Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Bir haftalik htc m8 imi olu pixel ve ekranin ust kismindaki yukseklik farki nedeniyle bugun servise gonderdim. Degismeden gelirse 15 gunluk iade hakkim ortadan kalkacak sanirim :(

Uzuldum kardesim.Olu pixel gercekten insanjn caninii sıkıyor.umarim cihazin en yakin surede gelir..ben m8 cihszimin degisimi icin tam 15 gun bekledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi forumlar arkadaşlar benim sorunum çoğu kişininin muzdarip olduğu kamera pembeleşmesi önceleri pek önemsemiyordum ama artık telefondan soğumaya başladım ben kocaeli nde ikamet ediyorum telefonu turkcell den kontratlı almıştım forumdaki bazı arkadaşlar direkt servise yolladıklarını yazmış zaman kazanma adına şimdi telefonu hızlı ve tam sonuç almak için hangi servise yollamam gerekir bu işin prosedürü varmı kutu,fatura vs.

biliyorum bu tarz sorular çok yazıldı çizildi ama yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Bir haftalik htc m8 imi olu pixel ve ekranin ust kismindaki yukseklik farki nedeniyle bugun servise gonderdim. Degismeden gelirse 15 gunluk iade hakkim ortadan kalkacak sanirim :(

1 AY GEÇmesse fatura tarihinden itibaren geçeri bi sebepten ötürü yenisiyle değiştiriyorlar mesela ben m7 mi ekranın içinde toz oldugundan dolayı gönderdim fakat baya beklemiştim yaklaşık 65 gün yenisini gönderdiler
  • nofix N kullanıcısına yanıt
    Maltepe teleservice verebilirsin. subeye birakman zaman kazanma adina daha iyi olabilir.bu guncellemeler olmadan once yazilimla duzelicegini soyluyolardi sonucta donanimsal bir sorun lens degisimi yapiliyor.

• SingleShot S kullanıcısına yanıt
    Hocam kocaeli nde oturuyorum elden bırakmam biraz zor kargo ile yollayacağım artık
    Yanlız yolladıkdan sonra cihazın takibini nasıl yapabilirdim birde kutusu ilemi yollamalıyım.
    Bende maalesef yazılım la düzeleceğine inananlardandım kendimi kandırmışım
  • Merak ettiğim bir şey var acaba bu Htc One M7 nin kamera lensini hangi firma üretiyor..
    Kargo ile teleservice e hic yollamadim teleservice den bilgi verirler takip icin tahminimce ama tavsiye etmem cunku sans isi servis aninda mudahale gerek kargo ile geldiginde istenmeyen durum olursa tekrar ugrasmaniz gerekir kotumser konustum ama gercekler ulkemizde telefon servisleri cok da basarili degiller tekrar ugrasmanizi istemem :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SingleShot -- 3 Haziran 2014; 13:21:16 >
    Bunlari neden yaziyorum bende htc one i kamera sorunu yuzunden servise verdim lens ve arka kapak degisti ama kulaklik girisini bozdular bu sefer maltepe yerine kendim atasehire gittim gerek teleservice gerek kvk ile degisik anilarim var :)

• SingleShot S kullanıcısına yanıt
    Forumda bu konuda canı yanmış birçok arkadaş var sanırım (yazılanlara bakılırsa)
    Benimde takıldığım nokta bu kamerayı yaptıralım derken başka yerden sıkıntı çıkması
    Dediğiniz gibi şans işi bu telefonu aldığım yerle bir görüşeyim hoş benimde daha önce kvkdan dilim yandı ama
  • 02.08.2013'te aldığım HTC ONE M7 cihazı kamera pembeleşmesi nedeni ile bu gün kargo yapıp servise gönderdim. Umarım kaş yapayım derken göz çıkarmayız.

Düzenleme:
    17.06.2014 - 12:28 Kargo gönderim zamanı.

18.06.2014 - 10:05 Kargo teslim zamanı.
    İş emri numarası almak için teleservisi aradığımda görüştüğüm yetkili (yanlış hatırlamıyorsam Begüm Hanım) kayıt işleminim 2-3 gün süreceğini ve sms ile bilgilendirileceğimi belirtti.

Tarihçe 
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Kargo giriş yapıldı CIME 18.06.2014 16:23
    Kayıt alındı TELESERVICE 23.06.2014 17:00
    Cihaz tamire alındı TELESERVICE 24.06.2014 13:34
    Kapatıldı TELESERVICE 24.06.2014 13:34

İşlemler bitti mi yani şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgarcayi -- 24 Haziran 2014; 20:06:17 >

• 20 gun oldu hala teslim edemedi kvk. 3 gunluk m8 i olu pixel nedeniyle verdim servise.

• Benim One'da ekranın sağ üst tarafında alt katmanında bir kendiliğinden oluşan bir sarılaşma vardı. Geçen gün de düştü ve camının üst katmanı epey çatladı ama dokunmaktiği normal çalışmaya devam ediyor.

Büyük ihtimalle garanti kapsamına almazlar bu hasarları, ama merak ettim sizce kaça yapar bunları servisi? (teleservis ve normal garantisi devam ediyor hala)
  • Arkadaşlar Htc One cihazımı gecen hafta carsamba gunu teleservice izmire arka kameranın pembe çekmesi ve kendim yere düşürdüğüm için sağ üst tarafta açılma olmuştu ön kameraya toz giriyordu bundan dolayı ve birde hoparlörlerden ses eskisi gibi gelmiyordu azalmıştı bu sorunlardan dolayı verdim.Telefonumun takip işlemlerini teleservice internet sitesinden takip ettim ve bugun bana hem mesaj hemde arayarak hazır oldugunu soylediler ve gidip aldım.telefonumun arka kamerasıyla beraber arka kapağı komple değişmiş.Hoparlör deliklerini temizlemişler.bunun yanında kendi hatamdan dolayı olsada üst taraftaki kasa açıklığını yapmışlar ve kenar bandını değiştirmişler.hem ön hem arka kamera hatasız olmuş.Resmen telefonu sıfırlamışlar diyebilirim.Aynı sorunları yaşayan arkadaşlar varsa hiç beklemeden en yakın yetkili servisinize bırakın en geç 10 günde tertemiz telefonunuzu kullanın.

• Arkadaşlar ben de 50 günlük M8'imi sim kartı görmemesi sebebiyle teleservise gönderdim bugün. Daha önce böyle bi şikayetten servise gönderen var mı acaba aranızda?
    Sim kartı çıkarttım, ondan sonra taktığımda görmedi cihaz. Orijinal nano simkart. Farklı kartlarla da denedim maalesef çalışmadı. Çok da memnundum cihazdan.
  • Arkadaşlar şimdi ben cihazımı 4 defa teleservice yolladım her yollayışımda farklı kusurlar meydana gelerek geri döndü. ve Pazartesi htc ile görüştüm cihazı servise göndermemi istediler ve aynı günde bende bayi aracılığı ile servise gönderdim 5. gönderişim oluyor htc 4'ten fazla gönderilen cihazlar değişim alıyor dedi ve foruma sizde cihaz değişimi istiyorum yapın bizde burdan mail atarak cihaz değişim talebinde bulunacağız dedi ve şuan teleserviceyi arıyorum kayıt yok diyorlar htc ile görüştüğümde ise mail'e cevap yok diyorlar. napacam bilmiyorum .s.s
  • Bende htc explorer var kendi kendine kapanıyor ve güç tuşunda da bir sıkıntı var ama yorumları okuyunca insan korkuyor teleservice göndersemmi sizce hiç olumlu bir anısı olan yokmu
  • Htc one telefonunda sense 6 ve 4.4.2 guncellemesini yaptım fakat guncellemeden sonra mi oldu hatırlamıyorum ama sms gonderdigimde ve telefon çaldığında ekranın sol üst köşesinde küçük ucgem içinde ünlem işareti yanıp sönüyor acaba bunun sebebi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: openline

Htc one telefonunda sense 6 ve 4.4.2 guncellemesini yaptım fakat guncellemeden sonra mi oldu hatırlamıyorum ama sms gonderdigimde ve telefon çaldığında ekranın sol üst köşesinde küçük ucgem içinde ünlem işareti yanıp sönüyor acaba bunun sebebi nedir

Aynısı M8'de de oluyordu. Sebebini bilmiyorum ama..
  • Sanırım sense 6 yla alakalı çünkü ondan önce yoktu öyle bir problem

• selam. kamera pembeleşmesi ve mikrofon bozulması sorunuyla telefonumu servise verdim. bugün itibariyle 20 iş günü doldu(cumartesiler dahil). telefon değişimi veya para iadesi talebi yaparsam bir sonuç alır mıyım ? alırsam ne kadar sürede alırım tahmini?

önceden konuşulduysa konu affola. bakmak için vaktim olmadı
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.