Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim alalı 2 ay oluyor. 30 günü geçtikten sonra değişim zor diyorlar. Doğru düzgün yapılıp gelsin de değişime gerek yok hocam :) cihazdan çok memnundum nazar değdi sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

quote:

Orijinalden alıntı: openline

Teknik servis çalışmıyor

hmm peki pazar 20 iş günü dolunca(cumartesi ve pazarlar hariç) hakkımı arasam ne kadar sürede sonuç alırım ?

Tüketici Sorunları Hakem heyetine giderseniz 3 ayda karar çıkmak zorunda zaten. Kanun böyle.

Ben Sensation XL telefonum için bedel iadesi kararı çıkardım. Reset Atıyordu kendi kendine. 4 defa gönderdim çözemediler.

Şikayet tarihi:21 Nisan 2014 Karar Tarihi : 23 Haziran 2014

• iyi forumlar arkadaşlar an itibari ile teleservice kamera sorunu yüzünden yolladığım m7 tamiri bitmiş sanırım
    form da (kapatıldı) ibaresi işlemlerin bittiği anlamınamı geliyor ? son olarak cihazın kargo takibini nasıl yaparım ?
    tecrübeli arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...

• Arkadaşlar merhaba;

Bunu yazma nedenim HTC One M8'i sıfır aldım ve cihaz darbeli çıktı veya bayi bana teşir cihazı saattı.. Ama çok uğraştım bununla yazma nedenim ise mutlaka uğraşın peşini bırakmayın.

Cihazı 1 Mayıs 2014'de Ankara Tunalı Teleses'den aldım.
    Kutudan çıkan kılıfa incelemeden yerleştirdirdim ve 3 saat sonra eve gidince farkettim.
    Sabah 7:30 da HTC Turkiyeye fotoğraflarla mail attım.
    HTC Beni KVK'ya yönlendirdi ve telefon ilk 10 gün servisteydi.
    Servise kesinlikle içi açılmasın diye talimat vermeme rağmen cihazın içi açıldı. Bu arada cihazın tek sıkıntısı alt kısımda ezik var. Buna rağmen cihazın içi açılmıştı ve adam gibi kapatamadılar
    Sorunu HTC Türkiye ve KVK çözüm bulmadı. Bende çeşitli çalışmalarım ile HTC'nin CEO'su ve Orta Asya Satış Müdürüne e-mail gönderdim. Cihaza 3 gün içinde DAO (ayıplı ürün teşhisi) koyuldu. Halbuki müşteri hatası demişlerdi.
    Şimdide 6 Hazirandan beri DAO bekliyor yazıyor... 1-2 hafta içinde umarım cihazım teslim edilecek.

Kıssadan hisse bataryası az gidiyor diyerek sattığım iphone 5'imi özledim. Bundan sonra asla ve asla iphone'dan başka bir cihaz kullanmıycam.

Eğer HTC ile ilgili sorun yaşıyorsanız HTC global'e bildirin. KVK kadar rezil bir firmayla çalışmamaları gerektiğinide özellikle belirtin.

2.800TL (taahhütlü) verdiğim telefonumu 15 gün kullanamadım bile, şimdi fiyatı düşüyor ben hala telefon bekliyorum.

• Bu garanti şirketleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunundan pes edip babama verdiğim HTC Sensation XE cihazımı bugün tekrardan kargoyla teleservice'e gönderdim. Son 2 gönderişimde sorunu çözemediler, ilk gönderişimde çözmüşlerdi ama 1 ay sonra tekrarlamıştı. Bu 4. gönderişim olduğu için üzerine değişim ya da para iadesi istiyorum yazdım. HTC'yi arayarak değişim kaydı bıraktım. Para iadesi daha çok işime gelirdi ama onun için ne yapmam gerektiğini şayet değişim kararı çıkarsa değişimi bekleme süresinde araştıracağım.

Telefonun sorunu şarjı %50nin altına indikten sonra %100e kadar şarj etmenin 6-7 saat sürmesiydi. İlk garantiye gönderişimde Ataşehir servisi sorunu halletti, ikinci gönderişimde İzmir sorun yok diyip geri yolladı, 3.de şarj aleti değişti geri yollandı. Umarım değişim kararı çıkar da kurtulurum.
  • Telefonumu Maltepe Teleservice yolladım kargo ulaşalı 5 gün oldu ama hala sistemde telefonum görünmüyor e-mail attım bir cevapta vermediler başına böyle bir şey gelen oldu mu açıkçası biraz da endişelenmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeske

quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

3 hazıranda aldıgım htc desıre 310 telefonuma surum guncelleme uyarısı geldı bende tamam dedm tıkladım ondan sonra kendı kendıne kapanıp acılmaya basladı 2-3 reset attım duzelmedı 18 hazıranda verdım vatan'a calısan kız 10-15 gune gelır dedı. doa kapsamında sızce yenı telefon verırler mı yoksa surum guncelleyıp gonderırler mı ?

cumartesi geldi telefonum ama telefon yine kapanmaya devam ediyor
    telefonda sorun yok diye geri göndermişler ne güncelleme yapmıslar ne baska bi sey
    bugün izmir çankayadaki teleservice götürcem en iyisi yüz yüze anlatmak heralde :(

çankayaya verdim 1hafta önce ama onlarda istanbula gönderdi takip nosu falan verdi kargoya bakıyorum no cargo out diyor 1 aya gelmez heralde

• Bende bugün gönderim Maltepeye..Adresten alım yaptırdım. Ambar fişi verdiler ama o fişte kayıt yok..

Neyse bakalım o gelene kadar windowsphone kullanacağız oda gayet sevimli bir telefon..

Neden verdim..

Kamera pembeleşmesi ve pilin ani düşümü..yüzde 10 iken 1 sn sonra yüzde 1 oluyordu..

Bakalım nasıl bir işlem uygulanacak..

• arkadaşlar benimde kameraya açınca 2ile 3 sn duo kameradan elinizi çekin diyor.ama ne elim ne de başka bir şey var kameraanın önünde sizce bu önemli bir sorun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur03

arkadaşlar benimde kameraya açınca 2ile 3 sn duo kameradan elinizi çekin diyor.ama ne elim ne de başka bir şey var kameraanın önünde sizce bu önemli bir sorun mudur?

Bu hatayı sürekli veriyorsa (flaşın kapalı olduğu, ışığın yeterli olduğu durumlar dahil) duo kameranız arızalı demektir hocam. Ve evet bu durum çok önemli çünkü m8'in en önemli özellikleri arasında yer alan Ufocus özelliği çalışmaz. Servise göndermeniz gerekiyor. Cihazı alalı bir ayı doldurmadıysanız yenisiyle değişim talep edebilirsiniz ve forumda aynı durumda bi arkadaşa yeni cihaz göndermişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2181679 -- 9 Temmuz 2014; 2:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemhepi

quote:

arkadaşlar benimde kameraya açınca 2ile 3 sn duo kameradan elinizi çekin diyor.ama ne elim ne de başka bir şey var kameraanın önünde sizce bu önemli bir sorun mudur?

Bu hatayı sürekli veriyorsa (flaşın kapalı olduğu, ışığın yeterli olduğu durumlar dahil) duo kameranız arızalı demektir hocam. Ve evet bu durum çok önemli çünkü m8'in en önemli özellikleri arasında yer alan Ufocus özelliği çalışmaz. Servise göndermeniz gerekiyor. Cihazı alalı bir ayı doldurmadıysanız yenisiyle değişim talep edebilirsiniz ve forumda aynı durumda bi arkadaşa yeni cihaz göndermişlerdi.

hocam çok sağolun verdiğiniz bilgiler için.

• Çok güzel!

Bana 600 küsür masraf çıkarmışlar cihaz garanti dışı servis görecekmiş!!! Lan oğlum 600 küsüre ben yeni telefon bile alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Çok güzel!

Bana 600 küsür masraf çıkarmışlar cihaz garanti dışı servis görecekmiş!!! Lan oğlum 600 küsüre ben yeni telefon bile alırım :)

Sıkıntı neydi, neden garanti dışında bırakmışlar hocam.. Geçmiş ola..

• quote:

quote:

quote:

Hocam denedim flaş açık modunda kamerada sorun yok.Otomatik flaş ve flaş kapalı modunda uyarı veriyor. Duo kamera engelleniyor diye beş sn durup yazı kayboluyor. Bu bir yazımda hata mı yoksa donanımsal mi? Servise yollamam gerekir mi? Farklı çözüm yolu var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam denedim flaş açık modunda kamerada sorun yok.Otomatik flaş ve flaş kapalı modunda uyarı veriyor. Duo kamera engelleniyor diye beş sn durup yazı kayboluyor. Bu bir yazımda hata mı yoksa donanımsal mi? Servise yollamam gerekir mi? Farklı çözüm yolu var mı?

Sıkıntı donanimsal malesef hocam servise verin. Cihazı alalı ne kadar olmuştu?

• Bir hafta oldu hocam. Canm sıkıldı vallahi.

• quote:

Bir hafta oldu hocam. Canm sıkıldı vallahi.

Hiç beklemeyin servise değişim talep ederek gönderin (sorununu detaylı bir şekilde yazın). Htc canlı sohbetle de görüşüp değişim istediğinizi söyleyin. %99 kutusuyla birlikte yeni cihaz gelecektir. Sıkmayın canınızı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Çok güzel!

Sıkıntı neydi, neden garanti dışında bırakmışlar hocam.. Geçmiş ola..

Sıkıntı çoktu. Kamerada pembeleşme vardı, ekranın alt katmanında bir yerde sarı nokta oluşmuştu (ovaldi) ve son olarak elimden düşüp camın üst katmanı kırılmıştı.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.