Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teleservice sanırım cumartesi iş gününden sayılmiyor çünkü teleservice cumartesi pazar çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 23 Haziran 2014; 15:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: openline

Teleservice sanırım cumartesi iş gününden sayılmiyor çünkü teleservice cumartesi pazar çalışmaz.

cumartesi günleri 08:00-13:30 arası çalışıyorlarmış. iş günü sayılır diye düşündüm ama
  • Goldstein kullanıcısına yanıt
    Teknik servis çalışmıyor

• quote:

Teknik servis çalışmıyor

hmm peki pazar 20 iş günü dolunca(cumartesi ve pazarlar hariç) hakkımı arasam ne kadar sürede sonuç alırım ?
  • Arkadaşlar benim de kamera pembeleşme ve hoparlör cizirti problemim var Adana'daki kvk servisiyle iliski icinde olan oldu mu acaba elden oraya mi versem yoksa vatana verip teleservise mi gondertsem karar veremedim...

• 3 hazıranda aldıgım htc desıre 310 telefonuma surum guncelleme uyarısı geldı bende tamam dedm tıkladım ondan sonra kendı kendıne kapanıp acılmaya basladı 2-3 reset attım duzelmedı 18 hazıranda verdım vatan'a calısan kız 10-15 gune gelır dedı. doa kapsamında sızce yenı telefon verırler mı yoksa surum guncelleyıp gonderırler mı ?

• nuly kullanıcısına yanıt
    Direk kendin gönder teleservice sitesinden cihzımı nereye gönderebilirim secenegi var bulundugun yeri seciyosun orda yazıyo direk alıcı ödemeli cihazının sorunlarıda kısa ve öz şekilde yazan bir küçük not işlem tamamdır.
  • Aksiyon
    Kargo giriş yapıldı
    Kayıt alındı
    Cihaz tamire alındı
    Kapatıldı
    Kargo çıkışı yapıldı

Hata Bilgileri
    SIM karti okumuyor

Tamir Bilgileri
    Elektronik Onarım

Arkadaşlar cihazıma ne işlem yapmışlar hiçbir şey anlamadım.. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? Elektronik onarımdan kasıt nedir acaba?
  • quote:

Direk kendin gönder teleservice sitesinden cihzımı nereye gönderebilirim secenegi var bulundugun yeri seciyosun orda yazıyo direk alıcı ödemeli cihazının sorunlarıda kısa ve öz şekilde yazan bir küçük not işlem tamamdır.

Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: bulgarcayi

02.08.2013'te aldığım HTC ONE M7 cihazı kamera pembeleşmesi nedeni ile bu gün kargo yapıp servise gönderdim. Umarım kaş yapayım derken göz çıkarmayız.

Düzenleme:
    17.06.2014 - 12:28 Kargo gönderim zamanı.

18.06.2014 - 10:05 Kargo teslim zamanı.
    İş emri numarası almak için teleservisi aradığımda görüştüğüm yetkili (yanlış hatırlamıyorsam Begüm Hanım) kayıt işleminim 2-3 gün süreceğini ve sms ile bilgilendirileceğimi belirtti.

Tarihçe 
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Kargo giriş yapıldı CIME 18.06.2014 16:23
    Kayıt alındı TELESERVICE 23.06.2014 17:00
    Cihaz tamire alındı TELESERVICE 24.06.2014 13:34
    Kapatıldı TELESERVICE 24.06.2014 13:34

İşlemler bitti mi yani şimdi?

Bu gün (25.06.2014) öğlen telefon elime ulaştı. Problemi gidermişler. Kasayı yenilemişler. Aletin sol üst köşesinde bir göçüklük vardı gitmiş o. Arkasındaki logo silikti o da canavar gibin olmuş. Kutusu olmasa lan yeni alet vermişler diyeceğim o derece.

Cihaz işleme girildi,
    Tamir süreci başladı,
    İşlem bitti son testler,
    Cihaz kargolandı.

Şeklinde dört adet sms ile bilgilendiriliyorsunuz.

Sevdim ben bu servisi :) Maltepeye yolum düşerse baklava ısmarlayacağım.

• Arkadaşlar servisteki (teleservice) telefonum bugün elime geçti. Sim kartı görmemesi şikayetiyle servise giden telefonun sim kart sorunu giderilmiş ama çok daha fazlasıyla geri geldi.

-Ekranda baştan aşağı uzanan siyah bi çizgi var.
    -Ölü pixeller var
    -Duo kamera çalışmıyor (duo kamera engelleniyor uyarı veriyor sürekli)
    -Kasası değişmiş (takılan kasada küçük pullanmalar var)
    -Bilmiyorum daha başka ne sıkıntıları var. 10dk daha test edip tekrar göndereceğim.

Telefonda sağlam ne varsa söküp bozuğuyla değiştirmişler adeta. işin komik yanı da; üzerine kalite kontrolden geçmiştir tüm testleri yapılmıştır diye kağıt yapıştırmışlar.
    Hakkımızda hayırlısı, beklemeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemhepi

Arkadaşlar servisteki (teleservice) telefonum bugün elime geçti. Sim kartı görmemesi şikayetiyle servise giden telefonun sim kart sorunu giderilmiş ama çok daha fazlasıyla geri geldi.

-Ölü pixeller var
    -Bilmiyorum daha başka ne sıkıntıları var. 10dk daha test edip tekrar göndereceğim.

Telefonda sağlam ne varsa söküp bozuğuyla değiştirmişler adeta. işin komik yanı da; üzerine kalite kontrolden geçmiştir tüm testleri yapılmıştır diye kağıt yapıştırmışlar.

hocam geçmiş olsun bende 3 gün önce kamera problemi için yolladım bugün kayıt işlemi yapılmış, valla başınıza gelenlere bakıyorumda yollamakla iyimi ettim kötümü ettim
    bilemedim...

• nofix N kullanıcısına yanıt
    Neden böyle bir şey yaptıklarını çözmüş değilim. Sağlam yerlerini değiştirmişler telefonun :) çok ilginç gerçekten..

Umarım sorunsuz bir şekilde gelir sizinkisi ;) Ben de tekrar gönderdim bakalım..
  • quote:

Neden böyle bir şey yaptıklarını çözmüş değilim. Sağlam yerlerini değiştirmişler telefonun :) çok ilginç gerçekten..

Umarım sorunsuz bir şekilde gelir sizinkisi ;) Ben de tekrar gönderdim bakalım..

hayırlısı hocam teknik servislere malesef yüzde yüz güvenemiyorsun başınına gelen olay gerçekten can sıkıcı umarım bir an önce hallederler
  • Böyle birşey mümkünmü.. Servise gönderdiğim cihaz değişime uğradı ve elime geçti yeni gelen cihaz kontrol etmeye başladım bana tamir edilmiş başka bir cihaz yollamışlar benim eski cihaz gönderdikleri değişim cihazından daha sıfır görüniyordu ve bende hemen aynı gün yine servise yolladım cihazı alalı 8 ay ediyor ve servise 6 defa gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

3 hazıranda aldıgım htc desıre 310 telefonuma surum guncelleme uyarısı geldı bende tamam dedm tıkladım ondan sonra kendı kendıne kapanıp acılmaya basladı 2-3 reset attım duzelmedı 18 hazıranda verdım vatan'a calısan kız 10-15 gune gelır dedı. doa kapsamında sızce yenı telefon verırler mı yoksa surum guncelleyıp gonderırler mı ?

cumartesi geldi telefonum ama telefon yine kapanmaya devam ediyor
    telefonda sorun yok diye geri göndermişler ne güncelleme yapmıslar ne baska bi sey
    bugün izmir çankayadaki teleservice götürcem en iyisi yüz yüze anlatmak heralde :(
  • Ben bugun yolladim. Tecrubelerimi paylasirim.

• quote:

Arkadaşlar servisteki (teleservice) telefonum bugün elime geçti. Sim kartı görmemesi şikayetiyle servise giden telefonun sim kart sorunu giderilmiş ama çok daha fazlasıyla geri geldi.

-Ölü pixeller var

Hocam size farkli bit tel gondermisler...

• Evet ben de öyle düşünmüştüm fakat imei no aynıydı.
  • quote:

Evet ben de öyle düşünmüştüm fakat imei no aynıydı.

Valla hocam ben 25 nisanda avea'dan m8 almistim aldigim gun duo kamera hatasi başgösterdi telefonda.28 Nisanda avea bayisi araciligiyla degisim talbiyle birkikte teleservis'e gonderdim 8 mayists telefonum geri dondu ve hicbirsey yapmamislardi oldugu gibi teli geri gondermisler.8Mayis aksami telefonu kargolayip bu sefer kendim gonderdim.Kargonun icine sorunu anlatan resim de koydum.23 mayis gunu 0 cihaz gonderdiler.Allaha sukur bir sıkınti yok simdiye kadar.Insallah seninkinide degistirirler yeni bir cihazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooF -- 30 Haziran 2014; 14:35:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.