Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gunaydın arkadaşlar.. xda-developers sitesinde çok güzel romlar var..
    çok kullanışlı olanları var..
    yanlız benim bir ses problemim var.. sesim karşı tarafa pek gitmiyor.. yani bazan ihyi ama çoğunlukla sesi dışarı verip konuştuğumda iyi oluyor fakat direk konuştuğmda sesim gitmiyor karşı tarafta..
    bunun gibi sıkıntısı olan varmı ve çözümü bilen

birde tamire göndereyim istiyorum istanbulda bildiğiniz bu cihazlara bakabilen yerler varmı..
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yardıma ihtiyacım var :(

Htc Touch HD , HTC Wildfire arasında kaldım.Sahibinden.c0m'da bu iki ürünüde yaklaşık 550 civarında buldum.Garantili diyorlar ama pek inanasım gelmedi.Sizce böyle bir ürünü alsam nasıl bir sıkıntım olur?Güncelleme yaparken sorun yaşar mıyım?

HTC kullanan birileri olarak ne tavsiye edersniz?ciddi olarak yardıma ihtiyacım var çünkü paramı çöpe atmak istemiyorum.

Hepinize şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicorn13

Arkadaşlar merhaba,
    Yardıma ihtiyacım var :(

Htc Touch HD , HTC Wildfire arasında kaldım.Sahibinden.c0m'da bu iki ürünüde yaklaşık 550 civarında buldum.Garantili diyorlar ama pek inanasım gelmedi.Sizce böyle bir ürünü alsam nasıl bir sıkıntım olur?Güncelleme yaparken sorun yaşar mıyım?

HTC kullanan birileri olarak ne tavsiye edersniz?ciddi olarak yardıma ihtiyacım var çünkü paramı çöpe atmak istemiyorum.

Hepinize şimdiden teşekkürler.

garantili diyorlarsa fatura yada garanti belgesini istersin olur biter.. çekinecek birşey yok .
    HD ile wildfire arasında çk fark var. HD çok daha üstün telefon.. ancak daha iyi varsa satılır.. güncellemede sorun çıkacağını sanmam. eğer winmobile istyorsan HD alman isabetli olur..

• arkadaşlar bendeki telefonu (htc touch hd)nasıl türkçeleştirebilirim.zormudur.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

arkadaşlar bendeki telefonu (htc touch hd)nasıl türkçeleştirebilirim.zormudur.teşekkürler

Var olanı nasıl Türkçe yaparsın bilmiyorum ama, htc türkçe stok rom diye google da aratırsan orj. Türkçe rom u bulabilirsin.

Beyler bu arada Radio Rom ne anlama geliyor. Bu wireless, bluetooth ve diğer kablosuz iletişim donanımı için ayrı bir rom mu oluyor ?? 2Sene oldu alalı artık sıkılmaya başladım garantisinin bitmesini bekliyemicem yeni bir şeyler yapmak için. Veya bana önerebileceğiniz .cab şeklinde rom var mıdır ???? Xda yı okuya okuya bir hal oldum ama sorularıma bir cevap bulamadım. Nasıl yapılır biliyorum ama heryerde farklı birşeyler yazıyor beceremem diye korktum hep.

• arkadaşlar bendeki touch hd'nin dokunmatiği biraz garip gibi. diğer dokunmatik telefonlar gibi sert ve stabil değil. resistif veya kapasitif birçok dokunmatik ekranlı telefonu deneme şansım oldu ama bendeki hd gibi değildi hiçbiri. söz gelimi ekrana dokunduğunuzda ekranın bi esneme payı var yani dokunduğunuz yüzeyle asıl ekran arasında bi boşluk olduğu rahatlıkla anlaşılıyor. bu da kalemle kullanımı çok zorlaştırıyor. dokunmatik değil esnetmelik gibi bi şey yani. servise götürdüğümde ekran geniş olduğu için bunun normal olduğunu söylediler. etrafımda da başka kimsede touch hd olmadığı için kıyas yapamıyorum. sizde de durum aynı mı yoksa benim ekran gerçekten onarım istiyo mu?

cevap için teşekkürler şimdiden..
  • Hd Tweak diye bir program var, bununla hassasiyet seviyesini arttırabilirsin, ama eski teknoloji touch screen olduğu için her zaman biraz daha sert basman gerekecektir.

NOT: hiçbir zaman güç uygulamadım veya esnetmedim ekranı, belki senin ekranında bir sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

Hd Tweak diye bir program var, bununla hassasiyet seviyesini arttırabilirsin, ama eski teknoloji touch screen olduğu için her zaman biraz daha sert basman gerekecektir.

NOT: hiçbir zaman güç uygulamadım veya esnetmedim ekranı, belki senin ekranında bir sorun vardır.

hocam sağolasın cevap için. cihazda hd tweak kurulu ama yazılımsal bi problem değil benimkisi. resmen parmağınla ekrana dokunduğunda üst katman içeri göçüyo. yani sanki gerçek ekran 1-2 milim kadar aşağıda gibi. mesela bu durum alt taraftaki "telefon aç, ev, geri ve telefon kapa" tuşları için geçerli değil. orda dokunmatik gayet net, içe göçme hissi kesinlikle yok. sende tüm ekran alt taraf gibiyse demek ki benimkinde sorun var. hatta şöyle söyleyeyim; iki gün önce htc touch2'yi inceleme fırsatım oldu. onun dokunmatiğinde bu bahsettiğim sorun yok. dokunmatiği muhteşem. dokunulan yüzeyle algılayan yüzey arasındaki boşluk onda yok. 3.2" samsung'larda da yok. fakat yine de bi arıza olup olmadığından emin değilim. dediğim gibi kvk'daki eleman "ekran büyük olduğu için normaldir" dedi. öle bile olsa kullanırken sanki çakma çin malı bi cihaz kullanıyomuşum gibi hissediyorum. içime çok fena oturdu bu durum vallaha eğer ki sizinkilerde yoksa gerekirse istanbul'a göndermeyi düşünüyorum. ne dersiniz?

• @johner

Ben de touch hd'de bahsettiğin boşluk olayını biraz hissediyorum. Rahatsız edecek boyutta değil, ama dokunduğumda özellikle ekranın orta kısımlarına çok hafif bir esneme durumu var gibi. Ben bunu pek sorun etmedim açıkçası. Ama belki sendeki esneme payı daha fazlaysa rahatsızlık yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail79

Ben de touch hd'de bahsettiğin boşluk olayını biraz hissediyorum. Rahatsız edecek boyutta değil, ama dokunduğumda özellikle ekranın orta kısımlarına çok hafif bir esneme durumu var gibi. Ben bunu pek sorun etmedim açıkçası. Ama belki sendeki esneme payı daha fazlaysa rahatsızlık yaratabilir.

eyvallah bunu duyduğum iyi oldu. sanırım istanbul'a göndersem de 1 ay beklettikten sonra "olur böyle şeyler" deyip geri gönderecekler.bazen kvk'lı cihaza yüzlerce lira fazladan vermeye ne gerek var diyorum. alacaksın yurtdışından gelmiş bi cihaz, kaydını kendin yaptıracaksın, istediğin gibi rom'unu da yükliyceksin, bi şey olursa parçalarını da kendin değiştireceksin. kvk getirince daha güvenilir olur, bi aksilik çıkmaz diye bi durum kesinlikle yok görüldüğü üzere. neyse ola oldu. bu da bana ders olsun.

• merhaba arkadaslar... bugun bir htc hd2 aldim almanyadan.. suan almanyadayim bir kac gun icinde turkiyeye gidecegim... ama bunu ben turkcelestirmek istiyorum fakat htc nin sitesinde kabul etmedi soyle bir hata cikti... "Üzgünüz, bu yazılımı yüklemeniz aygıtınız için uygun değil." simdi ne yapmaliyim.. nasil bir yol izlemeliyim.. bir yol onerirseniz sevinirim. kolay gelsin..
  • arkadaşlar Duttys HD WM6.5 Leo Holy Grail R0 romunu yükledim telefona.
    ilk başlarda hiç bir problem yoktu. ama bir süre sonra telefonu 1-2 saat kullanmayınca ara sıra telefonun kendiliğinden açılıp simsiyah ekranda takılı kalıyor, kitleniyor. her defasında telefona reset atmam gerekiyor. telefon takıldığında ne mesaj geliyor, ne telefon çalıyor(telefon kapalı gözüküyor) kafayı yiyecem lütfen yardım edin.
    rom: Duttys HD WM6.5 Leo Holy Grail R0
    OS version 5.2.21869(21869.5.0.82)
    rom version:1.59.dutty wwe
    radio version:1.17.25.09
    protocol version: 52.69.25.37u
    (bu arada yüklemeyi de şu şekilde yaptım. öncehttp://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=2045&page=1 de gösterilen hspl dosyasını kurdum sonra romu kurdum sonra yeşil ekran sorunu gitmediği için hspl dosyasının yenisini kurdum sonra radio romunu kurdum. )

• Arkadaşlar bu sabah windows'un marketine girdim telefondan. 3 tane güncelleme var dedi. Bunlardan biri facebook 1.4 güncellemesiydi. İyi hadi güncelle dedim, yükledi. Sonra telefonu yeniden başlatmak istedi, tamam dedim. Şimdi telefonum ilk ekranda donup kalıyor: "Smart mobility" ve alt sağdaki kırmızı RGD ve rakamların olduğu başlangıç sayfasında duruyor. Yeşil windows 6.1 start ekranına başlamıyor.
    Telefonum KVK garantili ve üzerinde hiçbir rom yüklemesi falan yok. Aldığım şekliyle duruyor, sadece spb shell 3.5, birkaç program ve oyun yüklü. Servise vermeden kendim düzeltebilir miyim? Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler...
  • Telefonu KVK teknik servise bıraktım. Bakalım ne diyecekler. Bu arada KVK Kozyatağı teknik servisi beni şaşırttı. İçerisi banka gibi, sıra numarası falan alıp bekliyorsun. 28 numaralı sıramı alıp beklemeye başladım. Servis sadece telefonumu aldı. Faturayı göstereyim dedim, onu bile istemedi. Sadece cihazın Türkiye'den mi alındığını sordu. Eğer yazılımsal bir problem ise birkaç güne kadar geri dönüş yapacaklarını söylediler.

Aslında yakın zaman içinde zaten telefonu değiştirmeyi düşünüyordum. Ama yeni telefon için sahibinden.com, gittigidiyor.com gibi sitelere bakıp yurtdışından getirtilen cihazlara bakıyordum. Bugünkü yaşadığım olaydan sonra gene Türkiye'den garantili telefon almaya karar verdim. Dünyanın parasını verip de alacağım telefonun bir arıza yüzünden elimde patlamasını istemem.

quote:

Orijinalden alıntı: corail79

Arkadaşlar bu sabah windows'un marketine girdim telefondan. 3 tane güncelleme var dedi. Bunlardan biri facebook 1.4 güncellemesiydi. İyi hadi güncelle dedim, yükledi. Sonra telefonu yeniden başlatmak istedi, tamam dedim. Şimdi telefonum ilk ekranda donup kalıyor: "Smart mobility" ve alt sağdaki kırmızı RGD ve rakamların olduğu başlangıç sayfasında duruyor. Yeşil windows 6.1 start ekranına başlamıyor.
    Telefonum KVK garantili ve üzerinde hiçbir rom yüklemesi falan yok. Aldığım şekliyle duruyor, sadece spb shell 3.5, birkaç program ve oyun yüklü. Servise vermeden kendim düzeltebilir miyim? Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler...

• arkadaşlar telefonu modem olarak kullanmak için hangi programı yüklemeliyim windows 7 kullanıyorum telefondada 6.1 yüklü yardımcı olursanz sevinirm forumu arama fırsatm yoq 6300dan giriyorum nete dolayısıyla çok yavaş
  • Ustadlar kusuruma bakmayin, hakikaten cahilligime verin, nete Afrikadan baglaniyorum, netim yavas oldugu icin tum sayfalari okuyamadim, dolayisiyla soracagim konu ile ilgili bir cvp yazilmissa magdur gorun.
    Ben de Htc Touch Hd kullaniiyorum, ama skype yuklenmiyormus, peki en azindan Iphonlarda kullanilabilen Skype yada Viber gibi HTC icin net uzerinden ucretsiz gorusme programi var midir ?
    Bileceginiz uzere net sahibi olan her Iphone kullanicisi skype yada Viber gibi programlarla ucretsiz gorusebiliyor, malum Htc de Skype destegi yok. Bilgilerinizi bekliyorum.

Saygilar.
  • Merhabalar. Aşağıdaki linkteki programı kullanabilirsin. Bana oldukça kullanışlı geldi.

http://www.cepteam.net/forum/Thread-wm-wifi-router-2-00-build-1502--26573

quote:

Orijinalden alıntı: nejoss

arkadaşlar telefonu modem olarak kullanmak için hangi programı yüklemeliyim windows 7 kullanıyorum telefondada 6.1 yüklü yardımcı olursanz sevinirm forumu arama fırsatm yoq 6300dan giriyorum nete dolayısıyla çok yavaş

• Arkadaşlar merhaba HTC Touch HD kullanıcısıyım ve telefonumu severek kullanıyorum yanlız geçen günlerde farkettim ki telefonumda şöyle bir problem var.
    Sinyal seviyesi çok iyi görünmesine rağmen bazı zamanlar arayan kişiler bana ulaşamıyor. Forum sitelerinde küçük bir araştırma yaptım düzeltebilmek için
    kendimce denemelerimde oldu (3G yi kapatmak , operatörümü arayıp Wap gprs internet ayarlarını kapatmak, şebeke tipini GSM yapmak gibi ) fakat nafile. Başka bi numaradan
    kendimi aradığımda 10 seferden 3 ya da 4 ü aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor şeklinde sonlanıyor.

Cihaz bilgilerim şu şekilde
    Rom versiyon : 1.56.468.0 (43972) WWE
    Rom tarih : 03/12/09
    Radio versiyon : 1.13.25.24

arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.
  • Dostlar yardımcı olabilecek bi fikriniz var mı ? Hard reseti de denedim o da etkilemedi durumu.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.