Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lg G2 donanım olarak biraz üstün olmasına ragmen çok takılma yapıyor hTC oNE daha stabil bu konuda
  • Arkadaşlar ikinci tamir sonrası tecavüz etmişler resmen telefona (ekranda ve metal yuzeylerde cizilmeyen yer yok). Ön paneli değiştirin dedim fonksiyon testi yapıp göndermişler gerizekalilar. HTC tr ayrı bir dünya. E posta gönderemiyorum site üzerinden dönüp duruyor, tarayıcı değiştirmem de fayda etmedi. Sinirden ölüyorum. Istanbulda olsaydım başta operatörlere, sonrada servis elemanlarının yüzüne saydirirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga sen takılma diyorsun ama kamera rezaleti ortada. Pembeydi, yesildi mikrofon sorunları ve yeni serilerde de sorunlarin devam etmesi htc yi batırıyor.

• sefiluzman kullanıcısına yanıt
    suan telefonun sende mi resmini çekip koysana buraya merak ettim
  • Yarin geliyor çekip atarım.

• Ben yıllarıdr Htc kullanırım teleservice gönderdiğim htc marka cihazlarımın mesela arka kapak çıkarılabiliyor ve eski yse ben demedem dahi yenisini takıp gönderiyorlardı yani sana nasıl çizik içinde telefon göndermişler anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: openline

Ben yıllarıdr Htc kullanırım teleservice gönderdiğim htc marka cihazlarımın mesela arka kapak çıkarılabiliyor ve eski yse ben demedem dahi yenisini takıp gönderiyorlardı yani sana nasıl çizik içinde telefon göndermişler anlamadım

arka kapakta sorun yok. ön panele tecavüz etmişler. özellikle birleşim yerlerine dikkat.

• Dostum bu telefonu bilerek böyle yapmışlar bu nedir ya sen bunu hemen geri gönder komple yenilesinler dokunmatik panelin yenilenmesini istiyorum de üst alt hoparlör çıkışları çizik içinde ben bu telefonu bu hale getirmedim de servisinizde oldu de çoluk çocugun eline versen telefon bu hale gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 23 Mart 2014; 21:32:27 >
  • Merhaba arkadaşlar ben de telefonu alalı 2.5 ay olucak Aveadan almıştım mobiltel girişli yani.
    Ve 99HTT036 serisinden. Bende de pembeleşme sorunu mevcut.
    Ayrıca telefonu aldığımdan beri kırmızı çember içindeki siyahlık mevcut kamerada. Kamera uygulamasını açtığımda da bunu görebiliyorum. İçine toz mu kaçmış yoksa farklı bir problem mi bu durumu yaşayan var mı?
    Cihaz teleservice garantili yine kasa açıklığıda mevcut.
    İzmirde yaşıyorum telefonu aldığım yere mi götürmeliyim yoksa direkt olarak istanbula mı kargolamalıyım?
    Değişim ne kadar sürede gerçekleşir acaba?
    Yazan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

• JessePinkman kullanıcısına yanıt
    teleservice izmirde de var benim bildiğim
  • arkadaşlar şuan itibarıyla 65 gün bekledikten sonra geçen hafta gelen doa cihazım fakat kusurla çıkmasıyla tekrar doa değişim talep ettğim ikinci değişim cihazım elime ulaştı şuanlık bir problem yok umarım olmaz.
  • openline kullanıcısına yanıt
    Var fakat teleservice sitesine girildiğinde HTC seçip şehiri seçtiğinde istanbul çıkıyor izmir değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefiluzman

quote:

Ben yıllarıdr Htc kullanırım teleservice gönderdiğim htc marka cihazlarımın mesela arka kapak çıkarılabiliyor ve eski yse ben demedem dahi yenisini takıp gönderiyorlardı yani sana nasıl çizik içinde telefon göndermişler anlamadım

arka kapakta sorun yok. ön panele tecavüz etmişler. özellikle birleşim yerlerine dikkat.

Bu nedir ya allah aşkına hemen iletişime geçin istanbuldaki şubeyi arayın canlı destek filan muhattap bile olmayın. İncelesin göndersinler adam akıllı. Olmazsa da dava açın direk. Hayvan heriflerin yaptıklarına bak

hımm o zaman postala oraya zaten izmirede göndersen onlar oraya gönderir galiba htc ye istanbulda bakıyorlar
    ilk gönderimden sonra kaç gün içerisinde geri yolluyolar
    sana değişim olmaz çünkü en fazla fatura tarihinden 1 ay geçmesi gerekiyor senin daha fazla olmuş tamir edecekler o da 20 iş günü sürüyor yasal olarak.
    Gözün aydın kardeşim şanslısın valla bir kez daha bekletmemişler:)
  • Kamerada pembeleşme sorunu yüzünden telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim. Fabrika ayarlarına geri döndürdükten sonra ekran dokunmatiğinde sorunlar yaşamaya başladım. Yaklaşık 6 ay önce de bu yüzden telefonu servise göndermiştim. Sıfır cihaz gelmişti. *#*#3424#*#* tuşlayıp Line Drawing test sonucu ekranda çizdiğim dairelerde kopıkluk meydana geliyordu. Bunun üstüne telefon görüşmelerimde sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. Şimdi tek korkum servisin benden ücret talep etmesi. Servis ile bilgisi olan arkadaşlar bu konuda beni bir aydınlatabilir mi?
  • absent10 A kullanıcısına yanıt
    Evet valla beklemezdim gönderdim 2 gün sonra değişim cihazın geldi

• quote:

Evet valla beklemezdim gönderdim 2 gün sonra değişim cihazın geldi

Hayırlı olsun gelen telefonun yeni Seri NO su nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.