Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC Touch HD şu an nerelerde bulunabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz ?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 16 Temmuz 2010; 0:42:21 >
  • imdaaattt
    bugün acele acele rom yüklmeesi yaptım.Haa en 300 rom değişikliğiyapyım acemi değiliim.ama bugün activesync de bağlantı ayarlarında usb izin ver i tıklamadan yükleme yaptım bişey olmadı normal açoıldı.iyi dedim sıkıntı yok.yüklediğim rom minterrios un final 5.1 i idi.xda developers de rom açıklamasının altında radio1.13 +29 task dosyası vardı onuda indirdim.herhalde radio 1.13 ü tavsiye ediyo diye tuttum herzamanki gibi radio yüklemeside yaptım.ama telefon şimdi "smart mobility"bölümüne kadar açılıyo ve orada kalıyo.tık yok naıcaz hadiş yardım akadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artillery

Arkadaşlar merhaba, yurt dışından bir arkadaşım htc touch hd getirdi fakat telefon almanca. Forumu baya inceledim ama ne yapmam gerektiğine karar veremedim güncel olarak nasl bi romu nasl kurmam gerekir? Hardspl vb
    Yol gösterirseniz sevinirim.

HSPL uygulayıp istediğiniz romu yükleyebilirsiniz ingilizceyle sorununuz yoksa Dutty HG 0 kodlu romu ben çok beyenip aylarca kullanmıştım sonradan HG4 çıkmış galiba bunlara bakmanızı önerebilirim aıca gali manila 2.1 yerine 2.5 lu gelen romlarda varmış ben onları yüklememiştim.O zamanlar stabil 2.5 manila yoktu şu an denenebilir.Manilayı Türkçe yapıp kullanabilirsiniz küçük bir registry değişikliği ile manila dışı Türkçeleşmez.Kolay gelsin.
  • slm
    bazı HTC HD lerin arka kapaktaki HTC yazan yerde ORANGE yazıyor bunun anlamı nedir. orjinal olup olmadığı hakkında
    acil yardımcı olursanız iyi olacak zira satınalmak üzereyim hatalı birşey yapmak istemiyorum.
    saygı&sevgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirgen -- 12 Ağustos 2010; 15:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirgen

slm
    bazı HTC HD lerin arka kapaktaki HTC yazan yerde ORANGE yazıyor bunun anlamı nedir. orjinal olup olmadığı hakkında
    acil yardımcı olursanız iyi olacak zira satınalmak üzereyim hatalı birşey yapmak istemiyorum.
    saygı&sevgi

aktif
  • quote:

quote:

slm
    saygı&sevgi

aktif

Orange firmasının kilitli sattığı kilidi kırılarak başkaca sim kart takılabilen tam legal olmayan muhtemelen yurtdışından sözleşme ile daha ucuz temin edilen cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgecik

Orange firmasının kilitli sattığı kilidi kırılarak başkaca sim kart takılabilen tam legal olmayan muhtemelen yurtdışından sözleşme ile daha ucuz temin edilen cihazlar.

cevabınıza teşekkürler. sormak istediğim bir şey daha var;
    donanım olarak bir fark varmıdır. bir parçası eksik üretim olabilir mi acaba? yoksa orjinali gibi birebir aynı mıdır?
  • cevap verecek kimsey yomuuuu help?
  • MAalesef desteklemiyor.Taktığınız zman bu cihaz usb kulaklık desteklemiyor diyor.Rom dan roma fark edermi bilmiyorum ama.
    quote:

Orijinalden alıntı: sahin_sahin

arkadaşlar bu RC E100 diye çok güzel bi kulaklık var. Aceba HD desteklermi haberi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 16 Ağustos 2010; 1:00:20 >
  • orjinal htc hd ile avrupa için orange firmasna özel üretilmiş htc hd nin donanım olarak bir fark varmıdır. bir parçası eksik üretim olabilir mi acaba? yoksa orjinali gibi birebir aynı mıdır?
  • selam arkadaslar bende enson energie 0810 romunu yukledim..rom guzl gercekten cok hizli ve ozellikler guzel..
    fakat ben son 3rom yuklememmde soyle bir sorun olustu, hersey normalken konusmalar 1dakikayi gecince falana benim ses gitmiyr karsi tarafa.. ses duyulmuyor ben duyuyorum ama otaraf duymuyor ve herkezle ayni sey oluyor..
    bunu yasayan oldumu?
    birde orjinal roma nasil donerim fikri olan varmi? xda/com sitesinde orjinal rom bulamadim..
  • Arkadaşlar mail gönder-al yaptığımda eşitleme hatası çıkıyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • arkadaslar herkese merhaba yurtdışı kayıtlı cihazıma gecen gün forumdan bişiyler okyarak rom yuklemesi yaptım RUU_Duttys_HD_WM6.5_Sense_2.1_Holy_Grail_R0 bunu yükledim fakat açılışta renkler birbirinr girik oluyo tuş kilidi yapıp açınca düzeliyo ve en benii delirten şey ise hattımı görmüyor şuan çılrıp her an bu cihazı kırabilirim ilk aldığımda türkçe 6.1 vardı olmadı ona dönmek istiyorum bi yardım lütfen :(
  • Birçok yararlı program bir araya toplanmış.
    htc touch hd uyumlu programlar için bu linke tıklayın hepsi denenmiş kurulmuş ve tam uyumludur.
  • htcpedia sitesindeki hd2 romlarını bizde kullanabiliyormuyuz arkadaşlar
  • bugün bende bu telefondan aldım ikinci el,omnia 2 kullanmıştım omniaya fark atar bu cihaz ayrıca kulaklık sesi çok yüksek
  • Hayırlı olsun. Bir HTC Touch HD sahibi olarak memnun kalacağınızı düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: 1981se

bugün bende bu telefondan aldım ikinci el,omnia 2 kullanmıştım omniaya fark atar bu cihaz ayrıca kulaklık sesi çok yüksek
  • arkadaşlar mp3 ler nasıl zil sesi yapılıyor lütfen yardım
  • Zil sesi yapmak istediğin mp3 dosyasını kopyalayıp aygıtta windows dosyası altındaki rings dosyasının içine yapıştıracaksın. Daha sonra da zil sesini değiştirdiğin yerden (settings içindeki sesler ve bildirimler bölümünden) kopyaladığın mp3 dosyasını seçeceksin, hepsi bu kadar. :)

quote:

arkadaşlar mp3 ler nasıl zil sesi yapılıyor lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail79

Zil sesi yapmak istediğin mp3 dosyasını kopyalayıp aygıtta windows dosyası altındaki rings dosyasının içine yapıştıracaksın. Daha sonra da zil sesini değiştirdiğin yerden (settings içindeki sesler ve bildirimler bölümünden) kopyaladığın mp3 dosyasını seçeceksin, hepsi bu kadar. :)

quote:

arkadaşlar mp3 ler nasıl zil sesi yapılıyor lütfen yardım

teşekkürler yaptım

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.