Şimdi Ara

Htc Touch Diamond - Hp614c - Asus p750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda htc , hp ve asus ile ilgili tüm konuları okudum fakat hangisini almam gerektiğine tam karar veremedim.
    Benim için en önemli konu pdamın takılmaması ve sağlamlığı.Bu konuda şu an için htc touch diamond ağır basıyor.
    Sizce hangisi alınması gereken pda (Htc Touch Diamond - Hp614c - Asus p750) Fikir ve önerilerinizi bekliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logitech_ -- 14 Ağustos 2008; 13:35:08 >

• kesinlikle Htc Touch Diamond. Hp614c fiyatı gayet uygun ereyonda 750lira özellikleri güzel ama biraz kaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 14 Ağustos 2008; 17:56:06 >
  • son teknoloji Htc Touch Diamond
  • Touch Diamond diyenler iyi düşünsün, eğer arkadaş sırf çok hızlı olsun, başka birşey istemiyorum diyorsa 614C'den başkasını düşünmesin.

Ben felaket memnunum Diamond'ımdan ama takılmaları, ısınmaları beni delirtiyor bazen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Touch Diamond diyenler iyi düşünsün, eğer arkadaş sırf çok hızlı olsun, başka birşey istemiyorum diyorsa 614C'den başkasını düşünmesin.

Ben felaket memnunum Diamond'ımdan ama takılmaları, ısınmaları beni delirtiyor bazen.

evet ısınma olayından bende sikayetciyim...
  • Isınma olayı romdan düzelebilir arkadaşlar yeni bir rom yüklemeyi denediniz mi?

Bunun dışında kesinlikle Diamond tavsiye ederim ben de yok ama abimde var. Süpppeeeer...
  • diamond çok hızlı değil
    bellek kapasitesi çok iyi
    ama test sonuçlarına göre hiçte hızlı değil,
    2 sebep gösteriliyor
    ekran çözünürlüğünün yüksek olması ve 3d hızlandırıcı bulundurmaması, testlerde tytn2 diamondun kat kat önünde,
    bilginize,
    bende halen kararsızım

hepsinun mutlaka 1 eksiği var
    hızlı olanda bellek az,
    vb...
  • YBA,

Arkadaşlarımızı bilgilendirmek için yaptığın yorumlara büyük saygı duyuyorum.

Fakat sürekli TYTN II'nin Diamond'dan hızlı olduğunu söylemezsen daha sağlıklı olacağına inanıyorum.

Benchmark'a bakarsak JASJAM da çok yavaş bir cihaz ama 624 MHz'lik Atom Life'ı geçtiğini hece arkadaşımız bizzat söylemişti.

Gerçeğe bakar isen, TYTN II Diamond'ın oynattığı videoları oynatamaz.

İnternette o kadar rahat dolanamaz.

Scroll'da Diamond'ın çok gerisinde.

Gerçekte her türlü TYTN II'den hızlı yani Diamond.

Mesajlarını düzelt ki yeni almak isteyen arkadaşların kafası karışmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 14 Ağustos 2008; 20:43:48 >
  • arkadaşım bence asus p750 olayına hiç girme, eğer gireceksende bekle derim. ben o olayı epey araştırdım; hepsiburadada ve vatan bilgisayarda türkçe yazılımındaki problemler nedeniyle satışı askıya alındı. bunun dışında daimond demişsin ama bu alet ile 614c arasında nasıl kaldın onu anlamadım? 614c performansa dönük bir alet daimond ise görsellik içeren,ipod killer,pahalı,klavyesiz bir ürün. bence sen önce nasıl bir aygıt istediğine karar vermelisin yoksa sonra pişman olma...
  • İzmir'deyken geçtiğimiz ay Bornova'da Vatan Bilgisayara gittim, Asus P750 cihazlardan 20-30 tanesinin geri iade edildiğini bana orada çalışan eleman söyledi ,artık doğru mu değil mi bilemiyorum, PDA bölümünde çalışan bir eleman, sebebini sormadım ama sanırım sorun çıkan cihazlar olmuş, geri gönderilmiş, biraz karmaşık hikaye.
    İzmir'de olanlar sorabilirler sebebini o nedenle ben vazgeçtim zaten cihazdan...
    Açıkcası şaşırdım biraz , çünki Asus gibi bir marka'da böyle birşey olmasına pek ihtimal vermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 19 Ağustos 2008; 1:11:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.