Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cihazda açılmıyordu,açıkkende kemara etrafında kızıllaşma vardı durum aşağıdaki gibi.

Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Kayıt alındı (319597341) TELESERVICE 26.08.2014 09:46
    üst seviyeye transfer edilmiştir (319597341) TELESERVICE 26.08.2014 09:46
    Kayıt alındı (319600523) TELESERVICE 27.08.2014 15:39
    Cihaz tamire alındı (319600523) TELESERVICE 28.08.2014 17:02
    Kapatıldı (319600523) TELESERVICE 28.08.2014 20:35

Hata Bilgileri
    Kamera kusurlu

Tamir Bilgileri
    Mekanik Onarım

Aksesuar Bilgileri
    Dahili batarya
    Sim/SD-Kapağı
  • arkadaşlar telefonum sabah sarj olmuyordu ancak internetten okuduğum yöntemle telefon açıldı. Sizce servise yollamama gerek var mı ilerde gene böyle bir hata gösterir mi ?
  • ayın 25'inde izmir teleservice bıraktığım telefonu bugün kargolamışlar fakat ben arızalarına, beats yazısı silindi,batarya şarj tutmuyor ekran açık hiç bir zaman 2 saati göremedim oyun oynamadığım halde, şarj cihazı da bozuktu onu da gönderdim, ses az çıkıyor ve aşırı ısınmadan dolayı gönderdim onlar hata kısmına
    Batarya Kusurlu
    Hoparlör Kusurlu şeklinde yazmışlar
    tamir bilgisine de, Mekanik onarım yazmışlar
    beats yazısı ısınmayla ilgili işlem yapılmamışmı
    yarın cumartesi izmir teleservice açıkmı öğleye kadar açık yazmış bir arkadaş?

Tarihçe
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Kayıt alındı (319587185) TELESERVICE 25.08.2014 12:20
    Üst seviyeye transfer edilmiştir (319587185) TELESERVICE 25.08.2014 12:20
    Cihaz tamire alındı (319589727) TELESERVICE 28.08.2014 19:18
    Kargo Yüklendi (BAKKALKÖY) YURTICIKARGO 29.08.2014 16:41
    Kargo İndirildi (MARMARA TRANSFER MERKEZİ) YURTICIKARGO 29.08.2014 17:46
    Kargo Yüklendi (MARMARA TRANSFER MERKEZİ) YURTICIKARGO 29.08.2014 18:15
    Hata Bilgileri
    Batarya kusurlu
    Hoparlor kusurlu
    Tamir Bilgileri
    Mekanik Onarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1923

ayın 25'inde izmir teleservice bıraktığım telefonu bugün kargolamışlar fakat ben arızalarına, beats yazısı silindi,batarya şarj tutmuyor ekran açık hiç bir zaman 2 saati göremedim oyun oynamadığım halde, şarj cihazı da bozuktu onu da gönderdim, ses az çıkıyor ve aşırı ısınmadan dolayı gönderdim onlar hata kısmına
    Batarya Kusurlu

Tarihçe
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Hata Bilgileri
    Batarya kusurlu
    Hoparlor kusurlu
    Tamir Bilgileri
    Mekanik Onarım

kendi sayfalarına sadece kıse ve öz bir kaç yazı yazıp geçiyorlar

örneğin iphone 5s gold cihazımı geçen pazartesi teleservice gönderdim çarşamba kayıt açıldı hala kayıt alındı yazıyor sayfasında,

ama servisi arayıp sorduğumda onlar sanırım farklı ekrandan bakıyorlar cihaz değişecektir değişim cihazı bekleniyor dediler, bugün tam 3 kere arayıp farklı kişilerle görüştüm hepside aynı şeyi dedi,

dediğim gibi muhtemelern sizin arka kapak vs de değişmiştir yazı geri gelmiştir.

ürün size ularşınca buraya yazarsanız seviniriz teşekkürler

• Arkadaşlar Merhaba,

5 Ağustos'ta verdiğim HTC One X telefonumu halen göndermedi Teleservice. Bugün telefonla arayıp, HTC Desire 816 ile değiştireceklerini söylediler. Çünkü parçayı temin edemiyorlarmış.

20 gün geçtiği için telefonu değiştirsem mi yoksa parasını hakem heyetine giderek alsam mı?

Bu arada hakem heyetine gidince hangi parayı alıcam? İlk ödediğim parayı mı alacağım yoksa hakem heyetinin verdiği kararla bir para ödemesi alacağım?

Teşekkürler.
  • chirkinordek kullanıcısına yanıt
    Sakın değişimi kabul etmeyip, hemen heyete giderek başvurun. Size fatura tutarınız verilecek.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Telefon dün izmir teleservise teslim edilmiş bende bugün gelip alın diye mesaj gelir diye bekliyordum mesaj gelmedi, teleservisi aradım cihaz teleserviste gidip alabilirmiyim diye mesajın gelmesini beklemelisiniz dedi. Aksiyon kısmın da İzmir teleservise ulaştıktan sonra, cihaz üst seviyeye transfer edildi ve en son kapatıldı yazıyor,teleservis sesli yanıt sistemin de son test aşanasinda diyor yarın da mesaj gelmezse arayıp bu nasıl iş diye soracağım inş kasayi falan değiştirmişlerdir beklediğime değsin elime geçtiğinde akıbeti hakkında bilgi veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1923

ayın 25'inde izmir teleservice bıraktığım telefonu bugün kargolamışlar fakat ben arızalarına, beats yazısı silindi,batarya şarj tutmuyor ekran açık hiç bir zaman 2 saati göremedim oyun oynamadığım halde, şarj cihazı da bozuktu onu da gönderdim, ses az çıkıyor ve aşırı ısınmadan dolayı gönderdim onlar hata kısmına
    Batarya Kusurlu

Tarihçe
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Hata Bilgileri
    Batarya kusurlu
    Hoparlor kusurlu
    Tamir Bilgileri
    Mekanik Onarım

kendi sayfalarına sadece kıse ve öz bir kaç yazı yazıp geçiyorlar

örneğin iphone 5s gold cihazımı geçen pazartesi teleservice gönderdim çarşamba kayıt açıldı hala kayıt alındı yazıyor sayfasında,

ama servisi arayıp sorduğumda onlar sanırım farklı ekrandan bakıyorlar cihaz değişecektir değişim cihazı bekleniyor dediler, bugün tam 3 kere arayıp farklı kişilerle görüştüm hepside aynı şeyi dedi,

dediğim gibi muhtemelern sizin arka kapak vs de değişmiştir yazı geri gelmiştir.

ürün size ularşınca buraya yazarsanız seviniriz teşekkürler

telefonu bugün aldım ekranı çizikler içinde bırakıp göndermişler bataryayı değiştirmemişler beats yazısını yapmamışlar
    teleservice cihaz gönderecekken mutlaka telefon da jelatin olmasına dikkat edin yoksa ekranı çizikler içinde bırakıyorlar
    şu sayfada paylaştım cihazın son halinin resimlerini
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715949361786163&set=pcb.277606005782069&type=1&theater

• Birgün bir telefon çıksa ve o telefon bundan 5 yıl sonrasının teknolojisini kullanıyor olsa, ama deselerki bu telefon teleservice garantili, yemin ediyorum bedava vermedikleri sürece almam.
    Gerçekten ama gerçekten telefonunuzu servise vermek zorunda değilseniz sakın bunlara cihazınızı göndermeyin, kesinlikle daha kötü bir halde geri gönderirler aman diyim.
  • Merhaba arkadaşlar,

Kullandığım cihaz HTC One mini (Aralık 2013 te vatan bilgisayardan aldım),

Malum kasa çatlaması sorunundan dolayı teleservice gönderdim.

Cihazı hiç düşürmedim ama kronik bir sorun malumunuz.

Bendeki çatlamalar artık dökülme aşamasına gelmişti, halbuki baştan beri kılıfla kullanıyorum.

Cuma günü kargoya verdiğim cihaz 08,09,2014 pazartesi servisin eline geçti.

İlk başta 'cihaz takip' bölümünden takip ettiğim cihazımın garantisi varken şimdi yok.

Bana 164 lira gibi bir fiyat teklifinde bulundular, kasayı tamir etmek için.

Ne yapmalıyım arkadaşlar, hakkımı savunmak için izleyeceğim yolu tarif edecek, hukuktan anlayan arkadaşlar bana yardımcı olun.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e1ektronick -- 11 Eylül 2014; 22:50:04 >
  • burdaki mesajları okuyunca çok tırstım ama bende sorun olmadı.telefonum çalışırken gece şarza taktım sabah kalktığımda hiçbir şekilde açlmıyordu.Pazartesi elden maltepedeki binaya verdim yaklaşık 1,5 saat sıra bekledim.Cuma günü gelin cihazınızı alın dediler.Gittim aldım sıfır makına vrmişler anakart değişti kamera değişti falan yazıyor ama kasanın her tarafı çizikti sıfırlamışlar:) ama yeni seriyi ruhsta işlememişler :)aradım 3 iş günü içinde işler dediler baktım şimdi işlenmiş:)ne yalan sölyleyim buradakşiş yazılardan çok korkmuştum ama benim işlemim çok rahat oldu.Bilginize.
  • Adana da kvk ya htc one cihazımı verecem kameradan dolayı kaç günde gelir acaba cumartesi versem
  • Hakem heyetine gidip "fatura bedeli iadesi" isteyen hiç bir kimse yok mudur burada? Acil görüşmem gerekiyor.
  • chirkinordek kullanıcısına yanıt
    yaz pm
  • Merhabalar öncelikle,

HTC One M7 cihazım var KVK garantili cihazımı geçen ay kameradan dolayı tamire verdim 15 gün içinde geldi kasayı bile değişmişler ancak telefon geldikten sonra çok fazla ısınmaya ve takılmaya başladı akabinde dokunmatik geri tuşu bozuldu kendi kendine basmaya başladı. Daha sonra kitlenip aşırı derecede ısınıyor, çok çabuk şarjı bitiyor, arayanlar bana ulaşamıyor, ben kimseyi arayamaz oldum. gittim telefonu tekrar kvk garantiye verdim.

Telefonum 2 eylülden beri aynı şekilde duruyor...

Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın kayıt işlemleri tamamlanmış olup onarım işlemlerine en kısa sürede başlanacaktır. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
    Garanti Durumu:
    Garanti Dahili
    Fatura Bilgisi: 0 TL

Müşteri Bilgileri
    Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: 02.09.2014 00:00:00 / Kartal Teknik Servis
    İl / İlçe: İSTANBUL / KADİKÖY
    Model: 801E

Teslimat Bilgileri
    Teslim Alan:
    Teslimat Bekliyor Tarihi:
    Teslimat Tarihi:

Haftaya Perşembe 20 iş günü(cumartesileri sayarsak) doluyor ve ben yeni cihaz istemiyorum! Ücret iadesi istiyorum...
    hangi yolları izlemem gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

• Arkadaşlar selam,

HTC One M7 cihazımı yarın KVK ankara servisine elden vereceğim. Kamera odaklanma ve pembeleşme sorunuyla birlikte konuşurken karşıya ses gitmeme ve konuşma kesilme gibi sorunlar var. Şarj cihazım ve kulaklığım da bozuldu. Açıkçası bir daha HTC almam. Telefon 1 kez düştü bu sorunlar düşmeden önce vardı. Acaba çiziklere bakıp garanti dışı derler mi? Bana kabarık bir fatura çıkar mı? Tavsiyesi olan var mı?

iyi akşamlar
  • Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.2014 6 ayda htc 8x aldım.Bir iki hafta sonra farkettik ki telefonla kısık sesle konuşurken karşı tarafa ses boğuk gidiyor ve hiç anlaşılmıyor.Garantim kvk.Ben şimdi telefonu kvk'ya versem telefonun içini açıp tamir mi ederler? Yoksa değişim mi yaparlar? Ayrıca telefonu göndersem orada çizerler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler arkadaşlar motorola razr xt910 cihaz vardı kendi açılığ kapanıyordu teleservice verdim ankara şubesine.geçen perşembe aradılar.Para iadesi yapılcak diye faturayı ve ibanı gonderdim.Daha sonra aradım muhasebede dedi.Kaç güne gelir yardımcı olurmusunuz acil paraya ihtiyacım var da
  • merhaba arkadaslar
    avea dan kontratlı alınma fa39aw serisi htc one m7 cihaz sahibiyim (teleservice garantili)
    cihazımın garanti bitimine 15 ay var
    yaklasık 15 gün önce batarya sorunlarım basladı
    %100 dolu halde iken 1 saat icinde %50 düşüyordu
    %35 e geldiginde ise aniden kapanıyordu
    sarja taktıgımda ise %0 gözüküyordu
    her daim orjinal sarj aletiyle sarj etmişimdir
    velhasıl velkelam bu durumu sorunu bildirir şekilde teleservice yolladım
    cihazım 1 hafta içinde onarılıp geri geldi

teleservice raporu aynen bu sekilde

cihaz bilgisi :

type : 99HTT036-00
    model : one 801e opm tr silver doa
    seri no : fa39aw905077
    imei no :....................

aksesuar :

dahili batarya

arıza acıklaması :

batarya kusurlu

gözlenen kozmetik hatalar cizikler kullanıcı hatası kaynaklıdır(dogru kendi hatamdan olusmustu)

Tamir acıklaması :

data temizlemesi yapıldı
    genel ayarlar düzenlendi
    fonksiyon testi yapıldı
    yedek parca degisimi yapıldı

1 hafta boyunca cihazı test ettim batarya gene aynı %40 %30 oldumu çat diye kapanıyor telefon
    acaba bataryayı degistirmeden mi yolladılar ? arka kapak değiştirilmemiş köşesinde bi vuruk vardı aynen duruyor ordan belli kapagın değişmedigi

ekranda bir adet ölü pixel cıkıverdi

ne yapmalıyım arkadaslar tekrar mı yolliyim
    cihaz degişimi yaparlar mi veya para iadesi ?

lütfen yol gösterin onca para verdik resmen cihazdan sogudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablque -- 22 Eylül 2014; 1:22:11 >

• fikir beyan edecek yol gösterecek kimse yok mu ?
    bu ülkede zaten her faturayı vatandaş ödüyor
    neyse ya
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.