bunu yukleyince sanirim touch flo 3d ozelligi gidiyor.
switel deneyemedim valla..
ben route66 arıyorum , denk gelirseniz buraya aktarırmısınız arkadaşlar. (htc touch 3g için)
forum.pocketpc.gen.tr adresinden aradigin programlari bulabilirsin. bu arada telefon hakkindaki olumlu/olumsuz goruslerini yazabilir misin? ben de bu telefonu olip almama konusunda kararsiz kaldim da. kullanan kisinin goruslerini almak isterim.cozunurlugu cok dusuk diyorlar, sizce de oyle mi?? diamond ve bu telefon arasinda kaldim. cevabinizi bekliyorum. tesekkurler.
Sağol dostum paylaşım çok güzel de ben şu google navigator u kullanamadım nasıl kullanılacağı hakkında birtaz bilgi verirsen güzel olur
PenReader Touch V8.0.156
Dosyayı download ettiğinizde rar lı dosyanın içinnden program hakkında info bilgisi ve setup ı çıkacaktır.
ActiveSYNC araclığyla yazılımı kurun. Ser-ial sordduğu zaman rar lı dosyanın içindeki ser-ial.txt i kullanın.
sms-mail-mms vs yazı yazma imkanı olan yerlerde klayenizi PENPREADER diye seçip kullanabilirsiniz. daha iyisini bulana kadar bunu kullanabiliriz. kelime tanımıyor ama harf tanıyor. Sağlıklı çalışıyor.
merhaba arkadşlar, yeni üye oldum siteyi uzun süredir takip ediyordum şifrem kaybolmuştu yine üye oldum :)
herkese selamlar.
bende bir touch 3G kullanıcısıyım, harita olarak google maps var ve güzell, ancak iki nokta arasında yol tarifi isteyince, "güzargah bulunamadı" diyor, konuyla ilgili tecrübesi önerisi olan var mı?
teşekkürler
kendi sorumu cevaplamış gibi olacağım ancak,
denedim diğer ülkelerde çalışıyor sonradan öğrendiğime göre henüz türkiye ve bazı ülkeler için bu yol tarifi özelliği yok :(
başka harita da var mı bilmiyorum şimdilik, igo-tomtom vs.
Arkdaslar bir sorum olacak size. Mac sonuclarini almak istiyorum nasil ayarlayacagim bilen var mi? Kodlarini biliyorum. Ayar olarak nasil yapacagiz telefondan?
arkadaşlar ben bu telefonu yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Alışmak zaman alacağa benziyor. 4lük micro kart aldım. o söylenen sitelerden indirdiğim programların hiçbirini kullanamadım. Pocket pc için geçerli bir yazılım değil uyarısı alıyorum yüklemeye çalışırken. Yardıma itiyacım var. Telefonun beğenmediğim özellikleri radyosunun olmaması ve kamerasının hafif karanlık ortamlarda tam bir fiyasko olması. Bunlar dışında birde şu programları çalıştırabilsem mükemmel bir alet diyebilirim.
yıldızları silp ulaşabilirsiniz. henüz test aşamasında ancak sorunsuz çalışıyor menüler
yardimci olabilecek biri var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: kirpi2626
Arkdaslar bir sorum olacak size. Mac sonuclarini almak istiyorum nasil ayarlayacagim bilen var mi? Kodlarini biliyorum. Ayar olarak nasil yapacagiz telefondan?