Bildirim
HTC Touch 2 Turkcell rom Radyolu Çalışmalarım Başladı
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
slm..
radyodan başka neler olcak program vs.. başlatın altta olması gibi.. -
rom bitti kullanıma hazır suan 135 mb. sadece radyo ve guncellemeler onun harıcınde henuz bıseyler eklemedım -
Koray bu hali ile yükleyebilirsen memnuniyetle denerim. -
arkadaslar ben bu romu yuklemeye kalksam sanırım aylar surer
yarın hazırlanısını anlatcam buna karar verdım herkesın işine yarar umarım -
Güzel olur eline sağlık ama turksel romlu cihazlarda başka hat taktığın zaman stabil çalışmıyo hafıza kartını bile stabil görmüyor malesef bizzat 2 hafta uğraştım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: koray06tr
arkadaslar ben bu romu yuklemeye kalksam sanırım aylar surer
yarın hazırlanısını anlatcam buna karar verdım herkesın işine yarar umarım
resimli anlatım olursa iyi olur.. -
2 gündür hazırladığım romu kullanıyorum ne kilitlendi ne kapandı nede hafıza kartını görmemezlik etti şimdilik çok stabil -
!!!!!!!!!!!!!!!SORUMLULUK YUKLEYENE AİTTİR HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM!!!!!!!!!!!
http://www.4shared.com/file/esw485yz/SORUMLULUK_YUKLEYENE_ATTR_H_BR.html
anlatım yukarıdadır resımler eklenmıstır
!!!!!!!!!!!!!!!SORUMLULUK YUKLEYENE AİTTİR HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM!!!!!!!!!!! -
Dostum HTC Touch 2 Turkcell rom u uptade yapabilirmisin? Teşkkürler -
murat sadece turkcell romu ıstıyorsan verdıgım adreste lınk mevcut ordan cekebılırsın ama radyo eklı olanı update etmem ımkansız bağlantım buna yetmıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X