Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openline

Htc gercekten sans işi ya cok hatalı telefon üretiyorlar ozellikle one serisi mutlaka bir sorun var ekranda toz ölü piksel vs. vs. offf suan benim sürüm 4.3 hiç güncelleme bulmuyor

Üzülüyorum senin adına.
  • Merhaba arkadaşlar,bende 24 şubatta vermiştim garantiye,değişim çıktı ve dün yeni cihaz elime ulaştı,HT41TW ile başlıyor benimkinin seri numarasıda.Bir gün oldu baya inceledim,bir sorun gözükmüyor gibi.
  • Şimdi napsam ben tekrar paketleyip değişim mi istesem yoksa tamir vs için mi gondersem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaxilimsal sorun mu acaba çünkü yeniden başla t yapınca düzeliyor. Hoparlörden ses geliyor o zaman bide bunun beats var sözde ama lg g2 yle kiyasladim g2 den ses daha yüksek aynı parçayla denedim aynı anda

• soothsayercan S kullanıcısına yanıt
    Hocam kameraya gir çık sonra kontrol et hoparlörden ses cikiyomu diye müzik vs ac

• Şöyle bir teklif aldım arkadasimda diyo lg g2 var onda değişelim diyor benim için sıkıntı yok foto çektikten sonra yeniden badkatirim takmam ben ona diyor

• openline kullanıcısına yanıt
    Telefonu HTC ile görüşüp değişim iste eğer durumun da uygunsa yani tekrar bekleyebileceksen,
    tabi kriz çıkarmayı unutma bu sefer 40 gün bekleme daha erken getirmenin yolunu bulsunlar.

Bende telefondaki fiziksel sorunlara takar oldum sol altta hoporlörün hemen üstündeki ekran köşesinde gece farkettiğim bir ekran ışığı sızması var yani açıklık gibi gündüz farkedilmiyor açık vs. belli olmuyor ama gece oradan bir ışık sızıntısı farkettim ama valla uğraşamıcam telefonu kılıf dı jelatindi koruyup kullancam.
    HTC de beats audio özelliği var daha kaliteli bir müzik keyfi...
    Ayarlardan bunu devre dışı bırakıp da bir deneyin bakalım müzik açmayı kim kimi yenecek görürsünüz...
  • evet isteyecem ama ne bileyim korkuyorum uzun bekleme süresinden htc bana sadece cihazı gönder dedi. Kutulu gönderme sanırım değişim istersen çok bekleme tamir etsinler diyor şaka gibi ya ya bu htc beni deli etti
    Ben olsam değişmezdim.G2 'den one geçen bir tanıdığım plastik diyor G2 için.Tabi zevk meselesi, içinize HTC 'nin bu halinden daha çok sinecekse neden olmasın.
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    an itibarıyla kargoya verecektim kargo işlemleri kapatmış almadı paketi pazartesiye kaldı hiçte içimden gelmiyor göndermek ama napçam bilmiyorum yaktın beni htc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 15 Mart 2014; 20:37:13 >
    Benimde aynı seri değişimden geldi dediğin problemleri görmedim bende sendeki gibi hatalar yok ama sanki rengi tam gri değilde biraz sarımsılık krem rengiliği var gime geldi onun dışında herşeyi stabil çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostspeed -- 16 Mart 2014; 15:57:56 >
  • Benim problem yazilimsal olabilir diye düşünüyorum ama yazılım guncellemesi de gelmedi usb üzerinden güncelleme yapacaktım ama bootloader kilidini açmam gerekiyor oda cihazı garanti dışı birakiyormus bide yazılımla da duzelmesse garanti den de oluruz o yüzden gönderme kararı aldım ve tekrar degisim isteyecem

• Ve arkadaşlar içime sinmedi telefonumu paketledim tekrar servise 2. doa değişimi için gönderdim. Bakalım ne karar çıkaacak ama bu bence HTC nin büyük ayıbı 65 gün beni bekletiyor ve sorunlu telefon gönderiyor yazılımsal ve ya donanımsal farketmez bu kadar hatalı bir telefon üretimi olamaz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 16 Mart 2014; 19:50:50 >
    Hayırlısı olsun.Umarım bu sefer çok uzun beklemezsin.Gerçekten sizinkisi büyük şanssızlık..Bugün bende telefona sygic navigasyon yükledim.Ancak yıllardır kullandığım navigasyon programından yol tarif yada uyarı için ses gelmedi.Aklıma sizin durum geldi.Programın ayarlarını kurcalamaya başlayınca sesin program ayarlarından kapalı olduğunu gördüm,rahat nefes aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanss -- 16 Mart 2014; 20:13:11 >
    Benim durum ilginç ya kamera yı açmazsam sorun yok kamerayı açınca hoparlörden ses çıkmıyoe telefonun ancak yeniden başlatmam gerekiyor ses çıkması için cihazı bakıcam büyük ihtimal yazılım güncellemesi yapcaklar öyle denicekler umarım anlamışlardır demek istediğim servis yetkilileri
    Öyle yada böyle çözmek zorundalar.Bu yüzden hiç canınızı sıkmayın derim.Bu kadar mağduriyetten sonra çok uzun süre bekleteceklerini de sanmıyorum.Benim düşüncem yazılım atıp geri gönderecekleri yönünde, çünkü çok önemli bir sorun gibi gelmedi bana.Ama siz değişim istiyorsanız,inşallah değişim kararı çıkar diyelim.Geçmiş olsun tekrardan.
    yok yazılımsal bir problemse düzeltsinler tekrar göndersinler sıkıntı yok ama donanımsal müdahale kesinlikle istemedim zaten bana gönderdikleri bütün kagıtlarıda koydum kutuya servis fişlerini
  • Geçmiş olsun valla kardeşim ne diyim. Benim cihaz hala kargodaymıs bekliyorum vatana gelmesini inşallah bi sıkıntısı çıkmaz.
  • absent10 A kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda sifir jelatinki kutuda geldi ama kusurlu cikti ben bu htc nin

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.