|
Bildirim
İlk HTC Diamond’un konu sahibi olarak bana derin bir nostalji yaşattı bu haber. 10 yıldan fazla oldu. Ne günlerdi..
Cihazın dünyadaki (bu lafı herhangi bir abartı olmadan söylüyorum o konuyu bilenler bilir) ilk review’ini DH forumda yapmıştım ve forumun en büyük başlıklarından biri haline getirmiştik hep beraber. O zamanlar paylaşım adına forumdan bir üye arkadaş telefonuna ROM atacak diye sabaha kadar ICQ’dan yazışmıştık. ROM’da tarafımdan derlenmiş en iyi HTC Diamond romlarından biriydi bu arada. Rapidshare’den ücretli üyelik almıştım ilk sayfadaki dosyalar sürekli erişilebilir olsun diye. Yaşlandık beaaaa. :) |
Değerini bilene.. htc nin telefonda en özel marka olduğunu bilenlere..
|
sanırım bizim kuşaktan (80'lerin başlarında dünyaya gelenler) kimse kalmamış buralarda, alabildiğine Z kuşağı dolmuş.
yahu HTC'nin alamet-i farikası bu tasarımdı zaten! adam kalkmış "HTC'nin tasarım anlayışıyla alakası yok" demiş, bir diğeri aslında son derece eski bir tasarım öğesi olan bir şey için sanki yeni yapılmış/düşünülmüş gibi yorumlamış. gençler "akıllı telefon" mevhumu ne iOS ne de Android ile başlamadı, ne yazık ki çok büyük gelişim vaad edip MS'in her zamanki ihmalkarlığı ve geliştirip adam etmek yerine yıkıp yeniden var etme çabaları yüzünden tarihe karışan bir Windows Mobile vardı bir zamanlar. HTC'de her ne kadar bir hayli zor günler geçiriyor olsa da gerek donanım gerekse arabirim olarak hepsinden daha önce vardı ve yine hepsinden daha önce büyük bir prestij simgesiydi. benim gibi ihtiyarlar için bir hayli diş kamaştırıcı bir cihaz olmuş, fakat o Snapdragon 835 mevhumu doğruysa hiç başlamasalar daha iyi. hayır ben yine alırım ve benim gibiler yine alır da, muhtemelen satış rakamları ciddi manada HTC'nin tabutuna çakılan son çivi mahiyetinde olabilir. |
İşlemci değişebilir ama bence çift kameraya gerek yok. Bu tasarım gayet hoş. Köşeli tasarım çok güzel olmuş. Burada en büyük beklenti iyi bir parmak izi okuyucu ve UltraPixel kameranın geliştirilmesi olacaktır.
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertDrx -- 16 Nisan 2018; 22:15:18 > |