Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.4 shared.com/file/66053417/ae669268/MoDaCo_NoData.html?s=1

quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

ben gene bi soru soram setting communications dan data conectionu off yaptıgım halde wireless baglantısı koptugu anda gene data connectionsu on yapıyor msn felan kulanırken.ben sadece wirelessden balanmak ıstıyorum bu data connections ayarını devamlı nasıl off yapabilirim acep bilen varmı.birde hd den msn ye baglandıgımda ateksoft la webcam nasıl acarım yokmu bılennnnnn:)
  • gti eczacımısın sen dostum ilac gibi oldu nodata:).cok saolasın.bide su web cam programını msn de kullanmayı cozebılırsek benım derdım bıter sanırım:)
  • webcami pocket pc de kullanamazsin.Sadece Pc ye bağladıgında PDA kamerani PC için Webcam olarak kullanabiliyorsun:(
  • Arkadaslar HTC Touch HD ile Blackberry 9500 storm arasinda kararsiz kaldim. Blackberry nin tek dezavantaji wifi ozelligi olmamasi gibi gozukuyor, bu gercekten sorun yaratir mi? Yani sabit bir yerde olmayip, mobil oldugunuz surece zaten wifi dan yararlanilamayacagi icin her halukarda internet paketlerinden kullanmak gerekir heralde , haksiz miyim? Bunun yaninda HTC touch diamond in sarjinin cok kisa sure dayandigini duydum, bu touch HD icin de gecerli mi acaba? RIM genel muduru blackberry 9500 storm da wifi konulmamasinin sebebini sarj suresini gereksiz sekilde cok kisaltmasi olarak aciklama yapmis. Siz ne dersiniz, hangisini almak mantiklidir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovelyred

Arkadaslar HTC Touch HD ile Blackberry 9500 storm arasinda kararsiz kaldim. Blackberry nin tek dezavantaji wifi ozelligi olmamasi gibi gozukuyor, bu gercekten sorun yaratir mi? Yani sabit bir yerde olmayip, mobil oldugunuz surece zaten wifi dan yararlanilamayacagi icin her halukarda internet paketlerinden kullanmak gerekir heralde , haksiz miyim? Bunun yaninda HTC touch diamond in sarjinin cok kisa sure dayandigini duydum, bu touch HD icin de gecerli mi acaba? RIM genel muduru blackberry 9500 storm da wifi konulmamasinin sebebini sarj suresini gereksiz sekilde cok kisaltmasi olarak aciklama yapmis. Siz ne dersiniz, hangisini almak mantiklidir???

Şarj konusu,onceki telefonum diamond du ve sarj suresi açısından gercekten sorunluydu...HD de ise bu sorun daha da az..Şimdi Wifi ,Navigasyon programlarını cok sık kullanırsan zaten sarjı cok dayanacak pda bulamazsin..Ama HD nin sarjının Diamond a gore iki kat daha uzun gittigini soyleyebilirim..Ama pda kullanıyorsan yedek bir pil kacınılmazdır cantanda..

Storm u pek gormedim Blackberry bir imaj yapmış İŞ TELEFONU olarak nitelendiriyor kendini..
    Burda asıl onemli olan işletim sistemleri...Windows mobile ile kullanabilecegin program binlercedir...En onemlisi ise Navigasyon programları...HD de ki buyuk ekran bunu mukemmel yapıyor..Windows bircok programa acık.
    Windowsun en buyuk rahatlıgı ise Önyuzunu cok rahat değiştirebiliyorsun,istersen Omnia,istersen Xperia,istersen İphone oluyor ve daha bircok önyüz mevcut,buda sanki yeni bir pda kullanıyormussun hissi veriyor..

Blacberry nin destekledigi prgramlar ise belli..Cok kullanmadım..Ama wifi olayina gelince..Bilmiyorum Blacberry lerde SD card slotlarina wifi card takılabiliyor mu...
    ama wifi gercekten olmalı..ev icinde cok lazim oluyor..Artık cogu is yeride bu hizmeti sunuyor musterisine..Sen fazla kullanmayabilirsin ama icinde bulunsun.wifisiz bir pda komik bence:)

Storm u cok tanimadigim için karşılaştırma yapamiyacağım kusura kalma...ama HD gercekten guzel bir PDA;)

• Arkadaşlar, Youtube yi açtığımda videoları tam ekran göstermiyor nasıl ayarlayabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Arkadaslar HTC Touch HD ile Blackberry 9500 storm arasinda kararsiz kaldim. Blackberry nin tek dezavantaji wifi ozelligi olmamasi gibi gozukuyor, bu gercekten sorun yaratir mi? Yani sabit bir yerde olmayip, mobil oldugunuz surece zaten wifi dan yararlanilamayacagi icin her halukarda internet paketlerinden kullanmak gerekir heralde , haksiz miyim? Bunun yaninda HTC touch diamond in sarjinin cok kisa sure dayandigini duydum, bu touch HD icin de gecerli mi acaba? RIM genel muduru blackberry 9500 storm da wifi konulmamasinin sebebini sarj suresini gereksiz sekilde cok kisaltmasi olarak aciklama yapmis. Siz ne dersiniz, hangisini almak mantiklidir???

Şarj konusu,onceki telefonum diamond du ve sarj suresi açısından gercekten sorunluydu...HD de ise bu sorun daha da az..Şimdi Wifi ,Navigasyon programlarını cok sık kullanırsan zaten sarjı cok dayanacak pda bulamazsin..Ama HD nin sarjının Diamond a gore iki kat daha uzun gittigini soyleyebilirim..Ama pda kullanıyorsan yedek bir pil kacınılmazdır cantanda..

Storm u pek gormedim Blackberry bir imaj yapmış İŞ TELEFONU olarak nitelendiriyor kendini..
    Burda asıl onemli olan işletim sistemleri...Windows mobile ile kullanabilecegin program binlercedir...En onemlisi ise Navigasyon programları...HD de ki buyuk ekran bunu mukemmel yapıyor..Windows bircok programa acık.
    Windowsun en buyuk rahatlıgı ise Önyuzunu cok rahat değiştirebiliyorsun,istersen Omnia,istersen Xperia,istersen İphone oluyor ve daha bircok önyüz mevcut,buda sanki yeni bir pda kullanıyormussun hissi veriyor..

Blacberry nin destekledigi prgramlar ise belli..Cok kullanmadım..Ama wifi olayina gelince..Bilmiyorum Blacberry lerde SD card slotlarina wifi card takılabiliyor mu...
    ama wifi gercekten olmalı..ev icinde cok lazim oluyor..Artık cogu is yeride bu hizmeti sunuyor musterisine..Sen fazla kullanmayabilirsin ama icinde bulunsun.wifisiz bir pda komik bence:)

Storm u cok tanimadigim için karşılaştırma yapamiyacağım kusura kalma...ama HD gercekten guzel bir PDA;)

ozi kardeş fazlasıyla açıklamış aslında birkaç ilave yapayım wifi olmazsa olmazlardan (bence) şu ana kadar kullanmadığım cihaz kalmadı gibi ama özellikle hd den aldığım keyfi bana hiçbir cihaz vermedi (bundan öncede diamond) şarj konusunda evet diamonddan cok daha iyi radio dan mı bilmiyorum gps cok daha hızlı ekran hassasiyeti kullanımı cok daha iyi bende aynen ozi gibi storm kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan alıp incelediğim kadarı ile kullanım alanları cok cok farklı ama yinede tercih meselesi bu arada bence HD nin en büyük eksikliğini hissettiğim özelliği omnia yada diamonddaki gibi küçük bir navigasyon tuşu olabilirdi birde flash diyebilirim

bu arada izlemeni tavsiye ederim

Touch HD & G1 & iPhone & Storm

http://wmpoweruser.com/?p=1961

• gti ve oziye sonuna kadar katılıyorum.zaten bır pda a kullancaksan wifi olmazsa olmazlar arsında olması lazım.en basitinden bi örnek ben aksamları yatarken bıle msn kullanabılıyorum yada oturdugum yerden bunun ıcın pc basında beklememe gerek yok yada onlıne oyunları (ogame gıbı)yatagımdan oynıyabılıyorum vs vs bır cok artıları var.benım ılk pda deneyımım olmasına ragmen hd 1 numara saolsun arkadaslar burda cok yardımcı da oldular cozdum ıyıce:)
    bu arada gti nodata programında kapattıgım ınternet hd nın ekranından hava durumunu update ettıgım zaman gene acılıyor.ama msn de acılmıyor sanırsam bı eksıklık bu.
  • slm arkadaslar,
    yabancı bir forumdan mobile magic diye bir program yukledim .. fakat programın sadece landscape olma ( ekranın yan dönmesi ) ve telefonu terk çevirince uyku moduna geçmesi özelliğini keşfedebildim.. programda bir çok özellik var fakat bu konuda yeni olduğum iiçin pek anlayamadım.. bu program konusunda bilgisi olan arkadaş varmı acaba? tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

slm arkadaslar,
    yabancı bir forumdan mobile magic diye bir program yukledim .. fakat programın sadece landscape olma ( ekranın yan dönmesi ) ve telefonu terk çevirince uyku moduna geçmesi özelliğini keşfedebildim.. programda bir çok özellik var fakat bu konuda yeni olduğum iiçin pek anlayamadım.. bu program konusunda bilgisi olan arkadaş varmı acaba? tşk

saydigin ozellikleri yapan programlar zaten mevcut..Gsen( otomatik rotation yapıyor ve aynı zamanda da uyku moduna alıyordu).Gratation var.

ama istersen sen bize linki ver bizde kurup inceleyelim.Aslında unutmamak lazım sistemi etkileyecek ona guc bindirecek her program PDA nin verimliliğini azaltıyor.Kararlı sistem bozulmaya başlıyor.
    İşimize yarayacak programları kurmak bence en uygunu.(tabi bunu birde ben yapabilsem:))

• Windowsun ÇİRKİN hesap makinesi önyüzünü,Biraz yakışıklı yapmak isteyenlere

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=135796&d=1228784739

• Şimide Windows Media Playeri guzelleştirelim...Hersey HD ruhuna uygun olsun

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=140913&d=1230515545

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 8 Ocak 2009; 0:13:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

slm arkadaslar,

saydigin ozellikleri yapan programlar zaten mevcut..Gsen( otomatik rotation yapıyor ve aynı zamanda da uyku moduna alıyordu).Gratation var.

ama istersen sen bize linki ver bizde kurup inceleyelim.Aslında unutmamak lazım sistemi etkileyecek ona guc bindirecek her program PDA nin verimliliğini azaltıyor.Kararlı sistem bozulmaya başlıyor.
    İşimize yarayacak programları kurmak bence en uygunu.(tabi bunu birde ben yapabilsem:))

gsen i daha önce kurdum ama pek memnun olmadım.. daha sonra Gyrator2 diye bir program önerdiler .. fakat o programı kuramadım ... mabile magic in linki buhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=449654 ... bu konuda yeni olduğum için merakla programları deniyorum.. aslında söylediğin çok doğru.. bu kadar çok program kurmak sistemi yavaşlatacak ve zarar verecek..

• HTC piri olan saygideger ozi156 ve gti206 ye sonsuz tesekkurler..Verdiginiz bilgiler coook yardimci oldu, hele gti206 nin link verdigi video karar vermek icin harika...Az daha blackberry aliyordum, fena patliycakti elimde...Sayenizde zarardan kurtuldum. Bu arada bu modellerle ilgili web de arastirma yaparken bir suru yazilar da okudum. Vodaphone getiricekmis turkiyeye, sanirim satis fiyati da 1000 tl uzerinde olucak, gercekten yazik, ben amerikadan getirticem pda , zaten fiyati da dusuk oldugu icin ordan geldi fikir dusunmez misin diye...Tam 345usd ye blackberry 9500 storm , hem de unlocked !!!

Neyse bundan vazgectigimize gore htc touch hd de beni tek dusunduren flash olmamasi, fotograf kalitesi benim icin onemli cunku...HD den sonra cikan htc modlei var mi acaba , ya da tavsiye edeceginiz baska marka pda de olabilir ...Cok acelem yok ama mutlaka bir pda alicam, o yuzden ise yara birsey olsun istiyorum..Daha cok is icin kullanicam, dosya indirmeler, hizli web browsing, kullanisli bir touch screen, pratik ajanda, bana en cok laizm olan ozellikler...Bir de amerika dan getirtecegim icin biliyorusunuz orada tutulan ve yaygin satilan markalar avrupa ve uzakdogudan farkli oluyor, surekli yeni urun ciktigi icinde fiyatlar kisa surede dusuyor... web de bayagi gezindim,htc touch hd icin amerika da bulabildigim en dusuk fiyat 745 usd( ilk cikis fiyati 860 usd civarlarindaydi, cok da dusmemis , sanirim htc amerikada cok tercih edilen bir marka olmadigindan, onlar iphone sevdalisi ya ...) ,sizin amerikada tavsiye edebiliceginiz dusuk fiyatli site var mi acaba? bir de amerika sitelerinde palm marka cok goruyorum, o nasildir, fikriniz var mi acaba?Kusura bakmayin biraz uzun oldu ama ben bu konuda biraz amatorum, doktorlari bulmusken butun hastaliklari sorayim dedim:)

• Sana 3 Tane seçenek sunuyorum tercih senin

1-HD
    2-Touch HD
    3-HTC Touch HD

Yada Kendine Touch HD almak için bir sebep ara bulamazsan Touch HD al

quote:

HTC piri olan saygideger ozi156 ve gti206 ye sonsuz tesekkurler..Verdiginiz bilgiler coook yardimci oldu, hele gti206 nin link verdigi video karar vermek icin harika...Az daha blackberry aliyordum, fena patliycakti elimde...Sayenizde zarardan kurtuldum. Bu arada bu modellerle ilgili web de arastirma yaparken bir suru yazilar da okudum. Vodaphone getiricekmis turkiyeye, sanirim satis fiyati da 1000 tl uzerinde olucak, gercekten yazik, ben amerikadan getirticem pda , zaten fiyati da dusuk oldugu icin ordan geldi fikir dusunmez misin diye...Tam 345usd ye blackberry 9500 storm , hem de unlocked !!!

Neyse bundan vazgectigimize gore htc touch hd de beni tek dusunduren flash olmamasi, fotograf kalitesi benim icin onemli cunku...HD den sonra cikan htc modlei var mi acaba , ya da tavsiye edeceginiz baska marka pda de olabilir ...Cok acelem yok ama mutlaka bir pda alicam, o yuzden ise yara birsey olsun istiyorum..Daha cok is icin kullanicam, dosya indirmeler, hizli web browsing, kullanisli bir touch screen, pratik ajanda, bana en cok laizm olan ozellikler...Bir de amerika dan getirtecegim icin biliyorusunuz orada tutulan ve yaygin satilan markalar avrupa ve uzakdogudan farkli oluyor, surekli yeni urun ciktigi icinde fiyatlar kisa surede dusuyor... web de bayagi gezindim,htc touch hd icin amerika da bulabildigim en dusuk fiyat 745 usd( ilk cikis fiyati 860 usd civarlarindaydi, cok da dusmemis , sanirim htc amerikada cok tercih edilen bir marka olmadigindan, onlar iphone sevdalisi ya ...) ,sizin amerikada tavsiye edebiliceginiz dusuk fiyatli site var mi acaba? bir de amerika sitelerinde palm marka cok goruyorum, o nasildir, fikriniz var mi acaba?Kusura bakmayin biraz uzun oldu ama ben bu konuda biraz amatorum, doktorlari bulmusken butun hastaliklari sorayim dedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 8 Ocak 2009; 14:48:27 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 8 Ocak 2009; 18:15:56 >
  • 1-HD
    2-TOUCH HD
    3-HTC TOUCH HD ....

imzamı basarım...:)
  • gti kardes bu son ekran goruntusunu hangi programla yaptın link verirmisin sevabına.ilaclıdır herhalde bide dimi:).e bi zahmet programı nasıl kullancagımızıda anlatsan tam cennetlıksın.:)
  • themelar gercekten guzel..tf3d zaten performans dusuruyor,bu temalarda bir kat gomlek daha da bindiriyor..tf3d hep sabit bunlar ustune eklenen seyler..o yuzden makinayı kasıyor:((

Arkadas palm i sormuş,bende bir tane palm var renksiz ekranli,hic ama hic kullanamadim,simdi evin bir yerinde duruyor:) o zamanda hic kullanamamıştım..tabi yıllar gecti aradan simdi makinalr saglam.
    ama dedigimiz gibi PALM lerde de farkli bir yazılım var..

HD de gunduz ve ısıklı mekanlarda foto kalitesi iyi ama gece yani karanlık foto kalitesi düşük...Xperia yada samsungun pda larında foto kalitesini bilmiyorum ne yazık ki..Gören arkadşlarda yazar buraya..

Simdi bazı zamanlarda,işlevsellik ozellik aranıyor ve gercekten cok önemli..Ama bazende cihazın seklide onemli..Cihazı gorup ona dokunmak sırf donanımsal ozelliklerine bakmadan sadece dışına bakınca,insana verdigi tat da onemli..bence bunu da yapmalısın(ama ne yazık kı tum urunleri bir arada bulacagın br magazada yok:((..
    HD nin malzemesi kaliteli.fiziksel olarak cok havalı duruyor..

( benden de PDA yorumcusu olmaz yaw:)) yazdıklarıma bak

• Bu arada GTI bu themeda cok guzelmiş..Acaba şeytana uysam mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.