|
Samsung'un son güncellemesi eski Galaxy cihazlarını bozuyor
-
-
Bu nasıl bir editörlük, nasıl bir habercilik gerçekten anlaması güç. Telefonum S10 olduğundan bir girip bakayım dedim iyi ki İngilizcem var da orijinal habere gidip durumun aslını anlayabildim.
Şöyle ki, S10 ve Note 10 serisi modeller zaten sürüm ve güvenlik güncellemesi almayı çoktan bıraktılar. Aslında bu haberde bahsedilmeyen kilit nokta (orijinal haberin 2. paragrafı) , Galaxy Store üzerindeki SmartThings uygulamasına yönelik gelen güncelleme. Bu güncelleme neticesinde cihazlarda sıkıntı yaşanabiliyormuş. Tabii bu kısmı atlayınca haber de tüm anlamını yitiriyor ve bağlamsız bir kelimeler kalabalığı haline geliyor.
Biraz daha dikkat edilse hiç fena olmaz gerçekten. Tamam bir Erdi performansı zaten beklemiyoruz ama bu kadar da özensiz yapmayalım işimizi.
-
Haber editörlerini daldan topluyorlar bir süredir. Alıştık artık..
-
Ben de oha lan adamlar S10 bile güncelleme vermişler diye yazacaktım 😀 -
S10e yi android 10 da bıraktım. Tab s7 yi de eski sahibi 13 e güncellemiş. Son 1 senedeki güvenlik yamalarini güncellemiyorum. Son 1.5 sene içerisindeki güncellemeler hiçbir cihaza yüklenmez. -
He 7 yıl güncelleme :D Buyrun güncelleme :D -
benim exynoslu s22 ultram vardı one ui 5.1 geldiğinde bozulmuştu garantiden işlemcisi değişti 1 yıl sonra one ui 6.1 geldi yine bozuldu gönderdim servise yine işlemcisi değişti bari yeni telefon verseler -
s24e 7 yıl güncelleme verim s7'yi android 13te bırakim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu nasıl bir editörlük, nasıl bir habercilik gerçekten anlaması güç. Telefonum S10 olduğundan bir girip bakayım dedim iyi ki İngilizcem var da orijinal habere gidip durumun aslını anlayabildim. Şöyle ki, S10 ve Note 10 serisi modeller zaten sürüm ve güvenlik güncellemesi almayı çoktan bıraktılar. Aslında bu haberde bahsedilmeyen kilit nokta (orijinal haberin 2. paragrafı) , Galaxy Store üzerindeki SmartThings uygulamasına yönelik gelen güncelleme. Bu güncelleme neticesinde cihazlarda sıkıntı yaşanabiliyormuş. Tabii bu kısmı atlayınca haber de tüm anlamını yitiriyor ve bağlamsız bir kelimeler kalabalığı haline geliyor. Biraz daha dikkat edilse hiç fena olmaz gerçekten. Tamam bir Erdi performansı zaten beklemiyoruz ama bu kadar da özensiz yapmayalım işimizi. |
Haber editörlerini daldan topluyorlar bir süredir. Alıştık artık.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X