Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben telin dokunmatik ekranını değiştirdim fakat aldılamaya gelince ekranın sadece sol alt köşesi algılıyor yardım edebilecek var mı?
  • Arkadaşlar Htc touch HD telefonumda 2 gündür ekran kalibrasyonu sorunu vardı. Ne kadar yeniden kalibre etmeye çalıştıysam da gene bozuldu. Bugün artık telin dokunmatik olayı hepten iptal oldu. Soft resetler bir işe yaramıyor. En son hard reset atayım dedim. İlk defa böyle bir şey denedim. Binbir zorlukla üst ve alt volume tuşlarına aynı anda basarak reset tuşuna da yetişip onu da bastım. Reset işleminin başlayacağı sayfaya gelmesini beklerken, karşıma kırmızı, yeşil, mavi ve beyaz renklerinden oluşan bir ekran geldi. Üstte BLAC100 32M; SPL-1.54.000; MicroP-BlackStone (LED) v6 yazıları var, alttaki beyaz kısımda da Serial diyor. Ben bu ekranı nasıl geçeceğim, acil yardım lütfen.
  • O ekranı tekrar soft reset atarak geçtim ama dokunmatik ekran problemini çözemeyince bugün aleti KVK'ya bıraktım. Sorunun çözümü için 440 TL istediler. Yaptırmamaya karar verdim. Ne yapalım, HTC Touch HD ile yollarımız buraya kadarmış. :(
  • Benim de dokunmatik ekranım tamamen bozuldu. Telefonun garanisi 2 temmuz 2011 de bitti , 1 ay gecmeden alet kullanılamaz hale geldi. Bir daha HTC hnin hic bir urununu almam.
  • HTC'nin herhangi bir ürününü tekrar alır mıyım bilmiyorum ama HTC Touch HD kullanılamaz hale geldikten sonra bir süre sabrettim ve Samsung Galaxy S2 aldım. Şimdi çok memnunum.
  • yurt dışı kayıtlı Touch Hd yi Türkçe yapmak istiyorum. Rom olur Dil paketi olur. Yardımlarınızı bekliyorum. Sağı solu karıştırdım adam givbi bir şey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

yurt dışı kayıtlı Touch Hd yi Türkçe yapmak istiyorum. Rom olur Dil paketi olur. Yardımlarınızı bekliyorum. Sağı solu karıştırdım adam givbi bir şey bulamadım.

http://www.hetece.com/hd-icin-wm6-5-rom-full-tuerkce-quickgps-dahil-t540.html
    bunu dene ancak iyi oku.. bence orjinal dil herzaman iyidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMaN

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

yurt dışı kayıtlı Touch Hd yi Türkçe yapmak istiyorum. Rom olur Dil paketi olur. Yardımlarınızı bekliyorum. Sağı solu karıştırdım adam givbi bir şey bulamadım.

http://www.hetece.com/hd-icin-wm6-5-rom-full-tuerkce-quickgps-dahil-t540.html
    bunu dene ancak iyi oku.. bence orjinal dil herzaman iyidir :)

Tesekkur ederim, bi bakayim. Bende orjinal dilim Turkce oldugu icin istiyorum:))

• Tesekkur ederim arkadasim. Romu degilde dil paketini kurdum ise yaradi. Telefonum artik Turkce. Turkcelestirmek isteyen arkadaslar deneyebilir.
  • Tesekkur ederim arkadasim. Romu degilde dil paketini kurdum ise yaradi. Telefonum artik Turkce. Turkcelestirmek isteyen arkadaslar deneyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkadarderin

arkadaşlar ben telin dokunmatik ekranını değiştirdim fakat aldılamaya gelince ekranın sadece sol alt köşesi algılıyor yardım edebilecek var mı?

Konuyu hortlatmak gibi olmasın bendede htc t8282 var dokunmatik bozuldu 75$ 120 $ arası diyolar . Bunun ucuz yollu bi çözümü var mı deal extreme tarzı bu para verilmez yoksa telefonu satacaz hurda fiyatına 30 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 25 Ekim 2011; 12:28:53 >
  • arkadaslar bendede htc t8282 var buna android kurmak mantiklimi stabil oluyormu
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.