Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazın modelinin yanına DOA yazmışlar bu değişim demek mi oluyor?
  • U. kullanıcısına yanıt
    cihazın yenilenmiş. başka sıfır telefon verecekler ama kutulu filan değil sadece cihaz.
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Buna da şükür Sadeca kargo alındı, giriş yapıldı yazmışlar ama o modelin yanında DOAyı görünce heyecanlanmıştım iyi oldu bu. Babam daha fazla uğraşmasın artık. Cihaz eskilerden tamir edilip içi yenilenmiş falan değildir, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Arkadaşlar cihazın modelinin yanına DOA yazmışlar bu değişim demek mi oluyor?

Hayır hocam bu değişmiş demek değil. Yapılan işlemlerde yazıyorsa şayet değişmiş demektir. Model kısmında yazan sizin cihazınızin durumunu belirtir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar m8 cihazimi dokunmadan alma ve yan tusun iceri gomulu olmasi sebebiyle teleservice gonderdim. Temmuzun 7 nde degisim karari cikti ben kutulu aksesuarli olarak gonderdim. Acaba bu degisim sureci tahminen kac gun surer? Ben cihazi vodafone bayisinden almistim

• Cihazı yine sorun yok diyerek geri gönderiyorlar. Aynı sorundan 4. defa göndermiştim, ne olacak bu işin sonu arkadaşlar?

HTC'ye aradım değişim kararını servis verir biz bir şey yapamıyoruz, ancak tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz dediler.
  • Kayıt alındı ADAL001 30.06.2014 17:18
    Kargo çıkışı yapıldı DEMI035 08.07.2014 14:10
    Üst seviyeye transfer edilmiştir DEMI035 08.07.2014 14:10
    Kargo çıkışı yapıldı CEKU 08.07.2014 14:16

bu ne oluyor kafam karıstı telefonu tamire yeni mi göndermişler yoksa tamirat bitmiş telefonu bana mı göndermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Arkadaşlar cihazın modelinin yanına DOA yazmışlar bu değişim demek mi oluyor?

Doa değişim istediysen doa yazdılarsa değişim onaylanmış demektgirç
  • openline kullanıcısına yanıt
    Cihazın markasının yanında DOA yazıyordu.

Arıza bulamadı diyerek geri yolladılar, yarın elimde olur muhtemelen, Pazartesi tekrar göndereceğim. Resmen dalga geçiyorlar.
  • Ben pilinden sıkıntı yaşıyordum umarım değişmiştir..

Tabi ana sorun kamera idi.

7 si öğlen kargoya verdim..Bu akşam işlemler bitti kapatıldı diye yazmışlar. Pzartesi salı ulaşır sanırım elime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 11 Temmuz 2014; 20:01:46 >
  • HTC'nin rezilliğidir bu başka bir şey değil. Benim gibi yıllardır HTC kullanan müşterilerini umarım kaybederler ve Türkiye'den silinir giderler. KVK'mış, Teleservice'miş adam gibi destek hattı kursunlar , bu nedir arkadaş?!

Ayın 4'ünde verdim telefonu, hala yedek parça bekleniyor yazıyor. Buradaki yorumları okudukça içimden "S*çtk, kesin bize de patlayacak." diyorum. Gönül rahatlığıyla bekleyemiyoruz bile.
  • HTC One M7 göndereceğim, hangi kargo firmasına veriyoruz?Teleservice'in sitesi sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

HTC One M7 göndereceğim, hangi kargo firmasına veriyoruz?Teleservice'in sitesi sıkıntılı.

Yurt içi Kargo..

• quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

HTC'nin rezilliğidir bu başka bir şey değil. Benim gibi yıllardır HTC kullanan müşterilerini umarım kaybederler ve Türkiye'den silinir giderler. KVK'mış, Teleservice'miş adam gibi destek hattı kursunlar , bu nedir arkadaş?!

Ayın 4'ünde verdim telefonu, hala yedek parça bekleniyor yazıyor. Buradaki yorumları okudukça içimden "S*çtk, kesin bize de patlayacak." diyorum. Gönül rahatlığıyla bekleyemiyoruz bile.

Valla hepsi aynı..

Ben geçen sene iphone göndermiştim. Değişim kararı çıkmıştı. 50 gün sonra geldi ancak .

Artık telefonu gönderirken değişim istemiyorum diye altına not düşüyorum. Tamir etsinler yeter arkadaş.

• kolay gelsin herkese

htc one m7 kullanıcısıyım .. Daha önce de teleservice'e gönderdim cihazı pembe kamera kasa açıklığı vs. herşeyi mükemmel yapmışlardı. Telefon çekmeme sorunundan dolayı tekrar yolladım.

Tarihçe

Kargo giriş yapıldı CIME 07.07.2014 16:44
    Kayıt alındı TELESERVICE 11.07.2014 12:51
    Cihaz tamire alındı TELESERVICE 11.07.2014 12:51

Tamir Bilgileri
    Mekanik Onarım

Değişim Seri numarasında farklı bir imei numarası var .. Acaba telefonum değiştirildi mi ?
  • Arkadaşlar yarın ben de kargoyla göndereceğim cihazı da kutusuyla her şeyiyle mi gönderiyim?
    kamerada pembeleşme ve üst hoparlörde cızırtı sorunum var, telefonda önemli bilgilerim mevcut reset atmazlar dimi?
    acil cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuly

Arkadaşlar yarın ben de kargoyla göndereceğim cihazı da kutusuyla her şeyiyle mi gönderiyim?
    kamerada pembeleşme ve üst hoparlörde cızırtı sorunum var, telefonda önemli bilgilerim mevcut reset atmazlar dimi?
    acil cevap lütfen

reset atarlar hocam sadece teli göndersen yeterli maltepe teleservice şubesine
  • Peki teşekkür ederim bugün şimdi kargoya gidiyorum gelişmeleri burda paylaşırım...
  • Bu kargoya verildi diyor kargo firmasını arıyorum öyle bir kargo yok diyor :D

Arkadaş insan bir takip numarası yazar ya, vallahi 1 haftada özledim telefonumu

• Telefonum geldi. Harika olmuş. Kamera felan tamamen yenilenmiş. Arka kapak yenilenmiş. Pil Yenilenmiş.

I am Back kutulu HTC kutusu ile göndermişler (eskiden sarıyorlardı poşete gönderirlerdi)

Müthiş olmuş. Sıfır pempeleşme sııfır kasa açıklığı..

Maltepe Teleservice..

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.