Şimdi Ara

htc teleservis ve vodafon üçlüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VODAFONdan tahütle bir HTC aldım. TARİH 06,11,2012 , cihaz garanti süresi dolmadan beş kez arıza yaptı garanti veren servis TELESERVİS o kadar ilgisiz alakasız di ki bir kere arayıp özür dilemeği boş verin hep işi yokuşa sürdü. beş kere servise gönderdim sonuç aynı şeyleri yapıp gönderdiler.ayıplı mal olması nedeniyle tüketici hakem heyetine müracatta bulundum haklı olduğumu bir bilir kişi daha onayladı. mahkeme kararına göre haklı olduğum ispatlandı.
    mahkeme evrakı ile telefonu 3 sene sonra TELESERVİSE gönderdim bir ay sonra ÖDEME YAPACAKLARDI yapmadılar 2012 de aldığım HTC MARKA TELEFONUN 2015 de kulaklığı eksik olduğu için ödemeyi yapmadılar gülsem mi ağlasam mı bilemedim ikinci ayı geçti ödemeyi hala yapmadılar uzatıyorlar 3 yıllık telefonun kulaklığını istiyorlar benden vodafon teleservis ve ÖZELLİKLE HTC ben dünya markası olarak bilirdim müşterisine böyle hizmet veriyorsa mağdur ediyorsa diyecek bişey yoktur
    MAĞDURİYETİMİ KOCA ÜÇ FİRMA GİDEREMEDİ
    KİMSEDE İLGİLENMİYOR

• Hangi sorunlardan gönderdin ve ne yapıp geri verdiler tek tek yazabilir misin?

Ben de göndercem telefonumu da iade için farklı sorunlardan mı yoksa aynı sorundan mı gönderdin sürekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.