Şimdi Ara

HTC Touch 3G ## Oyun & Program & Multimedia Paylaşımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
23.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kirpi2626

Arkdaslar bir sorum olacak size. Mac sonuclarini almak istiyorum nasil ayarlayacagim bilen var mi? Kodlarini biliyorum. Ayar olarak nasil yapacagiz telefondan?

mac koduna ulaşmak için önce wi-fi yi açman gerek cihazdan.sonra ayarlar-->bağlantı-->wi-lan-->gelişmiş seçersen mac kodunu orda görebilirsin.ne ayarlamak istiyorsun mac şifresi ile?
  • Anlatmak istedigimi anlatamadim galiba. turkcel bedava olarak bilgi mesaji yolluyor ya ( mac sonuclarini) onu nasil ayarliyacagiz. Daha once hp 6815 kullaniyordum ondaki gibi ayarliyorum ama herhangi bir bilgi mesaji gelmiyor.
  • arkadaslar sorunumu halletim. dil olarak ingilizce secilmesi gerekiyormus ondan dolayi sorun oluyormus. baska bi sorum olacak soft reset atma olayini arka kapagi acmadan yapabiliyor muyuz? kapagi ac kapa zor oluyorda:(
  • merhaba, soft reset için arka kapağı açmaya gerek yok, üstteki açma kapama tuşuna bir süre basılı tutun, sonra kapatın tekrar açın, bu da soft resettir.

arkadaşlar htc 3g de navigasyon olarak çalışan program nedir, daha doğrusu çalışan çok program var ama doğru versiyon nedir?

tomtom igo denedim ama tam anlamı ile çalıştıramadım, en iyi çalışan google maps, fakat onda da türkiye haritası için yol tarifi yok, başka ülkeler için çalışıyor ama, bu da googeldan kaynaklı, henüz türkiye için bu özelliği güncellememişler.
  • selam arkadaşlar ben bunu aldım bugun iyimi ettim kötümü ettim anlamadım sizce???
  • ben de bugün htct3g ailesine katıldım 6815ten sonra umarım hayal kırıklığına uğramam yeniden.

contacts'ta sim'e kayıtlı isimleri görmek istemiyorum ne yapmam lazım?
    touch flo'nun alternatifi önereceğiniz program var mı?
  • arkadaşlar ben bugün almama rağmen çabuk bozdum cihazı belleği temizle butonuna bastım ayarlar bölümünde şimdi ekran senkronizasyonu yapıyor ama devam gelmiyor sürekli arti işaretine basıp duruyorum acil yardım lütfen napmam gerek
  • güzel seçim arkadaşlar, ben çok memnunun, bilgisayar cebinizde, tabi çok daha hafifi.

o ekrandaki dokunmatik ayarı için artıya ekran üzerinde birkaç defa basmanız gerk ondan sonra ayarlama tamamlanmış olmalı, olmuyorsa bilemediğim bir problem var.
  • telefonu alırken tek çekincem ses seviyesiydi. bir pdaya göre oldukça tatminkar ve tasarımı oldukça şık. touch flo programı oldukça başarılı; ancak touch cube yüklemek istiyorum buradan bulduğumu yükleyemedim alternatifi var mı?
  • Arkadaşlar Topic öksüz kalmış gibi. Bu cihaz hakkında konuşulacak veya Paylaşılacak bir sürü şey var. Lütfen Sizlerden rica ediyorum. Özellikle Topic açan arkadaş Gayet güzel paylaşımlar yapmışsın devamını bekliyoruz.
    Teşekkürler,
  • hangi gps yazılımını kullanıyorsunuz? önerileriniz varsa bekliyorum.
  • htc nin arayüzü işlevi kibarlığı ekranı bence her şeyi iyi .

şimdiye kadar ki telefonlarımın hepsinden iyi ( samsung i900 dan bile )
  • touch Flo'yu tamamen silemiyorsunuz ayrıca touch flo 3d'yi ve tochflo cube 'u yüklemeye çalıştım fakat beceremedim deneyen kimse var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

Google Navigator V5.0

HTC Touch 3G ## Oyun & Program & Multimedia Paylaşımı

Dosyayı download ettiğinizde rar lı dosyanın içinnden program hakkında info bilgisi ve setup ı çıkacaktır

Dosya Boyutu: 1944KB
    http://rapi**hare.com/files/213921734/Goole_Navigator_V5.0.rar.html

Ekstra Tum Dillerde Sesler için
    http://rapi**hare.com/files/212132717/Google.Navigator.v5.0.Incl.All.Voices.cab

arkadaşlar programın linki silinmiş yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?

• Dostlar bu programların hepsini paketleyip tek linkte birleştirebilecek bir arkadaş var mıdır?
    Bir de google navigator linki silinmiş.

Lütfen yardım....
  • Selamlar,

Bende artık HTC Touch 3G kullanıcısıyım. Şahsi kanaatim bugüne kadar kullandığım en nitelikli ve en güzel telefon. Hem yetenekleri açısından hemde zariflik açısından.

Ben TouchFlo yerine SPB Mobile Shell 3.0 kullanıyorum. Gerçekten telefonu başka bir hale çevirdi. Öneririm.

Benim problemim navigasyon programlarında. Garmin XT Mobile 5.02 kurdum. Ilaçlayamadım. Diğer programlarıda tam olarak bulamadım. Şöyle derli toplu bilgi verebilecek olursa çok sevinirim.

Her türlü sorunuza da elimden geldiği kadar yanıt vermeye çalışırım.

Teşekkürler.
  • Sinir olduğum bir durum var. Bilen varsa ve yanıtlarsa çok makbule geçecek.

Outlook ayarında ilk hesap ayarı yaparken yalnışlıkla exhange server seçtim ve yanlış olan hesap outlook a dahil oldu. Şimdi touchfloo da mail sekmesine geldiğimde sağ tarafta o yanlış olan hesabın ikonu var. Gereksiz yere duruyor ve silemiyorum. Oluşturduğum pop3 mail'i silebiliyorum ancak outlook altındaki hesabı silemiyorum. İnbox da iki hesap görünüyor. Biri pop3 biri de outlook daki yanlış hesap. Outlook hesabını nasıl silerim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuncAksoy

Dostlar bu programların hepsini paketleyip tek linkte birleştirebilecek bir arkadaş var mıdır?
    Bir de google navigator linki silinmiş.

Lütfen yardım....

Google Navigator 5

byakman ve TuncAksoy isteği üzerine tekrar upload edilmiştir.
    elimdeki tüm programları UPLOAD edicem , yakın süre içerisinde yüklemiş olurum arkadaşlar.

aşağıdaki linkten Google Navigator 5 download edebilirsiniz.
    Program + ses dosyaları *rar ın içindedir.
    ekstra bir şey indirmeniz gerekmez.

http://rapi**hare.com/files/262440536/Goole-Navigator-V5.0-www.zippoal.com.rar.html

• SPB TV v1.1

Features:
    * More than 100, subscription free, TV channels:
    - A wide selection of public TV channels
    - Quick channel preview
    - Integrated TV guide
    - Quick channel selection
    - Channels from more than 17 countries

* Full Screen TV Player with Picture-in-Picture Mode:
    - Picture-in-picture mode
    - Fast channels launch and switching
    - Volume and backlight controls
    - Onscreen and hardware buttons controls
    - Network bandwidth fluctuations support

http://rapi**hare.com/files/256500110/Spb.TV.v1.1.rar (1920KB)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.