Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • openline kullanıcısına yanıt
    Aynı seri gelmiş galiba,
    Sizin garanti KVK mı Brightstar mıydı?

Bana hala niye HT3W gönderdiler çözemedim hala :)
  • Brighstar garantili evet yine aynı seri gönderdiler valla bende bilmiyorum özel olarak isteğim olmadı hem seri önemli değil ki bundan önceki de 2014 seri di ama sorunlu çıktı allahtan çabuk oldu ikinci degisimim şimdilik bi problem yok ınş olmaz ben kit kat i geldikurdum sana geldi mi

evet geldi kurdum.
    Bende seri takmıyorum şuan a kadar sorun yaşamadım tek gelen telefon eski seri olduğu için biraz eskimişti gibi :)
    Öncelikle cihazın hayırlı olsun.İnşallah bu sefer sorunsuz kullanırsın.Kit kat yükledikten sonra telefon kapalı iken alarm çalıyor mu?Deneyebilirmisin?4.3 de olan bu özellik 4.4 de kalktı deniliyor.Ben bu yüzden hala 4.3 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanss -- 27 Mart 2014; 8:49:47 >
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    Sağol ınş problemsiz kullanırım denemedim alarmı denerim simdi

• Eskimiş derken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 27 Mart 2014; 10:48:18 >
  • Şu en son yapılan işlem'de "kapatıldı" ne anlama geliyor? Değişim olmayacak ona emin oldum da "kapatıldı" ne demek onu anlayamadım.
     HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık
  • Kapatıldı işlem bitti kargo çıkışı yapilcak demek

openline alarmı deneyebildinmi?
  • Bu kadar hızlı onarılıp kargo çıkışının yapılacağını düşünmemiştim. İlk gönderdiğimde 48 gün beklemiştim. Şimdi 25 martta gönderdim bugün senin deyiminle kargo çıkışı yapılacağını öğrendim.

Sağolasın...
    Denedim şimdi bnmde çalmadı kapalıyken

Çok teşekkür ederim cevap için...
    Yazilimsal bir problem galiba duzeltirker diye umuyorum

• Htc ye sordum cihaz kapalıyken alarm çalma özelliği 4.4.2 sürümüyle kaldırılmış herhangi bir sebebi yok.
  • sefiluzman kullanıcısına yanıt
    noldu senin telefon gönderdin mi
    htc tr ile irtibata geçtim. servisi şikayet ettim, fotoğraflari ve servis kaydını mail attım haber bekliyorum. dönüş olmazsa hakem heyetine basvuracagim.

• sefiluzman kullanıcısına yanıt
    Anladım bakalım ne sonuç çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: EmQceR

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Hocam yeni micro sim kart almadan evvel sim kartsız 1 gün kullanın herhangi bir değişme olacakmı. Birde olumlu olumsuz konu altından yazarsanız sevinirim.

Selam hocam
    Dediğiniz gibi sim kartı geçen hafta cuma günü değiştirdim ve maşallah 6 gündür henüz kapanmadı.İnş bu yüzdendir ve bir daha olmaz.
    Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.

Hocam forumda bayağıdır uzaktım.Problemin çözüldüğüne sevindim inşallah bir daha aynı sıkıntıyı yaşatmaz.
    Kolay gelsin.
  • Cihazıma nazarmı değdi ne bilmiyorum ama tam kamera problemini çözdük ısındım derken alt ve üst hoparlör ızgaralarını diş fırçasıyla temizledim bu arada diş fırçasının telleri alt hoparlöre temas etmiş olmalıki bir cızırtı patlak verdi.Üfledim çektim fırçaladım falan ama sesi düzeltemedim.Tekrar teleserviceye gönderdim bakalım ne yapacaklar :) Cihazın tasarımına bakılırsa sanki arka kapak sökülüp içeriden müdahale edilecek. :)
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.