Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu ayın 1inde servise verdim telefonu malum kamera yüzünden hala gelmedi. Bu perşembe 20 iş günü son buluyor. Sizce yine de gelmezse ne yapmam gerek? Telefonu media markttan almıştım. Para iadesi gibi bir hakkım doğuyormuş bunu illaki mahkemeyle muhatap olup mu hallediyoruz?
  • Pazartesi servise ulaşan telefonum bugün kargoya verilmiş. Biraz sert bir not yazmıştım gönderirken sanırım etkili olmuş.
  • Merhaba,

Telefonumun ses açıp kapama tuşları kullanımdan dolayı soyuldu. Kasa kenarlarında da kararma mevcut. Pembe kamera sorunum da var, bu şekilde hem kamera hem kasa onarımı isteyebilme hakkım var mı? ses tuşu sinir bozucu bir hal almaya başladı. 1 yıla yakındır kullanıyorum. Ne önerirsiniz?
  • openline kullanıcısına yanıt
    servisten klasik cevap kullanıcı hatası geldi. bu teleservice o kadar adi bir firma ki bir daha aramayasınız diye telefonunuzu engelliyor. ayrıca htc tr bal yapmayan arı. probleminizi çözmeye yardım ediyorlarmış gibi gözükseler bile tek başınasınız. onlara göre servis her zaman haklı. son yaptıkları çakallık htcdev sitesinden root için indirdiğiniz keyin tarihini söyleyip telefonun garanti dışı kaldığını söylemeleri. yani servise gönderirken bir sürü uğraştığımız (s-on, locked, tampered) işlemler boşuna. çakallar işine gelmezse imei nizi burdan kontrol ederek garanti dışı diyor. bunu servis değil htc tr söylüyor.
  • sefiluzman kullanıcısına yanıt
    valla ben telefonumu aldığımdan 3 gün sonra ekran panelde küçük bir toz zerrecgi yüzünden doa değişim talep ettim uzun sre bekledim 65 gün kadar sonra yeni sıfır kutulu cihazım geldi sonra gelen cihaz da kusurlu çıktı ekranda yine siyah nokta vardı ama ben o yüzden değil kamera moduna geçince telefondan ses gelmiyordu hiçbir şekilde yeniden başlatınca sorunum düzeliyordu tabi tekrar gönderdim yine değişim istedim allahtan fazla bekletmediler 1 hafta içinde yeni cihazımı tekrar sıfır kutulu şekilde yolladılar ve gelen cihazda hiç bir sorun çıkmadı allahtan şuan sorunsuzca kullanıyorum şimdi sen bana tam olarak nasıl olduğunu olayın anlatsana root ettin mi telefonu kaç günlükken hangi sorunlar dolayısıyle yolladın ve ne şekilde geldi telefonun
  • 3 htc telefon para iadesi aldım teleservice den şuan da 4. Htc telefonumu kullanıyorum. Türkiye'de 1100 1200 i geçen telefon almayın yoksa paranızla rezil olursunuz. Htc desire s htc wildwire s ve son olarak htc sens xe. Şimdide htc 8x kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yarın DOA değişimi aldığım telefonumu bir kere daha servise göndereceğim:) Bu sefer alt taraftaki az olan kasa açılması büyüdü.. Ve de kamerayı deneyeceğim akşama, karanlıktaki durumunu.. Bakalım neler olacak, neler gelecek başıma :)
  • Benim htc ninde gyro ve ışık sensörlerinde bir sıkıntısı var, çalışmıyorlar.. garantisi sene sonuna kadar devam ediyor.
    Telefonu servise ne şekilde gönderiyoruz? göndermeden arayıp onay falan almak gerekiyor mu?
    birde tüm kutu içeriğiyle ve fatura aslıyla beraber mi kargoluyoruz yoksa sadece servis etiketi yeterli mi?
    tecrübeli arkadaşların yorumlarını esirgememelerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 3 Mayıs 2014; 8:44:47 >
  • isok kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama kusura bakma arkadaşım. Telefonu direk Yurtiçi Kargo ile karşı ödemeli gönderiyorsun. Teleservice'in sitesine gir "http://www.teleservice.com.tr/tr/service-routing.html" ve bulunduğun şehri seç, sana göndereceğin adresi verecek. Ben kutu içeriğinin hepsini yollamıştım. Öyle mi bilmiyprum ama garanti olsun diye hepsini oydum, sonuçta kutu içeriği telefon olmayınca bir işe yaramayacak :) Fatura iki nüsha ya bir nüshasını kendine bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

Biraz geç oldu ama kusura bakma arkadaşım. Telefonu direk Yurtiçi Kargo ile karşı ödemeli gönderiyorsun. Teleservice'in sitesine gir "http://www.teleservice.com.tr/tr/service-routing.html" ve bulunduğun şehri seç, sana göndereceğin adresi verecek. Ben kutu içeriğinin hepsini yollamıştım. Öyle mi bilmiyprum ama garanti olsun diye hepsini oydum, sonuçta kutu içeriği telefon olmayınca bir işe yaramayacak :) Fatura iki nüsha ya bir nüshasını kendine bırak.

yanıtınız için teşekkür ederim hocam.
    verdiğiniz linkte maltepe adresi çıktı pazartesi günü kargolayacağım oraya.
    sanırım takibide yapılıyormuş o siteden.. imei numarasıyla mı takip ediliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

Yurtiçi kargo gönderi kodu ve Imei ile "http://www.teleservice.com.tr/tr/status-of-my-device.html" sitesinden alttaki iş emrini bilmiyorumu tıklayıp takip edebilirsin arkadaşım ;) Ben de Cuma 2 adet telefon yolladım ve sonucu bekliyorum:)
  • Selam arkadaşlar,

dün telefonumu servise yolladım sabah ulaşmış görünüyor ama servis sorgulama sayfasında kargo takip no ile sorgulama yapınca hata mesajı geliyor, sonuç görünmüyor. aynı hatayla karşılaşan var mıydı? Tüm tarayıcılarda sorun aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 9 Mayıs 2014; 16:31:11 >
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Kargo takip no ile hata verir servisi arayıp iş emrini öğrenip o numarayla takip edin.
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    servis numarasından da canlı bi insanla görüşmek büyük maharet isteyen bi iş
    benim gönderdiğim telefonda 6 mayısta elerine ulaştı ama akıbeti belli değil..
    bekliyoruz bakalım 20 iş günü sonunda gelen giden olmazsa iki satır yazarız THHye.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Kargo takip no ile hata verir servisi arayıp iş emrini öğrenip o numarayla takip edin.

Peki telefonla aradığımda seri numarası tuşlayın falan diyor, oraya imei numara mı tuşluyoruz? imei tuşladım cihaz kaydı bulunmamaktadır diyor.
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Evet imei tuşlanıyor kargoyla gönderdiyseniz daha kayıt alınmamıştır geç alınıyor bazen.
  • Merhaba 1 haftalık sorunlu HTC One Mini yi nasıl iade edebilirim sizce ?
  • quote:

quote:

Yurtiçi kargo gönderi kodu ve Imei ile "http://www.teleservice.com.tr/tr/status-of-my-device.html" sitesinden alttaki iş emrini bilmiyorumu tıklayıp takip edebilirsin arkadaşım ;) Ben de Cuma 2 adet telefon yolladım ve sonucu bekliyorum:)

cihazlarınız ne alemde hocam takibini yapabiliyor musunuz siz?
    telefonla arayıp iş emrini de aldım ama verdiğiniz siteden takip edilmiyor sürekli bi hata veriyor..

• quote:

quote:

quote:

cihazlarınız ne alemde hocam takibini yapabiliyor musunuz siz?
    telefonla arayıp iş emrini de aldım ama verdiğiniz siteden takip edilmiyor sürekli bi hata veriyor..

bende de hata veriyor database bilmem ne diye hata kodları çıkıyor.

telefonlarına da ulaşılmıyor. Cuma sabah telefon ulaştı ellerine şu saat oldu halen kaydı bile girilmemiş.

• önce çıkarttıklarının tamirini düzgün yapsınlarda ondan sonra yeni model çıkarsınlar...
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.