Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama ben orjinal paketiyle kutusuyla gönderdim bana mecburlar kutulu gönderecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLKing

quote:

Orijinalden alıntı: _*F1R4T_sTyL3*_

quote:

Orijinalden alıntı: sefiluzman

htc , samsung, apple hiç birisi babamızın firması değil üstelik beleşe de almadık telefonları. firmaların sorunlu telefonları servise çağırıp değişim yapmamasını veya problemi kısa sürede çözmemesini anlamıyorum. bunda teknik servisin suçu olduğunu düşünmüyorum. büyük firmalarda müşteri memnuniyetini önceliklidir. htc yi arıyoruz ilgileniyoruz diyorlar çözüm yok geri döneceğiz diyorlar en az 2 gün sürüyor(çözüm yok). gün içerisinde çözemiyorsan müşteri hizmetleri ne işe yarıyor. servise ikinci kez giden telefonum yine parça bekliyor. forumda biliyoruz ki değişim kararı verilip aylardır telefon bekleyen arkadaşlar var. herkes işini düzgün yapsın. bizde takdir edelim.

Şunu unutmayınız ki HTC Türkiye Müşteri Hizmetleri sadece yazılımsal konularda destek sağlamakla yükümlü. Diğer konularda bir sorumlulukları olmadığı gibi sadece ilgili sorunu yönlendirmek veya kayıt açmakla yükümlüler. Yani HTC Türkiye sana cihaz temin etmiyor. Cihazı temin eden TELESERVICE!!!

Cihazı üreten kim?

Bu konuya yorum yapmak istoyorum ama kendimi frenliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: openline

ama ben orjinal paketiyle kutusuyla gönderdim bana mecburlar kutulu gönderecekler

Hadi hayirlisi diyelim ozaman umarim gonlune gore olur :) dava isini ne yapmistin sen?
  • cheetlack C kullanıcısına yanıt
    davayı açmadım ya bekliyorum dilekçem hazır bu hafta beklicektim gelmezse açacaktım çünkü bu hafta içinde verilecek denmişti..
  • quote:

davayı açmadım ya bekliyorum dilekçem hazır bu hafta beklicektim gelmezse açacaktım çünkü bu hafta içinde verilecek denmişti..

Helal olsun vallahi son hafta diye diye 2 hafta daha bekledin ya iyi sabir var sende:) saka bir yana umarim sorun yasamassin artik...
  • cheetlack C kullanıcısına yanıt
    valla aslında sabırsız biriyim ama mahkeme işide uzun sürüyormuş üstelik benim yedek cihazımda yoktu standart telefon kullanıyorum şuan öyle beterim yanii inş sorunsuz bir tel gelir
  • quote:

valla aslında sabırsız biriyim ama mahkeme işide uzun sürüyormuş üstelik benim yedek cihazımda yoktu standart telefon kullanıyorum şuan öyle beterim yanii inş sorunsuz bir tel gelir

Şimdi baktımda bende hala aynı? en son 14.01.2014 tarihinde üst seviyeye transfer yazılmış başka bişey yok.
    Yani yeni imei vs. girilmemiş. Sizin ki DOA değişimi onaylanmış mıydı ve ne zaman göndermiştiniz?
  • evet doa değişim onaylanmıştı 06.01.2014 tarihinde gönderdim. Teleservice 09.01.2014 tarihinde kayıt etmişti.

Bende şuan eskiden durum beklemede yazıyordu şimdi ise durum açık yazıyor ve eski imei .... vsvs değişim imei vs vs yazıları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 12 Mart 2014; 0:17:00 >
  • quote:

evet doa değişim onaylanmıştı 06.01.2014 tarihinde gönderdim. Teleservice 09.01.2014 tarihinde kayıt etmişti.

Bende şuan eskiden durum beklemede yazıyordu şimdi ise durum açık yazıyor ve eski imei .... vsvs değişim imei vs vs yazıları var

Screenshot atabilir misin dostum.
    Tamir vs. yazabilir daha önce de okumuştum bu tarz şeyler. Sanırım gelmiş telefonlar son güncelleme tarihi nedir niye benim ki güncellenmemiş anlam veremedim.

Hayırlısı olsun.
  • quote:

şuan kontrol ettim teleservice cihaz sorgulama bu ibare var

Aksiyon Tarih
    Kayıt alındı (317613684) 09.01.2014 13:05
    Değişim cihazı bekliyor (317613684) 09.01.2014 13:05
    Cihaz tamire alındı (318198298) 11.03.2014 18:24

sonra ts2000 den baktım yeni imei numarası girişi de var demek cihazım değiştirilmiş

İnş bizim telefonlarda cumaya kadar gelir....hadi gözün Aydın ;))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah sorunsuzdur kardeşim. Bu arada 3 Şubatta sisteme girmişti KVK benim telefonumu. Hala sitesinde ve aradığımda onarım işlemleri devam etmektedir bilgisini alıyorum. Teleservice'e gönderilmişti aynı tarihte oradan. Teleservice'in sitesinden ulaşamıyorum ama 3-4 hafta önce HTC ve Teleservice ile görüşmelerim sonucu değişimin onaylandıgını değişim cihazını beklediklerini söyllemişlerdi. KVK hala bilgimiz yok diyor. Teleservice'in onlara rapor göndermesi gerekiyormuş. Teleservice ve HTC ye anlattım bu durumu geçen hafta.HTC ilgilenecegini söyledi ve ertesi gün aradı beni mail göndermişler teleservice de kvk ya göndermiş raporu sözde. KVK yine bilgimiz yok diyor. Aynı durumu yaşayan var mı KVK'ya cihaz gönderip değişim yapanlar hangi aşamalardan geçti anlatırlarsa sevinirim.
  • Suan itibariyla cihazimin kargo cikisi saglanmis bakalim nasil bir cihaz gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu sabah benim cihazımda kargoya verilmiş.umarım sorunsuz gelir..
  • Seninde mi doa degisimdi

• Cihazları gelenler firmanız KVK mı?

• Hayir teleservice e gonderdim ama brighstar distrubor hem kvk hemde telesrvce bakiyomus sanirim belli bir siraya gore gonderim var senin cihaz onumuzdeki hafta gelir

• Benim doa degişimli cihazımda bugun kargoya verilmiş. Umarım saglam bir cihaz göndermişlerdir . Herkeze hayırlı olsun.
  • Şimdi Teleservice ve KVK ile görüştüm. Teleservice cihazımın kargo çıkışının yapıldığını söyledi KVK'ya gidiyormuş. KVK bizim bilgimiz yok henüz sisteme girilmemiş de olabilir dediler. Akşam ararsanız tekrar yardımcı oluruz dediler. Ben de bu hafta kavuşuyorum muhtemelen. Bekleyenlere sabır diliyorum.
  • absent10 A kullanıcısına yanıt
    Niye kvk ya gondermisler ki direk sana gondersinler

• Benim cihaz da gelmis direk teleservise verdigim icin yarin elden teslim alablrsnz kargo ile atasehirden maltepeye gelcekmis bugun seri no ve imei aldim cihaz HT ile basliyor taywand yani ama 3 var devaminda 2013 uretimi galiba sonra BF geliyor bunu anlamadim HT3BFW.....

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.