazmamıştım. Ölü pikseller aynı durdu , müzik sesi ilk geldiğinde artmıştı şimdi aşırı düşük..

KVK garantiliydi ama artık teleservice ilgileniyormuş. Napayım nasıl bir yol izleyeyim bilmiyorum. Garantiye yollamaya korkuyorum ama 2000tl ye aldığım bir telefonu 300 liralık android telefonu gibi kullanmaktan bıktım. Arkadaşlarımın yanında s4'ün yanında çıkaramaz oldum.
    Süreç hakkında yardımcı olmak isteyen arkadaşlar birşeyler dese çok iyi olur.
    Bi cevabınızı esirgemeyin lütfen. Bu cihaz değişebilir mi ağustosta almıştım. Keşke hiç araştırmadan s4 alsaydım her yerde yok htc one htc one 4 up kamera çok iyi işlemci çok iyi.
    Real racing 3 bile oynanmıyor akıcı bir şekilde telefonumda. Batarya çıkmıyor sd kart takılmıyor. s4'ten artısı ne bu telefonun tasarım mı birtek. Fanboyluk yapmayın gerçekten büyük hevesle aldığım telefonumdan şuan nefret ediyorum.. Değişim kararı çıksa o da çıkmıyor ya ayıptır. Verdiğim paraya ayıp. Yeni çıkan htc one m8 inde güzel bir yanı yok. Aman alacak varsa aman diyim bulaşmayın ya.

cihaz değiştirmezler tamir edecekler merak etme 20 iş gününde yolluyorlar biz değişim bekliyoruz ondan uzun sürdü yurt dışından geliyormuş sözde değişim içinde telefonu aldıgından itibaren 1 ay içinde göndermen lazım
    Tamir falan edeceklerse etsinler yollayayım o zaman ben
    yolla yolla bi sıkıntı olmaz tamire yollayıp alanlar var temiz yapmışlar onların demesi
    Dostum söylediklerinde haklısın fanboyluğun alemi yok htc one diğer kronik problemleri geçtik bu büyük kamera sorunu ile çok büyük hayal kırıklığı yarattı zaten.Ben normalde s3 kullanıyordum babam telefon isteyince s3 ü babama vereyim kendime telefon alayım dedim paldır küldür HTC one ye atladım.daha aldığım cihazı kullanamadan kamera problemiyle karşı karşıya kaldım.s4 ü geç s3 ün kamerası bile htc oneden daha iyi.Kasa kalitesi olarak tabiki htc one iyi ama servis yolu gözüktüğü zaman riskleride beraberinde getiriyor.Cihazını kamera ile garantiye gönderip mikrofon bozulma, ekranda oluşan sıkıntılar ve farklı farklı sıkıntılar yaşayanlar mevcut.Stereo hoparlör konusuna gelirsek yakın mesafede birazcık bass duycaz diye kasmanın gereği yok bence.Sesi çift hoparlöre göre düşük kalıyor bence telefon çalınca duymuyorsun.5 arkadaşımda htc one var hepsinde aynı sıkıntı var.HTC onenin tek elle tutulur yanı kasa kalitesi ve yazılım stabilitesi. ben daha önce s3 kullanan birisi olarak custom romlar ile rehber, touchwiz kasılma vs gibi sorunların üstünden gelmiştim.Kulaklık sesi olarak düzgün bir kulaklığınız varsa aynı ayarda bi kulaklığı 50-60 liraya alırsınız.Android içerisindeki bir cfg dosyası üzerindeki ufak oynama ile s3 ün ses çıkışını htc ile kafa kafaya getiriyordum. Birde beats audio eklentisi kurduktan sonra aradaki fark hissedilmeyecek kadar azdı.HTC onenin kasa aliminyum olsa da yine kılıf takıyoruz samsung s4 alsak yine kılıf kullanıyoruz. Kaldıki aliminyum kasa düşüp köşelerden darbe aldığı zaman akibeti gerçekten kötü oluyor.Samsungun plastik yapısını eleştiriyoruz ama ben çevremde samsungla donanım sorunu yaşayan pek birisi görmedim.HTC one garantiden geldiğinde direk ucuza elden çıkarıp S4 e geçeceğim ben bu noktadan sonra içime sindiremem bu cihazı.Senin garantiye gönderip değişim işine gelirsek, Yukarı çıkıp biraz baktığında 2.5 -3 aydır telefon değişimi bekleyen arkadaşlar var onların kervanına katılabilirsin.Değişimi kabul ettirmek için cihazın kendi sorunları haricinde bir kaç kalem daha birşey yazman gerekiyor o zaman Doa değişim kabul edilebilir ama dediğim gibi uzun süre cihaz beklersin.Bu yazdığım şeylerde objektif yaklaştığımı düşünüyorum lütfen sizde aynı şekilde düşünün bu bir mağduriyettir.
    Saygılar..

• Htc 8s cihazımın ekran üzerindeki camı çatladı. Yaptırmak istiyorum fakat şu yorumları görünce çekindim açıkçası. Dışarıda mı yaptırmalıyım yoksa teleservice elden mi vereyim? Değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum . Tamamen pişmanlık oldu htc one benim için. Şuan s4 alsaydım kafam çok daha rahat olurdu ve 200 tl fazladan vermemiş olurdum. Garantiye yollamayı düşünmüyorum artık. Böyle 300 tl lik android telefonu gibi kullanıcam büyük ihtimal. Ama verdiğim para onlara haram olsun diyorum sadece. Ne kadar htc one alacak varsa vazgeçsin bence. Nesi varmış ya o kadar donanımhaber Mesut Çevik abimizin videolarını izledim. Resmen kandırılmış hissediyorum. Yılın telefonu da seçilse ben hiçbirşey yapamıyorum artık telefonumda. Bir daha htc ile uzaktan yakından alakam da olmaz.
  • teleservice ver sıkıntı olmaz bide anlamadığım teleservice bu kadar kötüyse neden htc nokia apple sony ve birçok firma bunlara vermiş yetkiyi
  • 07.03.2014 tarihinde mahkemeye dilekçemi verdim ve dava süreci başlamış oldu.
    İsteyen olursa dava dilekçemi paylaşabilirim. Dava süreci uzun sürse bile dava açın, biz sürüneceğimize teleservice sürünsün... ödesin tüm paraları.....
  • Bir telefon yerilir de bu kadar yerilir... Biraz fazla abartmadınız mı? Tamam kamera konusunda sonuna kadar katılırım size üst düzey bir cihazda böyle bir kamera kullanılması kesinlikle facia. Kronik sorunlar ilk parti cihazlarda yaşandı ama kasa açıklığı gibi konular yeni serilerde yaşanmıyor. S4 dediniz de s4 te yok zaten değil mi kronik sorunlar? Kamera açıldığında telefonun kendini resetlemesi, telefonun kendi kendine açılıp kapanması donmalar kasılmalar sensör sorunları? Daha saymalı mıyım? Her telefonda kronik sorunlar ya da daha sonradan ortaya çıkabilen sorunlar mevcutken bu kadar yüklenmeniz garip. Gelelim ses konusuna işte burada size gülerek cevap vermek istiyorum. Küçük bir oynama yaparak HTC one ile aynı ses seviyesine getirebildiğinizi söylediniz bu biraz tek taraflı yorum olmuş. Kulaklık ve dış ses performansı HTC onedan daha iyi bir cihaz hala yok. Bakın ses yüksekliğinden bahsetmiyorum kaliteli ses, tok doygun derinden gelen ses temiz ses. 50 60 tlye kulaklık alıp HTC one ses kalitesine ulaşabilecek olsak bu telefonlara bu kadar para vermenin mantığı kalmazdı keza ses olsun tasarım olsun birçok konuda defalarca ödül almış bir cihaz için yaptığınız yorum tamamen kişisel olmuş. Keza 2013 ün en iyi telefonu HTC ONE seçildi ne garip değil mi bu kadar sorunlu bir cihaz yılın en iyi telefonu

Servis konusuna gelince yukarıdaki arkadaşlarım sonuna kadar haklı servisler gerçekten rezalet çalışıyor. Ben de HTC ONE cihazımı kulaklık girişi arızalı diye gönderdiğim zaman yapmadan aynı şekilde 2 hafta sonra geri göndermişlerdi. Tekrar gönderip dava açacağımı söyleyip HTC ile iletişime geçince paşa paşa yapıp gönderdiler. Ama bu sadece HTC ye özgü bir durum değil. S4 sahibi tam 3 arkadaşım telefona güncelleme yaparken telefon kapandı kitlendi ve servis kullanıcı hatası olarak değerlendirdi ve hiçbir işlem yapmadı ne kadar ironik değil mi? Bir s3 sahibi arkadaşım da servise ön camın değişmesi için cihazını gönderdi ve yan sanayi cam takıp yolladılar. Daha sonra dava açarak parasını geri aldı. Sözüm o ki servis sıkıntıları her firmada çok bariz bir şekilde yaşanıyor. Kesinlikle berbat bir durum kendim de yaşadım tamamen işgüzar davranıyorlar. Ama yok HTC one şöyle böyle diyerek garip söylemlere dalmaya gerek yok Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Bir telefon yerilir de bu kadar yerilir... Biraz fazla abartmadınız mı? Tamam kamera konusunda sonuna kadar katılırım size üst düzey bir cihazda böyle bir kamera kullanılması kesinlikle facia. Kronik sorunlar ilk parti cihazlarda yaşandı ama kasa açıklığı gibi konular yeni serilerde yaşanmıyor. S4 dediniz de s4 te yok zaten değil mi kronik sorunlar? Kamera açıldığında telefonun kendini resetlemesi, telefonun kendi kendine açılıp kapanması donmalar kasılmalar sensör sorunları? Daha saymalı mıyım? Her telefonda kronik sorunlar ya da daha sonradan ortaya çıkabilen sorunlar mevcutken bu kadar yüklenmeniz garip. Gelelim ses konusuna işte burada size gülerek cevap vermek istiyorum. Küçük bir oynama yaparak HTC one ile aynı ses seviyesine getirebildiğinizi söylediniz bu biraz tek taraflı yorum olmuş. Kulaklık ve dış ses performansı HTC onedan daha iyi bir cihaz hala yok. Bakın ses yüksekliğinden bahsetmiyorum kaliteli ses, tok doygun derinden gelen ses temiz ses. 50 60 tlye kulaklık alıp HTC one ses kalitesine ulaşabilecek olsak bu telefonlara bu kadar para vermenin mantığı kalmazdı keza ses olsun tasarım olsun birçok konuda defalarca ödül almış bir cihaz için yaptığınız yorum tamamen kişisel olmuş. Keza 2013 ün en iyi telefonu HTC ONE seçildi ne garip değil mi bu kadar sorunlu bir cihaz yılın en iyi telefonu

Servis konusuna gelince yukarıdaki arkadaşlarım sonuna kadar haklı servisler gerçekten rezalet çalışıyor. Ben de HTC ONE cihazımı kulaklık girişi arızalı diye gönderdiğim zaman yapmadan aynı şekilde 2 hafta sonra geri göndermişlerdi. Tekrar gönderip dava açacağımı söyleyip HTC ile iletişime geçince paşa paşa yapıp gönderdiler. Ama bu sadece HTC ye özgü bir durum değil. S4 sahibi tam 3 arkadaşım telefona güncelleme yaparken telefon kapandı kitlendi ve servis kullanıcı hatası olarak değerlendirdi ve hiçbir işlem yapmadı ne kadar ironik değil mi? Bir s3 sahibi arkadaşım da servise ön camın değişmesi için cihazını gönderdi ve yan sanayi cam takıp yolladılar. Daha sonra dava açarak parasını geri aldı. Sözüm o ki servis sıkıntıları her firmada çok bariz bir şekilde yaşanıyor. Kesinlikle berbat bir durum kendim de yaşadım tamamen işgüzar davranıyorlar. Ama yok HTC one şöyle böyle diyerek garip söylemlere dalmaya gerek yok Saygılar

İlk önce suna dikkat et derim. Buradaki insanlarin hiçbir şeyi samsung ile kiyasladigi veya başka bir şeyle kiyasladigi yok. Ben de dahil herkes karşılaştığı sorunları ve bilinçli bir tüketici olmanın gerektirdiği işlemleri bir bir anlatiyor ki bu sorunların çözümü için ben dahil herkese gerekli yardımı yapmaya hazırım. Buradaki arkadaşlarin htcye ve servise istediklerini deme özgürlüğü var. Kendiniz sanırım sorun yaşamadiniz kamera veya kasa açıklığı yüzunden, o yüzden rahat tavirlarla konuşuyorsunuz. Bizim amacımız 2000tl verdiğimiz paranın hakkını almak zaten. Samsungda da böyle oluyo aa diye susacak miyiz o zaman?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.