Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonumun uzun süredir dokunmatiğinde problem var. Ekranın bazı bölgelerinde dokunmatik hiç algılamıyor. Cihazın garantisi de devam ediyor fakat bu teleservice ile de uğraşmaktan korkuyorum. Garantiye göndersem yaparlar mı size? Veya bu servis işine hiç girmeyip direk bir telefoncuda mı yaptırsam? Netten araştırdığımda dokunmatik ekranın 40-50 TL'ye sıfırını bulabiliyorum.

Not: Model belirtmedim sonuçta HTC ve Teleservice buradaki olay. Tek bir modele indirgemek yanlış olur ama cihazımın modeli Desire C
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcagy

Selam arkadaşlar,

Telefonumun uzun süredir dokunmatiğinde problem var. Ekranın bazı bölgelerinde dokunmatik hiç algılamıyor. Cihazın garantisi de devam ediyor fakat bu teleservice ile de uğraşmaktan korkuyorum. Garantiye göndersem yaparlar mı size? Veya bu servis işine hiç girmeyip direk bir telefoncuda mı yaptırsam? Netten araştırdığımda dokunmatik ekranın 40-50 TL'ye sıfırını bulabiliyorum.

Not: Model belirtmedim sonuçta HTC ve Teleservice buradaki olay. Tek bir modele indirgemek yanlış olur ama cihazımın modeli Desire C

Arıza sizin hatanız sonucu olmamışsa garantisi devam eden telefona dışardan müdahale yaptırmayın derim.
    her türlü yaparlar, yapmak zorundalar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefiluzman

servisten klasik cevap kullanıcı hatası geldi. bu teleservice o kadar adi bir firma ki bir daha aramayasınız diye telefonunuzu engelliyor. ayrıca htc tr bal yapmayan arı. probleminizi çözmeye yardım ediyorlarmış gibi gözükseler bile tek başınasınız. onlara göre servis her zaman haklı. son yaptıkları çakallık htcdev sitesinden root için indirdiğiniz keyin tarihini söyleyip telefonun garanti dışı kaldığını söylemeleri. yani servise gönderirken bir sürü uğraştığımız (s-on, locked, tampered) işlemler boşuna. çakallar işine gelmezse imei nizi burdan kontrol ederek garanti dışı diyor. bunu servis değil htc tr söylüyor.

adamlar sitede açık açık yazmışlar cihaz garanti dışı kalacak diye, çakallık bunun neresinde? Bu durumda açılan bootloader'ı kapattıp servise yollamak esas çakallık değilmi???

• Arkadaslar telefonumu yarin servise verecegim kulakligiyla sarj aletiyle kendisiyle. Normalde kvk garantiliydi ve bursada oturuyorum bu sefer teleservice e yollamayi dusunuyorum. Nasil yapmaliyim nereye hangi kargodan kagida sorunlari yazdim faturanin fotokopisi yeterli mi ? Daha once yollayan arkadaslar bi yardimci olabilirler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün cihazı garantiye göndersem mi diye sormuştum. Akşam gönderdim. Bu saatten sonra ne yapmam gerekiyor cihazın garantideki durumunu takip etmek için? Servisi arayıp cihaz geldi mi, ne aşamada diye soracak mıyım hergün?
  • Arkadaşlar, 2 Mayıs'ta göndermiş olduğum 1,5 yıllık yurtdışı Htc One x+ cihazımız garanti kapsamında anakartı değiştirilerek 9Mayıs'ta geri gönderildi. Yine 2 Mayıs'ta göndermiş olduğum Htc One cihazım da kamera ve kasa açıklığından dolayı komple kasa be kamera değiştirilerek 13 Mayıs'ta geri gönderildi. Ben Teleservice'ten son derece memnunum;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikaHakkinen -- 14 Mayıs 2014; 8:51:39 >
  • Telefonu teleservice maltepe'ye servise gönderdim, cuma sabah teslim edilmiş halen telefonun kaydı bile yok. normal mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

Arkadaşlar, 2 Mayıs'ta göndermiş olduğum 1,5 yıllık yurtdışı Htc One x+ cihazımız garanti kapsamında anakartı değiştirilerek 9Mayıs'ta geri gönderildi. Yine 2 Mayıs'ta göndermiş olduğum Htc One cihazım da kamera ve kasa açıklığından dolayı komple kasa be kamera değiştirilerek 13 Mayıs'ta geri gönderildi. Ben Teleservice'ten son derece memnunum;)

5 mayısta gönderdiğim benim one x'i de tamir edip dün kargolamışlar
    bugün elime ulaşacaktır gerçekten hızlılar haklarını yememek gerek.
    siteden sorgulattım tamir bilgisinde mekanik onarım yazıyor sadece
    anakart değişimi vs olduğunu belirtiyorlar mı?

edit: imei değişmiş görünüyor sanırım anakartı değiştirmişler benimde :)

@Roark
    normaldir benimde öyle oldu. kargodan gelen telefonları bekletip servise topluca verdiklerini söylemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 14 Mayıs 2014; 9:17:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Darth__Luca D kullanıcısına yanıt
    Cakallik klasik kamera pembelesmesi sonucu gönderilen telefona fiziksel zarar verdikten sonra işin içinden cikamayinca rootlamissiniz diyerek garanti dışı birakmaktir. forumdanda biliyoruz bir çok arkadaş root yapiyor ve eski haline gönderip servise yolluyor(buradan çıkan sonuca göre. forumdaslarin bir çoğu çakal). esas cakal; kraldan çok kral geçinenler.

• korktuğum başıma geldi!
    bişeyi yaparken bişeyi bozuyor diyenler vardı gerçekten doğruymuş..
    belirttiğim sıkıntıları çözmüler ama bu seferde bildirim ledini bozmuşlar! işçilikleri sıfır çıktı..
    yeşil ve kırmızı ışık o bölgeyi içerden telefonun tepesine kadar aydınlatıyor

şimdi sırf bunun için takrar geri mi göndermem gerek o ledi kendim düzeltebilir miyim acaba?
  • Merhaba arkadaslar pazartesi gunu htc one x imi kendiliginden acilip kapanma sorunu yuzunden teleservice garanti dahili verdigim cihazima 814 tl tamir teklifi vermisler saka gibi su an soklardayim...

• Beyler servis takibinde cihazım için en son "kapatıldı" denilmiş. Kapatıldıktan sonra kargo çıkışı için ayrı bir ibare oluyor mu yoksa bugün gönderilir mi ne dersiniz?

@isok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 15 Mayıs 2014; 14:47:51 >
  • Arkadaşlar Kvk teknik servise yolladım tlefonu ayın 6sında kayıt altına alınmış ve üst seviye onarım merkezinde gibi birşey yazıyordu fakat bugün "Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri devam etmekte olup detaylı inceleme ve onarım için merkez servise gönderilmiştir. " gibi birşey yazıyor ben hiçbirşey anlamadım bu kadar gün ÜST SEVİYE ONARIM merkezinde onarılamamış mı bu cihaz demek oluyor bu ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roark

Beyler servis takibinde cihazım için en son "kapatıldı" denilmiş. Kapatıldıktan sonra kargo çıkışı için ayrı bir ibare oluyor mu yoksa bugün gönderilir mi ne dersiniz?

@isok

Bugun gonderilir 6 dan sonra kargo cikisi yapildi yazar buyuk ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

Beyler servis takibinde cihazım için en son "kapatıldı" denilmiş. Kapatıldıktan sonra kargo çıkışı için ayrı bir ibare oluyor mu yoksa bugün gönderilir mi ne dersiniz?

@isok

Bugun gonderilir 6 dan sonra kargo cikisi yapildi yazar buyuk ihtimal.

eyvallah teşekkürler. Yazmış az önce kargo bilgisi.
  • Arkadaşlar telefonumu teleservice'e verdim girdim şimdi

Hata Bilgileri
    Kamera kusurlu
    Bozuk ses

Bu kadar yazıyor benim daha çok şikayetim vardı kulaklığım şarj aletim ölü pikseller şarj gibi neden sadece bunlar acaba ?

2. yollayışım hala pas mı geçiyorlar.
    Paylaş
  • oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Açıklama kısmını üstünkörü geciyorlar sitede. Telefon elinize geçtiğinde ayrıntılı ne yaptıkları yazıyor.

İlk yolladığınızda bazi sıkıntıları çözemedikleri için mı tekrar gönderdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 15 Mayıs 2014; 20:45:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • isok kullanıcısına yanıt
    İlk yolladığımda ölü piksel müzik sesi kısıklığı kasa açıklığı yüzünden yollamıştım.

Bu sefer ölü piksel ( düzelmemişti ). yine müzik sesi kısıklığı kamera pembeleşmesi kulaklık ve şarj aletim bozuktu o yüzden
  • Bu teleservice gercekten sacmaliyor arkadaslar ne yapmam gerekiyor telefonumu en son subat ayindan wifi kopma sorunu yuzunden teleservice e verdim gecen pazartesi acilip kapanma sorunu yuzunden verdigim telefonuma teknik servis disinda yetkisi olmayan yerde mudahale yapilmis lehim resmide mevcutmus bu yuzden telefonunz garanti disi kalmis demezlermi, insani salak yerine koyuyorlar resmen ,yani tuketici salak garanti dahilinde yaptirmak varken para verip garanti disi yaptircak resmen enayi yerine konuluyoruz yalandan yuzleride kizarmiyor insanin ne hallere kaldik.fikri olan arkadas varmi acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Arkadaşlar Kvk teknik servise yolladım tlefonu ayın 6sında kayıt altına alınmış ve üst seviye onarım merkezinde gibi birşey yazıyordu fakat bugün "Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri devam etmekte olup detaylı inceleme ve onarım için merkez servise gönderilmiştir. " gibi birşey yazıyor ben hiçbirşey anlamadım bu kadar gün ÜST SEVİYE ONARIM merkezinde onarılamamış mı bu cihaz demek oluyor bu ? ?

Bir bilen yok mudur ?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.