Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada teleservice tesekkur eden serkans o yaptigini bize hakaret sayarim biz 65 gundur beklerken senin sansin doa cihazlari geldigi zamana denk gelmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • openline kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın.65 gün beni de bekletseler bende sizinle aynı psikolojide olurdum kesinlikle.Belki daha sonra bende bu kadar süre bekletilerek mağdur edileceğim ve bu yapılanın son kullanıcıya yapılan saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Şöyle düzelteyim ,yaptıkları işi çok düzgün şekilde yaptıklarından dolayı değil,yapılması gerekeni bir şekilde yaptıklarından dolayı teşekkür ettim.Kullanıcı hatası diyerek garanti dışı bırakabilirlerdi veya cihazda hata yok diyerek geri gönderebilirlerdi.Verdiğim gün doa değişim kararı çıktı.Tabi ki bunlar yeterli değil.Umarım hizmet kalitesini daha üst seviyeye taşırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

Bu Doa alacağım ilk telefon.İlk ikisi mağzadandı.Eski telefonumla yeni gelenin imei nosunun ilk 8 hanesi aynı.364.... biçiminde.Teslim tarihim 17 şubat.Yasal süre içinde gönderdiği için Teleservice'e teşekkürler.

Öncelikle ben de mağazadan değiştirebilirdim hiç ısrarcı olmadım çünkü TR deki malların hali belliydi, şansımı zorlamaya gerek yoktu bu yüzden direk servise kendim verdim ve özellikle yeni seri istedim.
    IMEI ilk 8 hanesinin aynı olması çok olağan bir durum bende de öyle 11 haneli bir koddan bahsediyoruz ve 8 hanesi aynı diyorsunuz 9. hanesi dünyaları değiştirir...

Teleservice de ben asla teşekkür etmem beş para etmez bir firma, onca zaman aradım bilgi olarak değişim cihazı bekleniyor demekten başka bişey demedi. 43. İş günü sonunda geliyor telefon inş. sorunsuzdur yoksa yapacaklarımdan korksunlar.

Bu arada ben çıkıyorum avrupa yakasından maltepe metrosunda görüşmek üzere gelecekler numaralarını atsınlar özelden.

• Ben de htc one telefonumu bugün iade ediyorum (para iadesi alacağım). Artık gına gelmişti, iphone 4'ün yanında bile fotoğraf çekemez durumdaydım. 2 kez servise yollamıştım. Hepinize geçmiş olsun diyorum. Konuyu yine de takip edip sorunlarınıza yanıt bulmaya çalışacağım. Dava süreçlerinde bilgilenmek isteyenler veya dava açmak isteyenler özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirler. Sağlıcakla kalın
  • arkadaşlar bana gelen telefonun yine gri olduğunu buraya yazmıştım. (telefonum one mini bu arada)
    ben grinin yine çatlak sorunu çıkaracağını düşündüğümden hiç açmadan bimeks ten siyahıyla değişim talep ettim, sağolsunlar onlar da onayladılar. ancak hem benim aldığım mağazada siyah rengi yoktu, hem de aradaki 33 liralık bir farkı ödemem gerekiyordu. ben de para iadesi istedim ve paramı iade aldım. vatan da 1175 e düşmüştü bundan 2 hafta önce, gittim ordan siyahını aldım. 2 haftadır kulanıyorum, her gün yan taraflarını kontrol ediyorum, çok şükür bir sorun yok şimdilik. inşallah da olmaz.
    telefonları gelenlere hayırlı olsun diyorum
  • Para iadesi mi aldınız vay be...

Bileydim bende iade alırdım.

Telefonumu aldım arkadaşlar. Sıfır jelatinli kutuyu ben açtım. Telefonu ilk başta fiziksel olarak inceledim. Ekrana şöyle dikkatli bakınca Yatay olarak düzgün çizgiler görüyordum (leke değil arkadaki dokunmatik panelmiş) daha önce gördüğümü hatırlamıyorum karanlık ortamda göremezsiniz parlak güneş ışığı altında gözüküyor) neyse telefonun üst kısmında kasa açıklığı yok gibi zaten takmadım bunu hiç ama açma düğmesinde ufak lekeler vardı toz gibi yine USB takma yerinde siyah leke vardı bir şüpheyle sordum bu telefon da niye fiziksel leke var bu telefonu siz açtınız bunlar sadece toz veya lekedir sonuçta havasız ortamda üretilmiyor bu cihazlar dediler neyse eve geldim sildim çıktı o lekeler de zaten.

Yine oradayken telefonu *#*#3421#*#* tuşlamasıyla tüm donanımı test ettim herşey dört dörtlüktü. Kamerayı uzunca test ettim pembelik vs. yaşamadım çok da net çekiyordu. Ön kamera çok iyiydi hatta arkadan daha canlı renklere sahipti :)

Eve gelene kadar sarzı bitirdim şuan sarja taktım bakalım tam dolunca komple reset atıp telefonu kullanmaya geçicem artık. Umarım telefonda bir daha sorun yaşamam gerçekten servise verilmez telefon tamir için, adamın teki ben oradayken geldi ana bacı sövüp dağıttı ortamı haklıda sadece kasa açıklığından göndermiş telefon gelmiş yandaki ses düğmeleri çalışmıyor vs. bir ton sorun adam sakaryadan kalkıp geldi dağıttı ortamı valla helal olsun.

Son olarak arkadaşlar benim seri : HT3BW 2013 kasım üretimi yanı özellikle yeni seri istemem rağmen 2014 seri gönderilmemiş belki 2014 de üretim olmamıştır dedim ama 2014 serisinden alan olmuş valla buna da anlam veremedim telefonlar aynı zaman da geliyor ama farklı farklı seriler de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRATBISKIN -- 13 Mart 2014; 17:34:38 >

• O gunese dogru belki bir aciyla bakilinca gorulen duzgun cizgiler htc nin butun modellerinde var yani htc ye ozgu bisey dokunmatik panel le alakaki bisey sanirim

• Benim tel yeni seri galiba ht41 le basliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 13 Mart 2014; 18:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: openline

Benim tel yeni seri galiba ht41 le basliyo

Evet yeni seri acaba sizin garanti KVK mi?
    Benim ki brightstar da niye farklı seri geldi anlamadım.
  • benimde brighstar şans galiba özellikle bir seri isteginde bulunmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 13 Mart 2014; 19:12:49 >
    Seri umrumda değil de umarım bir sorun yaşamayız valla
  • yani bencede şuan fiziksel olarak inceledim herhangi bir problem yok
    Benim tel hala sarzda bitince hard reset atıp yeniden kurcam.
  • otomarik yazılım güncellemesi yaptırdım kit kat güncellemesini bulamadı neden acaba
    Çoğu kişinde de çıkmıyormuş sunuculardan diyorlar bilmiyorum daha denemedim.
  • anladım
  • 27 Aralık da Teleservice e verdiğim telefonum, bugün itibari ile HT41TW.. serisi ile değiştirildi ve tarafıma teslim edildi. İlk incelemelerimde kamerasında ve kasada bir sıkıntı yok. Açtığım davayı muhtemelen geri çekeceğim. Adliyede konuştuğum kişiler mağduriyet giderildiği için %80 kaybedersin dediler.
    Böyle bir adalet sistemi olduktan sonra insanlar tabi ki haklarını aramazlar.
    Bi daha da ne htc alırım ne de teleservice ( adını yazdığımda dahi sinirleniyorum ) garantili bir ürün...
    Herkese geçmiş olsun... Allah kimseyi teleservice ile muhatap etmesin...
  • varmı problem yaşayan arkadaşlar cihazlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 13 Mart 2014; 22:04:42 >
  • telefon kendini usb moduna alıyordu,her yone donuyordu en son hiç şarj olmaması sebebiyle geçen hafta perşembe yolladım teleservis maltepe'ye bugun elime ulaştı sorunları çözülmüş bir şekilde şimdi de konuşma esnasında hoparlöre almazsam karşı tarafa sesim gitmiyor çıldırmamak elde değil! Edit: Kameradaki mor ekran hatası bile gitmiş ve fotograflar cok net bilmiyorum bu geçici mi ama parça değişimi yaptıklarını söylüyorlar eğer önümüzdeki günlerde başka hatalar meydana cıkarsa ard arda gonderip değişim talep edeceğim 2 milyarlık cihaz alıyorsun çektiğin işkenceye bak yahu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSTFSYH -- 13 Mart 2014; 23:26:42 >
  • Yeni gelen doa cihazımdan kameraya girip çıkınca telefondan hiçbir ses cikmiyo yeniden başlatinca düzeliyor acaba bu sorun yazilimsal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 14 Mart 2014; 8:11:28 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.