Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kontrol ettim sıkıntı yok bende ya,şansıma sıkıntısız cihaz galiba.İnş senin işide en kısa zamanda çözer Htc,gerçekten yakışmıyor firmaya bu kadar mağduriyet yaşatmak.
  • soothsayercan S kullanıcısına yanıt
    Insallah doa icin uzun sure beklemem iliknde 65 gun beklefim zaten artik ben teleservice suc bulmuyorum Htc nin ayibidir bu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün MNG kargo ile konuştum Vatan'ın kutuyu açmak istemesi nedeniyle teslim etmediklerini söylediler. Vatan'a gittim konuşmak için, Vatan da kutuyu açmadan teslim alamayacaklarını söylüyor. Cihazda hasar falan olması durumunda sorumluluğun bizde olmaması için teslim almadık dedi. Vatan'a hak verdim bu konuda ama sert konuştum halledin bi şekilde diye. MNG yi aradılar müşterimiz sorun çıkarıyo bi an önce getirin kargoyu falan dediler açmak şartıyla. Bugün yada yarın diyorlar bakalım bekliyorum. Lanet olsun böyle firmalara ya. Aklıma tüküreyim bunların başıma geleceğini bilseydim elden verir, gider alırdım İstanbul'dan.
  • Cihazı Turkcell'den almıştım,garanti için oraya mı göndereyim yoksa direk KVK'ya mı ?
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Direk KVK'ya gönder toplamda 5-6 gün kaybedersin yoksa. Ben Vatan aracılığıyla gönderdim 25 ocakta şubat 3 te sisteme girmişti kvk.Perşembe kargoya vermiş KVK hala bekliyorum Vatana gelmesini sen düşün artık
  • Peki bu adresten ön arıza kaydı formunu doldurmak gerekir mi,direk mi gönderiyorsunuz ?

http://www.kvkteknikservis.com/kvk/defect.asp
  • Biraz önce gidip aldım telefonu. Seri numarası HT3B ile başlıyor hangi ay olduğunu anlamadım. Orada kasasını kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Eve geldiğimde ölü pixel var mı diye baktım bulamadım. Pembe kamera hakkında bi fikrim yok nasıl anlayabileceğim konusunda. Özellikle Openline arkadaşın sorunu var mı diye kontrol ettim öyle bir sorun yok bende. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan kullanırız uzun süre. Servise yollayanlara da sabır diliyorum 106 lira telefon faturası gelmiş aramaktan :)
  • Kamera pembeleşmesi için gönderdiğim telefonun kamerasını yapıp mikrofonunu bozdular. Mikrofonu için gönderdiğim telefon yerine başkasının telefonunu gönderdiler. Telefonumda cam filmi mevcuttu. Silikon kılıfla kullanmıştım. En küçük çizik yoktu. Zaten ilk tamirden geldiğinde temiz çalışmışlardı. Kozmetik olarak problem yasamamistim. Servisten ikinci kez geldiğinde resmen tecavüz etmişler. Biraz incelendiğimde cam filmi yoktu ve telefonun her yeri çizikti. Her iki tamirde anakart değiştiği için IMEI no değişti. Zannedersem salaklar burda telefonları karıştırdilar. Üçüncü kez gönderdim. Kasa değişimi yapmazlar ise direkt tüketici mahkemesi. Bidaha htc ve teleservice ikilisi asla. Forever samsung ve başarı. Tecrübe ile sabit.

• quote:

Orijinalden alıntı: absent10

Biraz önce gidip aldım telefonu. Seri numarası HT3B ile başlıyor hangi ay olduğunu anlamadım. Orada kasasını kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Eve geldiğimde ölü pixel var mı diye baktım bulamadım. Pembe kamera hakkında bi fikrim yok nasıl anlayabileceğim konusunda. Özellikle Openline arkadaşın sorunu var mı diye kontrol ettim öyle bir sorun yok bende. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan kullanırız uzun süre. Servise yollayanlara da sabır diliyorum 106 lira telefon faturası gelmiş aramaktan :)

Benim ki de HT3BW suana kadar sorun yok. Umarim da olmaz dostum.

• Arkadaşlar One m7 telefonumu İstanbul Kadıköy'de direkt elden servise vermek istiyorum. Kamera pembeleşmesi ve kasa açıklığını not düşerek. Nereden verebilriim bilen var mı? Telefonum turkcell den alınma KVK garantili. İStediğim servise verebilir miyim? Ne önerirsiniz? Yoksa aldığım Turkcell bayisine mi vereyim.
  • Ve telefonuma degisim karari cikmis bakalim bu cihaz ne zaman gelecek umarim ilki gibi 2 ay beklemem

• openline kullanıcısına yanıt
    İki ay daha bekleteceklerse size HTC One2 (M8) vermeleri gerekir.Neredeyse yılın yarısına gelinecek ve siz hala değişim cihazı bekliyor olacaksınız...
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    Bencede sonucta bu htc nin ayibi 65 gun doa degisim bekledim yeni cihaz geldi oda kusurlu cikti o kadar uzun sure beklersem yeni modelini verseler bari ama vermezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 20 Mart 2014; 19:47:33 >
  • mrh arkadaşlar,

htc one cihazı ilk olarak kamera pembeleşme durumu için teleservice verdim kamera değişimi yapıldı, pembeleşme problemi gitti fakat çekilen resimlerde oran orantı sorunu var bazı bölgelerde 4/3 resim 16/9 gibi geniş duruyor kalibrasyonu tam yapamadılar veya yine donanımsal hata mı var yada montajda mı problem var bilmiyorum.

daha sonra cihaz bilgisayara bağlanmıyordu gene verdim servise parça değişimi yapıldı dendi onarım tamam aldım taktım bilgisayara usb sunucu modunda uyarısı vermiyor ama gene bağlanmıyor.

telefondan iyice soğudum , tekrardan servise versem sorunun çözüleceğine inancım kalmadı....

değişim durumunda gelecek cihazda sorunlu çıkabilir, para iadesi için nasıl bir yol izlemeliyim ...
  • Cihaz dün servise ulaşmış fakat imei numarasını not almayı unuttuğum için takip edemiyorum,aradığımda da müşteri temsilcisine ulaşamadım.Takip etmemin bir yolu var mıdır ?
  • Cile bulbulum cile ikinci kez doa bekle ilki 65 gun surdu bakalim bu ne kafar surcek

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    Caresi yok kenarda kosede varsa imei yazdigin bi yerlere ordan bakican ya da servise mail at sen

• quote:

Orijinalden alıntı: gss2012

mrh arkadaşlar,

htc one cihazı ilk olarak kamera pembeleşme durumu için teleservice verdim kamera değişimi yapıldı, pembeleşme problemi gitti fakat çekilen resimlerde oran orantı sorunu var bazı bölgelerde 4/3 resim 16/9 gibi geniş duruyor kalibrasyonu tam yapamadılar veya yine donanımsal hata mı var yada montajda mı problem var bilmiyorum.

daha sonra cihaz bilgisayara bağlanmıyordu gene verdim servise parça değişimi yapıldı dendi onarım tamam aldım taktım bilgisayara usb sunucu modunda uyarısı vermiyor ama gene bağlanmıyor.

telefondan iyice soğudum , tekrardan servise versem sorunun çözüleceğine inancım kalmadı....

değişim durumunda gelecek cihazda sorunlu çıkabilir, para iadesi için nasıl bir yol izlemeliyim ...

Geçmiş sayfalarda konuşuldu detayıyla.

• Ne çektik bu Htc One dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 21 Mart 2014; 19:42:44 >
  • Değişim felan yok usta. Direkt para iadesi içi hakem heyetine başvurulur. Hakedince gidilir LG g2 alınır. Elveda htc.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.