Şimdi Ara

HTC U ULTRA 64 GB İNDİRİM 2000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    CİHAZ BİR ARKADASIMIN RİCASI UZERİNE İLAN ACIYORUM...CİHAZ FULL KUTU TERTEMİZ VE KAYITSIZDIR...HTC NİN EN SON CIKARDIGI MODELİDİR...YAKLASIK UC HAFTALIKTIR...CİFT HATLI MODELİDİR...BİLMEYENLER İCİN PİYASADAKİ EN BASARILI KAMERA SNAPDROGAN 821 İSLEMCİ 4GB RAM 64 GB ROM İKİNCİ EKRAN 3000 MAH BATARYA 2K EKRAN CAM METAL KASA VE İNANILMAZ NET GELEN BİR STEREO SES SİSTEMİ YANİ YOK YOK CİHAZDA İSTEDİGİMİZ RAKAM 2000 LİRA TAKAS İSTEYEN OLURSA ULASABİLİR...ALICISINA HAYIRLI OLSUN...BU ARADA RENK SİYAH...VE HERHANGİ BİR DARBE CİZİK YOK...RESİM İSTEYENE WHATSAPP UZERİNDEN GONDERİLİR....TEL.535 835 10 30 FİYATTA İNDİRİM YAPILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a5y5d5 -- 23 Mayıs 2017; 17:05:46 >

• 2000 tl
  • takip
  • Hangi ildesiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya

• Ankara'da elden teslimat şansı var mı?

• HTC ONE X9(siyah renk çift hatlı, kayıtlı) 3-4 AYDIR KULLANIYORUM HİÇ ÇİZİK YOK. SIFIR GİBİ. Takas olur mu? Üste makul bir fark verebilirim..istanbuldayım.

Yanlız kullanılmış bir telefon için fiyatınız biraz yüksek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 23 Mayıs 2017; 16:43:9 >
  • TEŞEKKÜR EDERİM X9 TEKLİFİ İÇİN AMA RAKAM KONUSU BENCE GAYET MAKUL BİR RAKAM AMA YİNE DE TAKDİR SİZLERE AİT....ZANNEDERİM PİYASADAKİ EN UYGUN RAKAMI YAZDIM..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.