Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openline

Yeni gelen doa cihazımdan kameraya girip çıkınca telefondan hiçbir ses cikmiyo yeniden başlatinca düzeliyor acaba bu sorun yazilimsal mi

Hangi ses den bahsediyorsun. Bende hiç öyle bir ses olmadıda kamerayı aç kapa yapınca bir ses gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*F1R4T_sTyL3*_

quote:

Orijinalden alıntı: openline

Yeni gelen doa cihazımdan kameraya girip çıkınca telefondan hiçbir ses cikmiyo yeniden başlatinca düzeliyor acaba bu sorun yazilimsal mi

Hangi ses den bahsediyorsun. Bende hiç öyle bir ses olmadıda kamerayı aç kapa yapınca bir ses gelmiyor.

Cihazın kendi sesleri hepsi yani zil sesi bildirim youtube girin ce yani hoparlörden ses çıkmıyor ta ki restart yapana kadar cihazı

• Doa cihazları gelen arkadaşlar sizde baktınız mi kamera moduna geçince fotoğraf çektiğim zaman deklanşör sesi çıkmıyor onu geçtim kamera modundan çıkınca telefondan hiç ses çıkmıyor yani zil sesi müzik sesi youtube bildirim vs vs. Acaba yazılımla alakalı birsey mi yeniden başlatınca telefonu düzeliyor bu sefer android surumum 4.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 14 Mart 2014; 13:32:26 >
  • openline kullanıcısına yanıt
    Ben almadım henüz ama yazdığınızdan anladığım kadarıyla kameraya girince oluşuyor sorun, kameraya girmediğinde sıkıntı yok yani doğru mu hocam?
  • absent10 A kullanıcısına yanıt
    Evet dogrudur

• Sen bi hard reset at bence ben alır almaz hard reset yaptım. Bende böyle bir sorun yok.
    Bu arada HTC Test Tool ile test ettin mi orada zil sesleri, hoporlor vs. kontrolü var...
  • Normal sifirlama yaptım ayarlardan problem duzelmefi hard reset nasıl atılıyor bir deneyim htc tool dan denedim herşey normal ama kamera moduna geçip çıkınca oluyor herşey kamerayı açmazdan bi sıkıntı yok ben yaxilimsal olduğunu düşünüyorum ama bakicaz bakalım senin android sürümü nedir

• Arkadaşlar ben HTC One cihazımı geçen senenin Mayıs ayında aldım,o zamandan beri kullanıyorum.Telefonda kasa açıklığı ve kamera pembeleşmesi sorunu bulunuyor.Şu an garantiye versem değişim yaparlar mı ? Yoksa bunlar değişim için yeterli değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 17 Mart 2014; 20:01:02 >
    Benim cihazda sizinle aynı seriden ve android 4.3.Az önce denedim bahsettiğiniz sorun yok.Ancak bende yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
    Hard reset için
    Ayarlar>Yedekleme ve Sıfırlama>Telefonu sıfırla
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    hard reset yaptım düzelmedi sürüm yükseltmek kaldı yine düzelmesse gene servis yolu güzküyor
  • Geçmiş olsun openline umarım düzelir.
  • başliim böyle işte ya htc adam gibi telefon yapmayı öğrenemeyecek galiba ya da benım sanszıgım off ya surumude guncellemıyo sen denedımmı guncelledımı 4.4.2 ye
    Denedim güncellenmiyor ama şikayet etmiyorum son sürümde flash yokmuş bir takım sorunlar varmış hiç bulaşmıyım diyorum zaten.
    Bu arada senin telefonun Seri NO ilk 6 hanesi neydi?
  • HT41TW
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Arkadaşlar ben HTC One cihazımı geçen senenin Mayıs ayında aldım,o zamandan beri kullanıyorum.Telefonda kasa açıklığı ve kamera pembeleşmesi sorunu bulunuyor.Şu an garantiye versem değişim yaparlar mı ? Yoksa bunlar değişim için yeterli değil mi ?
    Bilen yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 17 Mart 2014; 20:00:41 >
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    değişim olmaz tamir ederler
    Yuh 2014 çıkışlı telefonlar da da mı sorun var...
    Gerçekten bu HTC güzelim telefonuun içine etmiş.

Ama sizin sorun daha çok yazılımsal gibi geliyor. Flash atılması gerekebilir.
  • bencede yazılımsal gibi geliyor çünkü yeniden başlatınca düzeliyor ama yazılımı bi türlü güncelleyemedim aynı romu yükleyeyım dedim onuda başaramadım senin var mı bir biglin güncelemeyle ilgili bu arada gerçekten htc one serisini berbat etmiş bir daha tercihim olmaz herhalde
    Resmi olarak değil ama bir başka forumda HTC'nin 4.4.2 güncellemesini bir takım sorunlardan dolayı geri çektiğini okumuştum.Daha önceki cihazımda telefonumu kapatıp,açılır açılmaz güncelleme kontrolü yaptırarak 4.4.2 yi görmüştüm.Öyle denermisin?Birde rom vs. işlerine girme bence.S-off yapman gerekir ki bu işlemden sonra orjinal haline dönmen zor oluyor,garantide sıkıntı yaşayabilirsin.Bu arada HTC gerçekten şans işi bunu anladım.
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    Htc gercekten sans işi ya cok hatalı telefon üretiyorlar ozellikle one serisi mutlaka bir sorun var ekranda toz ölü piksel vs. vs. offf suan benim sürüm 4.3 hiç güncelleme bulmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 14 Mart 2014; 22:56:14 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.