Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gti206

açamadığın site neresi bende youtube falan sorunsuz çalışıyo ???
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkerercan

video sitelerinden video oynatmayı başaran var mı arkadaşlar..
    operada bahsettiginiz tikleri de koyduk ancak calıstıramadık.. hatta java for pocket pc yi de yükledik takıla takıla caslıyo videolar ya dahiç gorunmuyor..

bu işi nasıl cozeriz..

Misal facebookun içindeki videolar ya da yahoo video paylasım kısmı...
  • Bana yardımcı olabilirmisiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: Coz

quote:

aynen rom yükler gibi yapıyorsun evet bir kez lik illa gerekiyor
    quote:

Arkadaşlar, Hard-SPL nasıl yapılır, ROM yüklemeden önce illa yapılması gerekiyormu?

yukarıdaki linkten Hard SPL dosyasını çektim fakat içnde on tane dosya var hangisi çalıştırmam gerekiyor... Birde stock ROM indirdim O2 ya ait benim cihazım O2 ROM lu daha sonra servise giderken tekrar O2 nun ROM unu yüklerim diye fakat klasörün içindeki dosyalar raw uzantılı nasıl yüklendiği hakkında bilgin varmı? Son olarak senin linkini verdiğin ROM offical mi ?

• selam gt206 paylaşımların çok guzel,bende diamond var ama gönlüm hd den yana olduğundan burayıda takip ediyorum.
    verdiğin IGO8 benimkine göre daha guncel,bunu diamonda kurmaya çalıştım ama beceremedim.bir fikrin varmı.sdcard yazıları olan sys.txt kısmını diamonddakinden kopyaladım ama gene olmadı.
  • hardspl de 1 adet dosya var bunu yukleyeceksin verdiğim official rom aldığımdan bu yana sıfır sorunla ve cok hızlı bir şekilde çalışıyor

linki yeniledim acaba diye tekrar indir istersen

quote:

Bana yardımcı olabilirmisiniz?

quote:

quote:

aynen rom yükler gibi yapıyorsun evet bir kez lik illa gerekiyor
    quote:

Arkadaşlar, Hard-SPL nasıl yapılır, ROM yüklemeden önce illa yapılması gerekiyormu?

yukarıdaki linkten Hard SPL dosyasını çektim fakat içnde on tane dosya var hangisi çalıştırmam gerekiyor... Birde stock ROM indirdim O2 ya ait benim cihazım O2 ROM lu daha sonra servise giderken tekrar O2 nun ROM unu yüklerim diye fakat klasörün içindeki dosyalar raw uzantılı nasıl yüklendiği hakkında bilgin varmı? Son olarak senin linkini verdiğin ROM offical mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 2 Ocak 2009; 19:32:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kemco

selam gt206 paylaşımların çok guzel,bende diamond var ama gönlüm hd den yana olduğundan burayıda takip ediyorum.
    verdiğin IGO8 benimkine göre daha guncel,bunu diamonda kurmaya çalıştım ama beceremedim.bir fikrin varmı.sdcard yazıları olan sys.txt kısmını diamonddakinden kopyaladım ama gene olmadı.

bence reason ustanın verdiği igo yu kullan sorunsuz çünkü ben bunu diamondda denemedim ayrıca sürüm önemli deil önemli olan harita oda son zaten
  • reserve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 3 Ocak 2009; 18:10:21 >
  • reserve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 3 Ocak 2009; 18:10:50 >
  • Cevabın için teşekkürler gti206 raw uzantılı stock romları nasıl yükleyebiliyoruz bilgisi olan varmı
  • Arkadaslar cıhazımıza yenı bır rom yuklemek ıcın cıhazımıza hardspl ıslemını yapmamız gerekıyor..malum siteden(xda)..blackstone hardspl yı ındir..Icınden 3 tane dosya cıkıcak..eger vista kullanıyorsak windows mobile aygıt merkezımızı guncellestırelım, cıhazımızı bılgısayarla senkronıze ettıkten sonra masaustunde temız bır dosya acıp ıcıne HardSPLWrapper_Blackstone.exe yı kopyalayalım..bılgısayarımızın ekran koruyucu vs ayarlarının tamamını kapamamız gerekıyor..Daha sonra dosya ıcıne attgıımız exe yı calıstıralım..Program actıgımız dosyanın ıcıne bır takım dosyalar cıkarıcak brs beklıyelım..program cihazımızı check ettıkten sonra tlefonda da onaylamamızı ıstıcek yes sekmesıne tıklayacaz..cıhazımız tekrardan baslyacak 10 sn ıcınde ve 3 renk lı(tricolour) ekrana gecıcek..şimdi burada 1.07.OliNex yazısını goruo olmanız lazım..bıras sonra cıhazınızın bılgısayarla baglantısı kesılecek fkt panık yapmyaın tekrardan asagıda USB yazısını goruceksınz..Sonra program cıhazını tekrardan otomatık olarak baslıcaktır...eger tekrardan otomatık olarak basladıysa cıhaz iş tamamdır!! Bu ıslemden sonra ıstedıgınız romu rahatca yukleyebılırsınız..!!Custom veya offical rom farketmes.. DİKKAT!!BURDA YAZANLAR TAMAMEN KENDİ ANLATIMIMDIR!!!HARDSPL RISKLI BIR ISTIR!!SORUMLULUK TAMAMEN KENDINIZE AİTTİR!!!CIHAZINIZ HARD SPL SONRASI GARANTI DISI KALIR.. SAYGILAR!!!

• HTC TOUCH HD İÇİN EN SON RADİO ROMU: 1.10.25.25 / 52.57.25.30u

Bu radio romu ile gps , gprs , HSPDA , radio performansı daha da arttırılmıs...Özellikle gps cok daha verimli ve cok daha hızlı bağlanıyormuş uydulara..Tskler..

Download Linki:
    http://rapidshare.com/files/179097102/RUU_signed.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwaa -- 2 Ocak 2009; 22:10:57 >
  • Yardımın için teşekkürler pwaa
  • ozi tweak ok:)artık ters cevırınce sessize alıyor:).javada ok:)gercekten cok yardımcı oldun cok saolasın.gti sanada teşekkürler aydınlatıcı bılgılerın ıcın yalnız sormak ıstedıgım bır sey var ıgo 8 full mu deneme surumumu cunkı ustte full altta deneme surumu yazıyor anlıyamadım kara cahıllık naparsın.bırde verdıgın en son oyunlar full mu yanı crack felan gerekıyormu?hepınıze teşekkurler azimle cözücem bu pda yı:)
  • offical rom ; telefon hangi ulkede satıldıysa o ulke icin yapılan offical romlarda..hard spl gerek olmadan rom yükseltilebiliyor..
    simdi GTI206 arkadaşımızın verdigi rom HonkKong da surulen ingilizce offical rom diye biliyorum ve eger yanılıyorsam duzeltin..
    ve aslında bana gore alınan ulke için cikartilan romları beklemekte fayda var..

PWAA arkadaşın verdigi Radio ROM yukseltmesi linki..Uzun zamadır yapmıyorum:)) Hard SPL yapmadan yukseltilebiliyormuydu..Ve yukseltilirkende veri kaybı oluyor muydu..Hatırlatırsanız sevinirim...

Bu arda bu forumda bilgi veren, paylaşan herkese şahsım adına teşekkürler..
  • arkadaşlar herkese selam,
    bende geçen hafta touch hd alarak aranıza katıldım :) ben işlerim sebebi ile 6-7 ay kada taylandda yaşıyorum. burdan 1250 ytl ye aldım... bir sorum olcak.. türkçe klavye konusunda sıkıntım var.. lingvosoft ingilizce sözlük yükledim.. bunu yüklerken türkçe klavyede yüklendi.. fakat harfler oldukça küçük ve kullanımızor.. benim aradığım ingilizce full qwerty gibi bir klavye.. . çok teşekkürker.. herkese iyi yıllar
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

arkadaşlar herkese selam,
    bende geçen hafta touch hd alarak aranıza katıldım :) ben işlerim sebebi ile 6-7 ay kada taylandda yaşıyorum. burdan 1250 ytl ye aldım... bir sorum olcak.. türkçe klavye konusunda sıkıntım var.. lingvosoft ingilizce sözlük yükledim.. bunu yüklerken türkçe klavyede yüklendi.. fakat harfler oldukça küçük ve kullanımızor.. benim aradığım ingilizce full qwerty gibi bir klavye.. . çok teşekkürker.. herkese iyi yıllar

Resco Keyboard yükleyebilirsin gayet güzel..... Birinci sayfayı incelersen ayrıntıları görebilirsin.... buarada hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coz -- 3 Ocak 2009; 19:22:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

ozi tweak ok:)artık ters cevırınce sessize alıyor:).javada ok:)gercekten cok yardımcı oldun cok saolasın.gti sanada teşekkürler aydınlatıcı bılgılerın ıcın yalnız sormak ıstedıgım bır sey var ıgo 8 full mu deneme surumumu cunkı ustte full altta deneme surumu yazıyor anlıyamadım kara cahıllık naparsın.bırde verdıgın en son oyunlar full mu yanı crack felan gerekıyormu?hepınıze teşekkurler azimle cözücem bu pda yı:)

bu forumda sunduğum hersey ömürboyu DENEME SÜRÜMÜ
  • msj anlasildi gti saolasın:)
  • gti Ateksoft WebCamera Plus v2 (Final version) linki ölmüş kaldırmışlar sanırım rapid den bilgin olsun.:)
  • SLM ARKADASLAR BENDE ALDIM HTC TOUCH HD FAKAT MSN PROGRAMI BULMADIM NERDEN VEYA HANGI YERDEN YUKLENECEKSE ADRESI VARSA BURYA YAZARSANIZ SEVINIRIM PAYLASIM ICN TSKLER..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

ozi tweak ok:)artık ters cevırınce sessize alıyor:).javada ok:)gercekten cok yardımcı oldun cok saolasın.gti sanada teşekkürler aydınlatıcı bılgılerın ıcın yalnız sormak ıstedıgım bır sey var ıgo 8 full mu deneme surumumu cunkı ustte full altta deneme surumu yazıyor anlıyamadım kara cahıllık naparsın.bırde verdıgın en son oyunlar full mu yanı crack felan gerekıyormu?hepınıze teşekkurler azimle cözücem bu pda yı:)

bu forumda sunduğum hersey ömürboyu DENEME SÜRÜMÜ

SAYGIDEĞER GTI206 KARDEŞİM YORUMLARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM KATTIĞINIZ WE KATACAĞINIZ HERŞEY İÇİN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.